Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Games Recommendations

• Please log in to reply
543 replies to this topic

#316 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 03 April 2011 - 19:26

Για αρχή δεν είναι άσχημο. Φάση έχει. Αν και το hard είναι παλούκι. 2 hit είμαι :hihi2:

#317 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 April 2011 - 12:10

ατελειωτα cutscenes. κλασσικη ιαπωνικη συνταγη :P

Και το χειροτερο ειναι οταν δεν κοβονται...κλαψ:sadist:

sc5bab.jpg

#318 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 06 April 2011 - 12:25

κόβονται αν πατήσεις το Χ

#319 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 April 2011 - 16:47

κόβονται αν πατήσεις το Χ

Οχι σε ολα τα παιχνιδια για αυτο ειπα ΟΤΑΝ.Τραγικο παραδειγμα το crisis core!Ε ρε φλεβα που ειχε πεσει!!!!!!

sc5bab.jpg

#320 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 06 April 2011 - 17:18

αξιζουν τπτ τα games του naruto για το ps3??

#321 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 April 2011 - 19:19

Τα Ultimate Ninja Storm ναι και τα δύο.

#322 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 06 April 2011 - 23:28

Οχι σε ολα τα παιχνιδια για αυτο ειπα ΟΤΑΝ.Τραγικο παραδειγμα το crisis core!Ε ρε φλεβα που ειχε πεσει!!!!!!

Διάβασα ότι δεν κόβονται :hot: Καλά στο Crisis Core μου είχε σπάσει τα νεύρα. Στην αρχή που ήμουν noobas είχα χάσει πόσες φορές εκεί με τους wutai στην αρχή του παιχνιδιού και είχα δει ένα σωρο φορές το cutscene

#323 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 11 April 2011 - 20:21

Τέλειωσα το 3rd birthday 25 ώρες μαζί με τα cutscenes και επειδή ήταν σε har mode έπρεπε να προπονηθώ λίγο. Συμπαθητικό ήταν αλλά αφού έμαθα να παίζω κάπως το πέρασα όλο μονοκοπανιά. Στο τέλος του παιχνιδιού σου ξεκλειδώνει difficulty deadly και αν το νικήσεις και αυτό difficulty insane. Σου έχει και να ξεκλειδώσεις κάτι cheats κάνοντας διάφορα στο game αλλά τίποτα το ενδιαφέρον μετα τον τερματισμό. Definitely not worth buying εκτός και αν είστε πολύ fan του Paracite Eve. Τώρα έχω στο μυαλό μου να παίξω το Ys Oath in Felghana. Ορίστε ένα gameplay video συμπαθητικό φαίνεται και έχει ωραία μουσική. Το έχει παίξει κανεις?
Youtube Video

#324 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 12 April 2011 - 10:24

Ορίστε ένα gameplay video συμπαθητικό φαίνεται και έχει ωραία μουσική. Το έχει παίξει κανεις?

Youtube Video

psp με γραφικά DS.... νοου θένξ!
Μπορεί να μου πει κανείς γιατί έβαλαν 9.0 sto tactics ogre? μια μ@λ@κι@ και μισή είναι.... βασικά ούτε καν μιση!

v4kFmx.png

#325 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 12 April 2011 - 10:45

psp με γραφικά DS.... νοου θένξ!
Μπορεί να μου πει κανείς γιατί έβαλαν 9.0 sto tactics ogre? μια μ@λ@κι@ και μισή είναι.... βασικά ούτε καν μιση!

Eμένα μου άρεσε πάντος. Είχε ωραία ιστορία και είναι φοβερο πόσο αλλάζει η ιστορία με τις επιλογές που κάνεις. Βέβαια δεν το συγκρίνω με το ff tactis the war of the lions καθώς το δεύτερο είναι θεεικό αλλά το ogre tactics είναι διασκεδαστικο παιχνίδι

#326 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 12 April 2011 - 12:53

Παιχνιδάρα το Knight of Lodis. Είχε και άπειρα classes και emblems. Μέχρι και classes για δράκους είχε
Posted Image

#327 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 12 April 2011 - 13:04

DDDDDDOOOOOOTTTTTAAAAAAA απλα :respect:

#328 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 15 April 2011 - 17:18

Sorry για το άσχετο στο thread αλλά έχετε να προτείνετε κανά site για να αγοράζεις παιχνίδια; Εκτός από Amazon. Για την ακρίβεια ψάχνω για το Vampires Masquerade αλλά στο Amazon το χει ψιλο ακριβό για τόσο παλιό παιχνίδι
Posted Image

#329 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 15 April 2011 - 17:31

Το συγκεκριμενο ειναι παντου πανακριβο καθως εχει γινει κατι σαν συλλεκτικο πλεον :P
Retail και φθηνο δυσκολα θα το βρεις. Ακομα και στο Steam το εχουν 20 ευρω... Ατιμη Activision.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#330 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 17 April 2011 - 09:33

Κατεβάζω Silent hill shattered memories...Ξέρει κανείς αν αξίζει?

v4kFmx.png