Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Games Recommendations
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 23:29
http://voxelstein3d.sourceforge.net/
και αυτο γιατι:
Voxelstein 3D is an FPS game inspired by Wolfenstein 3D. The game uses Ken Silverman's VOXLAP engine to render voxels in software. The levels in the game are fully destructible - and by fully we mean fully.
The game world is built from tiny cubes called voxels. There are over 37 million in the first level. Rendering a world like this is slow (especially without hardware acceleration), but there is an advantage: voxels can be added, removed or otherwise altered very very quickly. This enables all kinds of cool stuff, including fully destructible worlds!
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 12:46
παιχνιδαρα... με σαπιο final boss...
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 13:05
Καλυτερα το return to castle wolfenstein για να μην στραβωθει κιολας... XD
παιχνιδαρα... με σαπιο final boss...
Ακόμα καλύτερα το πιο πρόσφατο Wolfenstein...

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 13:24
μεεεεχ.... δεν με τρελανε και πολυ... περα απο καλη ατμοσφαιρα δεν...Ακόμα καλύτερα το πιο πρόσφατο Wolfenstein...
1000 φορες το return...
θελει και κατι ελαφρυ κιολας, και το καινουργιο δεν ειναι. ( αν και γενικα η UE3 ειναι πεπουλο η ατιμη XD )
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 18:30
μεεεεχ.... δεν με τρελανε και πολυ... περα απο καλη ατμοσφαιρα δεν...
1000 φορες το return...
θελει και κατι ελαφρυ κιολας, και το καινουργιο δεν ειναι. ( αν και γενικα η UE3 ειναι πεπουλο η ατιμη XD )
To Return δεν το είχα παίξει.
Και τα μπέρδεψες λίγο. Το Wolfenstein χρησιμοποιεί την id 4 του Carmack, όχι την Unreal3 της Epic. Αν του παίζει το Doom 3, δεν θα έχει πρόβλημα με το Wolfenstein.
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 18:50

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2010 - 21:17
Another Yahtzee fan, amirite?
Βγήκε και sequel φέτος. Painkiller: Resurrection
Yes. You're right, ADRIAN!

Δεν είχα ιδέα! Θυμόμουνα για ένα expansion, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καινούριο^^
Λίγο είχα παίξει στο νετ, πολύ φάση το Painkiller.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 10:45
To Return δεν το είχα παίξει.
Και τα μπέρδεψες λίγο. Το Wolfenstein χρησιμοποιεί την id 4 του Carmack, όχι την Unreal3 της Epic. Αν του παίζει το Doom 3, δεν θα έχει πρόβλημα με το Wolfenstein.
οντως εχεις δικιο... μου μοιαζουν τα textures και τα μπερδεψα οπως τα θυμομουν XD
(μπδγ, θελω να δω τι θαυματα θα κανει η μηχανη του Rage... )
δοκιμαστε παντως το Return to Castle Wolfenstein, γενικο recommendation. απο τα πολυ καλα fps εκει εξω και αν και παλιο πλεον, εχει πολλα περισσοτερα απο τον τωρινο σωρο να πει.
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 11:21
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 17:42
Yes. You're right, ADRIAN!
Δεν είχα ιδέα! Θυμόμουνα για ένα expansion, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καινούριο^^
Λίγο είχα παίξει στο νετ, πολύ φάση το Painkiller.
Άλλο το expansion, άλλο το sequel.

Αν και δεν είναι ακριβώς sequel, γιατί δεν έχεις τον ίδιο χαρακτήρα.
@Serestrum
Θυμάμαι ότι όταν βγήκε το Return to Castle Wolfenstein μεσουρανούσε το Half-Life, οπότε λογικό ήταν να μην βρει την αποδοχή που ίσως του άξιζε.
Από την ίδια χρονολογία (2001), αλλά σε τελείως διαφορετικό genre (Vehicle Sim RTS), έχω να προτείνω το Hostile Waters.
Όσοι δεν το έχετε παίξει και είστε fans του GiTS ή του Deus Ex, τρέχετε! Το σενάριο του παιχνιδιού δίνει σεμινάριο στα nanomachines. Τα γραφικά του δεν δείχνουν outdated, thanks to the gods at Rage.
Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 23:13
To Beta θα ειναι ανοιχτο για ακομα 2-3 μερες.
http://www.fileplanet.com/216537/210000/fileinfo/Medal-of-Honor---Open-Beta-Client
http://www.bigdownload.com/games/medal-of-honor/pc/medal-of-honor-open-beta-client/
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 14:47
Άλλο το expansion, άλλο το sequel.
Αν και δεν είναι ακριβώς sequel, γιατί δεν έχεις τον ίδιο χαρακτήρα.
My bad τότε. Έχω χάσει τελείως επαφή

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 16:39
My bad τότε. Έχω χάσει τελείως επαφή
Ούτως ή άλλως, αν εξαιρέσεις το multiplayer, το Resurrection ήταν ψιλομούφα.
Ακόμα και Civ V, που είμαι πολύ φαν, δεν έχω μάθει τίποτα. Αν και ακούγεται πολύ καλό.
Το ξεκίνησα εγώ πριν καμια βδομάδα.
Είχα να πιάσω παιχνίδι του Sid Meier από το Alpha Centauri, οπότε δεν ξέρω τί έχει αλλάξει σε σχέση με το 3 ή 4. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, ούτε ότι φτάνει τα classics Civ II και Alpha Centauri, αλλά παίζεται ευχάριστα.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 16:49

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2010 - 17:09
Darksiders πραγματικα αξιζει.Το hack and slash σε ολο του το μεγαλειο στο pc.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 05 Οκτώβριος 2010 - 18:42