Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Games Recommendations

• Please log in to reply
543 replies to this topic

#406 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 March 2012 - 22:14

Devil May Cry 3+4 μιας και βλέπω ότι σου αρέσει το Sengoku Basara.

#407 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 March 2012 - 12:56

γεια σας!!! μηπως μπορειτε να προτεινετε κανα καλο hack&slash game ?????

Define hack&slash.Τι ακριβώς εννοείς;Σαν ποια παιχνίδια που σου άρεσαν;

#408 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 March 2012 - 14:31

μιας και ειμαστε anime iστιοτοπος, ας δει και τα παιχνιδια Berserk για Dreamcast και Playstation 2 αντιστοιχα. Το δευτερο ειναι καλυτερο ενω το πρωτο εχει αγγλικη μεταγλωττιση

#409 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 06 March 2012 - 17:32

Define hack&slash.Τι ακριβώς εννοείς;Σαν ποια παιχνίδια που σου άρεσαν;

DMC for example

ευχαριστω τς αλλους θα τα λαβω σοβαρα υποψην μου

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#410 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 06 March 2012 - 17:43

Orcs Must Die!

#411 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 08 March 2012 - 01:11

Το Onimusha 3 που είχε βγει για υπολογιστή ήταν καλό. Το Diablo 1 είχε κάτι katana, splint mail και περικεφαλαίες σαμουράι, αλλά για 5 αντικείμενα να παίξεις ένα ολόκληρο παιχνίδι δεν λέει. Το Wizardry 8 (?) είχε για playable class ninja και samurai.

Δεν μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο. Εγώ κόλλησα με το Musou Orochi Z. Είναι η συλλογή από το Warriors Orochi 1+2, για υπολογιστή, αλλά βγήκε μόνο ιαπωνία, και θα το βρεις για κατέβασμα μόνο αν είσαι πολύ τυχερός. Επίσης θα σε ζορίσει μέχρι να μάθεις τα elements για να κάνεις enchant τα όπλα σου, καθώς είναι μόνο σε ιδεογράμματα, και το χειρότερο, αν δεν δεις guides δεν θα μπορείς να γνωρίζεις τα conditions για να κερδίσεις τις μάχες και να ξεκλειδώσεις τους θησαυρούς. Έχει πολλούς παίκτες, και μάλιστα ιστορικούς/θρυλλικούς, όμως ο κόσμος είναι φανταστικός. Αν σε χαλάν τα γιαπωνέζικα, παίξε το Warrior Orochi σκέτο που είδε διεθνή κυκλοφορία (άρα και μετάφραση).
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#412 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 March 2012 - 01:13

Έχει βγει και english patch για το Musou Orochi Z.

#413 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 08 March 2012 - 10:03

Λοιπόν, σαν μανιακός με το παρελθόν, αποφάσισα να προτείνω ένα παιχνίδι λιγάκι... παλιό. Και λιγάκι, ιαπωνικό. Πρόκειται για το Golden Axe, pc-engine port, από την (τελειωμένη το έτος 2007) Telenet Japan. Μόνο για όσους είναι περασμένης ηλικίας, αναπολούν τη χρυσή εποχή των arcades, ή κατέχουν από εξομοίωση (δηλαδή υποθέτω πολύ περιορισμένο κοινό)... Κάτι μου λέει ότι θα μου σπαμάρουν πάλι αρνητική φήμη, αλλά oh well...

http://www.youtube.com/watch?v=_X5wasUi8jQ

Edited by IAMNOONE, 13 March 2012 - 03:53.

Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#414 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 16 March 2012 - 02:21

Mass effect 3 κανείς; Λέει; Έφαγε λίγο θάψιμο για το DLC που ήδη έχει. Κάπου διάβασα ότι επηρεάζει και το στόρι; Το χει παίξει κανείς να μας πει;
Posted Image

#415 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 16 March 2012 - 02:32

Mass effect 3 κανείς; Λέει; Έφαγε λίγο θάψιμο για το DLC που ήδη έχει. Κάπου διάβασα ότι επηρεάζει και το στόρι; Το χει παίξει κανείς να μας πει;

Έχει φάει πολύ κράξιμο και όχι μόνο λόγω του DLC.
Κάποιοι είπαν ότι μοιάζει πιο πολύ με Gears of War παρά με ME πια.
Προσωπικά, μισώ το gameplay του από το ME1 και δεν βλέπω για ποιο λόγο έγινε επιτυχία ένα GoW-clone/visual novel/dating sim...
Posted Image
Posted Image

#416 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 March 2012 - 11:56

Αν θες ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης προχώρα άφοβα. Αν περιμένεις «χτίσιμο» χαρακτήρα, αξιόλογους διαλόγους επιστημονικής φαντασίας και ισορροπία ανάμεσα στα στοιχεία action και rpg κοίτα αλλού.

#417 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 16 March 2012 - 11:58

Κοίτα εξαρτάται τι παιχνίδι θέλεις να παίξεις. Έχει χάσει πολλά απο τα rpg στοιχεία που είχε το πρώτο. Λιγότερα skills, δεν υπάρχει το inventory, δεν μπορείς να γυρνάς ελεύθερα σε πλανήτες με το θρυλικό όχημα που σκαρφάλωνε βουνά. Απο την άλλη για κάποιον που έχει παίξει τα δύο προηγούμενα νομίζω αξίζει. Κάνοντας import τα saves σου απο το προηγούμενο μπορείς να δεις τις συνέπειες των επιλογών απο τα ME 1 και ME 2. Εμένα μέχρι στιγμής μου αρέσει αν και είμαι ακόμα στην αρχή. Σίγουρα μισώ τις αλλαγές που έχουν κάνει, αλλά θέλω να δω και που θα καταλήξει η ιστορία στο τέλος.
Posted Image

#418 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 16 March 2012 - 12:29

Τα χω παιξει τα 2 πρωτα και μου αρεσαν πολυ. Απλά για αυτό, όπως είπε και ο Erebos έχει φάει πολύ κράξιμο για πολλά πράματα οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Από ότι είδα λίγο που γύρισα το νετ οι πιο πολύ το κράζουν για το ending. Εμένα λίγο με απασχολεί αυτό. Από κει και πέρα τρωει κράξιμο για το DLC και για το Origin που σου κάνει install στο μηχάνημα. Οπότε δε ξέρω, να το πάρω και μετά το παιχνίδι να ναι λειψό λόγο DLC;
Posted Image

#419 MangekyouSharingan97

MangekyouSharingan97

*Cyborg*

• Members
  • 52 posts
  • LocationZografou

Posted 04 April 2012 - 22:59

Παίδες όποιος δεν έχει πάρει Dissidia σε PSP του το συνιστώ ανεπιφύλακτα .
Το game τα σπάει απλά ... one of a kind ...
Και να μην είσαι fan του Final Fantasy αυτό θα το λατρέψεις ... (τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα :P)
"I am lightning . The rain transformed ."

#420 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 09 April 2012 - 18:50

Μόλις χθες ξεκίνησα να παίζω το Assasin's Creed το πρώτο. Ξέρω, λίγο καθηστερυμένα. Ωραίο είναι αλλά πολύ επαναλαμβανόμενο και το παράτησα. Το δεύτερο είναι μια απ τα ίδια ή λέει πιο πολύ;
Posted Image