Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 8 Ψήφοι

Jojo's Bizarre Adventure: The Animation

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#166 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 20:22

Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι αυτό παίζει τον οποιοδήποτε ρόλο, το παιχνίδι στις 29/8 βγαίνει, δηλαδή είναι πιο κοντά στη φθινοπωρινή σεζόν. Επίσης το καλοκαίρι η David Production βγάζει το Neptunia.

Εγώ θέλω να ακούσω το σκεπτικό του demonic πάντως.

#167 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 21:08

Απλό και (μάλλον) λάθος. Πολύ πετυχημένη σειρά του συγκεκριμένου studio. Γιατί να καθυστερήσει να το βγάλει ένα ολόκληρο καλοκαίρι και να ρισκάρει να ξενερώσουμε όλοι μας λίγο. Μπορεί βέβαια να είναι και wishful thinking από μέρους μου, καθώς θέλω γρήγορα να δω και σε animation το 3ο arc. Φυσικά μπορείς να πεις ότι αφού είναι τόσο μεγάλο το Stardust, θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να το ετοιμάσουν, hence το φθινοπωρινό release.

Δε μου λες Chief, θα σε βρούμε αντίπαλό μας στο All Star Battle;

#168 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 21:18

Ναι αν μου δώσεις λεφτά να πάρω ps3.

Το αν και το πότε θα βγει μία σειρά καθορίζεται από ένα σύνολο παραγόντων, τους οποίους όταν δε γνωρίζουμε καλό θα είναι να μην εφευρίσκουμε δικούς μας.

#169 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 21:27

Αντε να βγει και το game και οσοι εχουμε ps3 να το καψουμε.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#170 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 21:33

Αυτό πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει. Και γιατί ακριβώς θα ήταν "καλό";

#171 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 21:41

επειδή μπορεί να υπάρχει κανένας καημένος στο thread που να πιστέψει τις ανοησίες σου γι'αυτό

#172 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 21:45

Γι' αυτό υπάρχει και η "δικλείδα ασφαλείας" που έβαλα, το "μπορεί".

#173 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2013 - 22:42

Ποιος σκεφτεται να το αγορασει Ιαπωνικο μεχρι να γινει localized?(εγω το σκεφτομαι πολυ παντως :P)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Toriko: 06 Απρίλιος 2013 - 22:43

header.jpg?t=1485907896

#174 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 11:26

οποιος δεν εχει διαβασει το manga σιγουρα θα ενθουσιαστει, αλλα γενικα σαν adaptation θελει αρκετες βελτιωσεις αν ειναι να διεκδικησει δαφνες ποιοτητας στην τριτη σαιζον.
απο εκει που διαρμαρτυρομασταν οτι βαζουν fillers στα shonen, τωρα βλεπουμε το αντιθετο, δηλ να στριμωχνουν οσο περισσοτερο γινεται σε οσο λιγοτερα επεισοδια.

σα να βλεπω kamishibai παρα τηλεοπτικη σειρα, με αρκετα λαθη στο animation και στην προοπτικη.

δεν θα με πειραζε στο 3ο arc να δω κανα filler με οτι να'ναι stands, σε συνεργασια βεβαια με το mangaka.
σε οτι αφορα τους seiyu μπορω να πω πως ειμαι πληρως ικανοποιημενος. εμπειροι και αν δεν ηταν αυτοι να ζωντανευουν τα ακινητα καρε, θα βαθμολογουσα χαμηλοτερα τη σειρα.

δυστηχως δυσκολες εποχες διαλεξαν για να διασκευασουν ενα τοσο επικο Manga.

Αν σε πείραξε το ειρωνικό του σχόλιου μου ζητώ συγνώμη- Από κει και πέρα όχι, το αρχικό σου post εξακολουθώ να το θεωρώ spoiler (έστω και subtle) για οποιονδήποτε νοήμων άνθρωπο. Αν δεν ήθελες να υποχρεωθείς σε διαχειριστή, ας το έβαζες (ή ας το edit-αρες) σε spoiler tag μόνος σου. Η σειρά, με όλο το υλικό που κυκλοφορεί γύρω από αυτήν, καθώς το manga τρέχει επί πόσα χρόνια, περιτριγυρίζεται από spoilers ακόμα και με ένα απλό google search. Ας μην κάνουμε τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι. Have fun

βρε αντε απο δω που θα παιρνουμε στα σοβαρα τετοια πραγματα!

#175 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 20:53

fffffffffffffffffffff
Spoiler:

I don't care when we get Part 3, as long as we get it! ;___;

#176 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2013 - 23:53

^ Τα αισθήματα αμοιβαία.Πολύ καλή σειρά.Gonna w8 σε αναμμένα κάρβουνα για την επόμενη season!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 14:34

Nα πάρει! Νόμιζα ότι το τρίτο arc θα ξεκίναγε καπάκι την επόμενη βδομάδα μετά το τέλος του δεύτερου arc. Πότε με το καλό θα βγει; To κάνανε που το κάνανε το teaser, μην μας κάνουν να περιμένουμε και πολύ. Για την ωρά ας συνεχίσω το Steel Ball Run που 'χα αφήσει στην άκρη (ομολογουμένως το λιγότερο αγαπημένο μου arc κι ας είναι τόσο καλοφτιαγμένο).

Αντε να βγει και το game και οσοι εχουμε ps3 να το καψουμε.

Kι όσοι δεν έχουν θα δανειστούν από κανάν φίλο τους (όπως θα κάνω κι εγώ).

#178 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 19:50

Nα πάρει! Νόμιζα ότι το τρίτο arc θα ξεκίναγε καπάκι την επόμενη βδομάδα μετά το τέλος του δεύτερου arc. Πότε με το καλό θα βγει; To κάνανε που το κάνανε το teaser, μην μας κάνουν να περιμένουμε και πολύ. Για την ωρά ας συνεχίσω το Steel Ball Run που 'χα αφήσει στην άκρη (ομολογουμένως το λιγότερο αγαπημένο μου arc κι ας είναι τόσο καλοφτιαγμένο).

Kι όσοι δεν έχουν θα δανειστούν από κανάν φίλο τους (όπως θα κάνω κι εγώ).

Εννοειται, δεν γινεται να το χασουν οσοι φανς του Jojo!Και αμα εχει online (λογικα θα εχει) να κανονισουμε να μπουμε αρκετα ατομα καμια μεραΕγω τωρα ειμαι στην αρχη του part 3 του μανγκα(γαμματος ο Jotaro και...ο παππους Joseph :P)Σημερα ξαναειδα το τελευταιο επεισοδειο και την μαχη του Jojo με τον Dio (τον αγαπημενο μου χαρακτηρα)Πραγματικα φοβερο anime, αυτο εχω να πω μονο!

#179 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 22:36

Εννοειται, δεν γινεται να το χασουν οσοι φανς του Jojo!

Nα 'βγαινε και για Xbox360 δεν θα 'βλαπτε. Ώρες-ώρες η Bandai Namco την σνομπάρει απίστευτα την κονσόλα της Microsoft. :burningbe3:

#180 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 22:47

Nα 'βγαινε και για Xbox360 δεν θα 'βλαπτε. Ώρες-ώρες η Bandai Namco την σνομπάρει απίστευτα την κονσόλα της Microsoft. :burningbe3:

Καλα εισαι...εγω παλι καλα εχω ps3 αλλα αμα υπηρχε και σε xbox 360 και ηταν και cross platform θα ηταν καλυτερα!