http://www.animeplanet.gr/forum/viewtopic.php?p=184714#184714
Its ok I know when I am not wanted, and btw dont bother answering Kamui.
To τι γίνεται στο animeplanet μεταξύ τριών ατόμων δεν καταλαβαίνω πως κάνει κάποιον να βγάλει συμπέρασμα για το αν τον θέλουν ή όχι σε μια συζήτηση. Όταν έπρεπε στην αρχή να επισημάνουμε αυτά που δε μας άρεσαν συμφώνησα απόλυτα μαζί σου σε όσα έλεγες, το αν διαφωνούμε σε κάποιο θέμα δε σημαίνει οτι παίρνω ντε και καλά το μέρος των roof fighters και σε διώχνουμε απο το circle jerk.
Απάντηση στο ερώτημά σου έδωσε νομίζω ο petran, και αν αυτό ίσως δεν μπορεί να αποτελέσει απόλυτα αντικειμενικό κριτήριο για το ποιο παιχνίδι είναι καλύτερο/χειρότερο, μου φτάνει να σκεφτώ την τρομερή πτώση στην ποιότητα των endings και του story mode, στην έλλειψη του extra "conquer" mode, και κυριότερα την έλλειψη του team battle vs στο 4.
Το 5 ίσως έκανε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο απο άποψη σεναρίου και gameplay, αλλά πάλι παραμένει ένα απογυμνωμένο παιχνίδι που έχει αφαιρέσει μεγάλο μέρος του cast, γεμίζει τa character slots βάζοντας κλώνους και edgy καινούργιους χαρακτήρες που δεν κολλάνε καθόλου με το κλήμα της σειράς, και φανερά στηρίζεται στο online gaming (το οποίο πάσχει απο τραγικό lag, πλέον καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν, ελάχιστες φορές έχω παίξει online και ήταν αδύνατο να παίξω σοβαρά αν lagάρει έστω και μια στιγμή) και σε fanbase που έλκεται απο τα μοντέρνα Ιαπωνικά sub-cultures και θέλουν απλώς να δουν περισσότερο edginess.
Για το γεγονός οτι οι παλιοί gamers δυσκολεύονται πια να απολαύσουν τα νέα παιχνίδια ίσως ευθύνεται και το ότι δεν έχουν πια τον ίδιο νεανικό ενθουσιασμό που μπορεί να τους διακατείχε σε άλλες εποχές, αλλά είναι φανερό οτι αυτό μάλλον δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία (λες και τα παιδιά έχουν καν ακουστά τα καινούργια soul calibur) όσο με τις εποχές και το δρόμο που παίρνει η gaming βιομηχανία.