Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 8 Ψήφοι

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#286 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2014 - 20:41

Το 19 από τα ωραιότερα επεισόδια μέχρι τώρα.

Spoiler:

#287 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2014 - 22:48

Στο είκοσι ο Jotaros λίγο πιο αδιάφορος να ήταν πέθαινε. Kυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η εκδικητική πλευρά του Kakyoin ήταν απολαυστική.

#288 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2014 - 23:17

Where is my Dio....

フカフカ

#289 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2014 - 07:45

Θα έρθει και η δική του μέρα. Όσο για το 20

Spoiler:

#290 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2014 - 12:36

η Egypt arc

Spoiler:
πλησιαζουν, ετοιμαστειτε για ακομα πιο κουλες φασεις και μαχες

πολυ καλη η επιλογη της φωνης του μικρου, σε αντιθεση με αυτην του Stand Hanged Man νωριτερα.

ολα τα λεφτα! και απο οτι ειδα, ειναι αυτη που κανει τη φωνη του Πικατσου! τα ειδα ολα!

αν βελτιωνονται ετσι, υπαρχει περιπτωση και να ξεπερασουν το παλιο OVA.

δυστηχως ο Νοριακι στο manga

Spoiler:
και ηταν απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες....

#291 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 15:34

ραντεβου το Γεναρη!

επισης απο εδω και στο εξης θα αποφευγω τους Horriblesubs. Some Stuff fansubs καλυτερα.

ακου εκει τη Midler να την κανουν Rose. Rose να λεγαν τη Lisa Lisa

γιατι μετα αναφερονται και αλλα συγκροτηματα. φανταζομαι εκει τι αλλαγες εχουν να γινουν.

καναν καποιες μικρες αλλαγες σε σχεση με το manga με τη High Priestess

Spoiler:
αλλα δεν πειραζει

παντως το animation και το σχεδιο του stand στο βιντεοπαιχνιδι του 1999 ηταν 1000 φορες καλυτερα. 

το πρωτο μισο σε γενικες γραμμες ηταν καλο, κυριως ομως χαρη στην πλοκη του manga.   στην Egypt arc θα βελτιωθουν τα πραγματα.

και επιτελους ο Ντιο θα εμφανιζεται περισσοτερο.

η πρωτη σειρα ομως εδινε και το κατι παραπανω και μου αρεσε περισσοτερο.

η Egypt arc oμως ειναι η κορυφαια στιγμη του Jojo manga γενικοτερα

#292 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 21:24

Νομίζω ακολουθούν τις αλλαγές της αγγλικής έκδοσης του μάνγκα που είχαν γίνει για λόγους copyright. Πχ. εκεί ο J Geil είναι Centerfold ή ο Devo είναι Soul sacrifice. (τι γαμάτο τραγούδι. anyway.)

Εκεί που οι Horrible τα σκάτωσαν ήταν στον Steely Dan ( Dan of steel? και dan στο καράτε μη σου πω) το μωρό (booi ρε άχρηστοι? μόνο αν το λέει ο Flavour Flav βγαίνει έτσι) και τη γρια την Enya που κράτησαν το ιαπωνικό ba στο τέλος.

#293 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2014 - 21:49

Νομίζω ακολουθούν τις αλλαγές της αγγλικής έκδοσης του μάνγκα που είχαν γίνει για λόγους copyright. Πχ. εκεί ο J Geil είναι Centerfold

Oυτε καν στο αγγλικο της Viz κανονικα J.Geil τον λεγαν

header.jpg?t=1485907896

#294 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:07

Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη αλλά έχω την εντύπωση ότι ο χαρακτήρας του Kakyoin είναι all over the place. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες για char development από το Jojo αλλά ήμουν ευχαριστημένη με το "κινείται σε αυτήν την γενική κατεύθυνση" υφάκι που είχαν οι χαρακτήρες. Μπορεί ο Jotaro* να είναι πιο μονοδιάστατος και paperthin από μία κόλλα χαρτί αλλά δεν έχει φερθεί out of character. Αντίθετα ο Kakyoin μου φαίνεται ότι χρησιμεύει ανάλογα με το σε ποιά κατεύθυνση θέλουν να πάνε την ιστορία. Τη μία είναι η ευγενική ψυχή ο cool headed, την άλλη είναι comedy relief μαζί με τον Polnareff εκτός τόπου και χρόνου, την μία ψυχρός και kewl δίπλα στον Jotaro και την άλλη σαν κουτάβι γνέφει από το αμάξι. Δεν είναι ότι είναι πολυδιάστατος χαρακτήρας με πολλές διαφορετικές αντιδράσεις σε διαφορετικές καταστάσεις, απλά δεν βγάζουν κανένα consistency οι αντιδράσεις του.

#295 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:20

Mερικες φορες οι χαρακτηρες του JoJo κυριευονται απο τη θεληση του Araki οπως θελει εκεινος,το οποιο ειναι ενα απο τα "παραξενα" συμβαντα  στη σειρα :P

header.jpg?t=1485907896

#296 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:23

Μπορούμε να το πούμε και κακό γράψιμο. Δεν είναι taboo. xD

#297 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 13:25

Δεν έχω παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές στη συμπεριφορά του, αλλά στη σκηνή με το underwear και μένα μου φάνηκε πολύ out of character ο Kakyoin.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#298 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 14:25

Jotaro, iri. Υπομονή, θα έρθει κι ο Josuke κάποτε.

Μάλλον τα ποιντς είναι 1. πως ο Νοριάκι ξέρει νοηματική :P και 2. πως μάλλον ο Αράκι παρακολουθεί τη golden age of hip hop που είναι σύγχρονη των crusaders. Αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο στο 4 με τα φαρδιά παντελόνια και τα κοσμήματα του Josuke και του Okuyasu.

#299 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 14:27

Φαντάσου είναι ΤΟΣΟ αδιάφορος ως lead. Μan i hate his guts.

Μετά (και δίπλα) (σ)τον διασκεδαστικό Joseph είναι μεγάλη η αντίθεση.

#300 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2014 - 14:31

Υπομονή, θα έρθει κάποτε κι ο Τζοσούκε :P Απλά το 3 είναι καθαρά μια σειρά μαχών because Dio keeps em coming. Μετά γίνονται αρκετά πιο οργανικά τα πράματα.