Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Games Recommendations
Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2011 - 23:04
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 13:13
Βεβαια για να μπορεσω να τα απολαυσω ολα θα πρεπει να εχει το καθενα κατι το ξεχωριστο απο τα υπολοιπα για να μην νιωθω οτι απλως ξαναπαιζω ξανα και ξανα το symphony of the night.Παιζει αυτο?
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 13:21
circle of the moon
harmony of dissonance
aria of sorrow
dawn of sorrow
portrait of ruin
order of ecclesia
Εχοντας παιξει το symphony of the night ποια απο αυτα θα μου προσφερουν κατι που δεν το εχω δει και ποια ειναι τα καλυτερα?(γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.Ολα τα αποθεωνουν...)
Αυτα τα παιχνιδια απο ποια σειρα ειναι?
Απο το castlevania?

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 13:22
OΛΑ?Τοσο γαματα ειναι?
Βεβαια για να μπορεσω να τα απολαυσω ολα θα πρεπει να εχει το καθενα κατι το ξεχωριστο απο τα υπολοιπα για να μην νιωθω οτι απλως ξαναπαιζω ξανα και ξανα το symphony of the night.Παιζει αυτο?
Mα το Symphony of the night είναι απο τα πιο εναλακτικά Castlevania.
Η συγκεκριμένη σειρά όντως τείνει να επαναλαμβάνεται αλλά τα παιχνίδια που ανέφερες είναι τα πιο εναλακτικά και πρωτότυπα της.
Απο αυτά έχω παίξει μόνο το Harmony of Dissonance και το order of ecclesia, αλλά είμαι σίγουρος πως και τα υπόλοιπα είναι εξίσου καλά.
Το harmony dissonance είναι καλή επιλογή για αρχή καθώς είναι αρκετά εύκολο, (εκτός απο κάτι σπαστικά σημεία, where it wouldn't hurt to use a walkthrough) ή το Circle of the moon, που νομίζω είναι τα παλαιότερα και κινούνται περισσότερο στον βασικό άξονα του Castlevania.
Αμα θες πιο εναλακτικό στυλ με πιο ιδιαίτερο σενάριο κιαι rpg elements, aria of sorrow και Dawn of Sorrow.
To Order of ecclesia είναι παντελώς διαφορετικό απο κάθε Castlevania όποτε δες το περισσότερο σαν ξεχωριστό παιχνίδι και μην το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα.
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2011 - 13:22

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2012 - 17:05
για μεγαλυτερου βεληνεκους δες και τα Jet Set Radio και OkamiWill check:riiight:
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2012 - 20:18
Έχετε να μου προτείνετε κανά ευχάριστο έτσι απλό παιχνιδάκι, όπως το Crayon Physics με το οποίο είχα φάει κόλλημα;
Τσέκαρε και το Bastion και τα Portal είναι υπερπαιχνιδάρες!

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 16:58
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 21:54
Μπορείς να ξεκινήσεις και με το 1ο, αλλά εγώ λάτρεψα και αγάπησα το 2ο που λέγεται Covenant.
Είναι τόσο όμορφο, με απίστευτη ιστορία, τρομερούς χαρακτήρες και γραφικά και έχει ένα ποτ-πουρι από όλα τα αισθήματα. Θα το αγαπήσεις!
Εγγύση

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 22:07
Για pc ή κονσόλα?γεια σας!!! μηπως μπορειτε να προτεινετε κανα καλο hack&slash game ?????
Το Shadow Hearts δεν είναι jRPG? :/
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 22:14
Shadow of Rome is also a good choice