Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 15 March 2007 - 23:16
CSI - Las Vegas
Prison Break
Lost (εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα!)
Masters of Horror
και φυσικα απο cartoon
Family Guy
American Dad
South Park
Futurama
Posted 16 March 2007 - 00:15
Δες το, είναι πάρα πολύ καλή σειρά. Διαφορετικού ύφους από 24, Prison Break, Lost και σία, με την έννοια ότι δεν σε κρατάει με το σασπένς και την αγωνία να δεις τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο με συνεχή cliffhangers, αλλά στηρίζεται περισσότερο στο να σε "γεμίζει" κάθε επεισόδιο χωριστά. Γι' αυτό κιόλας η 1η season (η 2η παίζεται τώρα) είναι μόνο 12 επεισόδια, το καθένα 50 λεπτών παρακαλώ! Γενικά, κάθε επεισόδιο είναι μια μικρή ταινία από μόνη της... Βέβαια, μην παρεξηγηθώ, τα επεισόδια δεν είναι αυτόνομα, μία ιστορία είναι και πάντα θες να δεις τη συνέχεια, απλά οι ρυθμοί δεν είναι τόσο φρενήρεις όσο στις σειρές που έχουμε συνηθίσει. Παρεμπιπτόντως, το Rome είναι από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση με το budget της 1ης season να φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολλάρια!! Ένα πράγμα σαν τις ελληνικές σειρές δηλαδή...Μήπως ξέχει δει κανείς να μου πει αν το Rome αξίζει;
Σκέφτομαι να το κατεβάσω αφού είδα κάτι καλές κριτικές στο imdb --> http://imdb.com/title/tt0384766/

Μην ξεχάσω να αναφέρω και κάτι ακόμα: αυτό που κάνει το Rome τόσο καλό είναι η απόλυτη ιστορική του ακρίβεια και απεικόνιση της ρωμαϊκής κοινωνίας, με τρόπο που μερικές φορές σοκάρει κιόλας. Μηδέν λογοκρισία λοιπόν κι αυτό λειτουργεί φυσικά υπέρ του.
Για την 2η season δεν έχω καμία πληροφορία τι παίζει με το σενάριο ή αν είναι τόσο καλή όσο η πρώτη, γιατί θέλω πρώτα να τελειώσει και να τη δω ολόκληρη. Μου φτάνει η τυρρανίδα του ενός επεισοδίου την εβδομάδα με 24 και Prison Break...

Posted 16 March 2007 - 09:21
άλλες σειρές που χαζοπαρακολουθώ [δλδ. αν είμαι σπίτι και έχω ώρα εκείνη τη στιγμή] είναι τα Φιλαράκια και το ... Gilmore Girls [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Th_laurencandid126.jpg :love: :love: :love:]
Posted 16 March 2007 - 16:09

Όσες φορές και να τα βλέπω δεν τα βαριέμαι!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 17 March 2007 - 09:50
Πολλά + sto Grey's Anatomy -ιατρική σειρά που ασχολείται με μια ομάδα ειδικευόμενων ιατρών στο Σιάτλ , αλλά διαφέρει από το ER. Εξηγούμαι: το ER δίνει βάρος στα ιατρικά περιστατικά και είναι πιο "βαρύ"-δραματικό. Αντίθετα, το Grey's Anatomy δίνει βάση στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των ειδικευόμενων, τα προσωπικά τους προβλήματα και πώς αυτά αρκετές φορές σχετίζονται με κάποια περιστατικά ενώ δε λείπει και το χιούμορ. Είναι δλδ αρκετά πιο ελαφρύ από ER.
Άμα δε σας έπεισα ακόμη, να πω ότι από πέρσι είναι το πρώτο σε θεαματικότητες show στο America πίσω από από American idols και λοιπά reality.Ρίξτε του μια ματιά
Posted 21 March 2007 - 04:59
και Gilmore Girls λέει αρκετά, αν θέλεις να περάσεις 1 ωρίτσα χαλαρά(παρά τους σχετικά γρήγορους διαλόγους!), και να γελάσεις με τις κορυφαίες ατάκες Rory-Lorelai
Πολλά + sto Grey's Anatomy -ιατρική σειρά που ασχολείται με μια ομάδα ειδικευόμενων ιατρών στο Σιάτλ , αλλά διαφέρει από το ER. Εξηγούμαι: το ER δίνει βάρος στα ιατρικά περιστατικά και είναι πιο "βαρύ"-δραματικό. Αντίθετα, το Grey's Anatomy δίνει βάση στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των ειδικευόμενων, τα προσωπικά τους προβλήματα και πώς αυτά αρκετές φορές σχετίζονται με κάποια περιστατικά ενώ δε λείπει και το χιούμορ. Είναι δλδ αρκετά πιο ελαφρύ από ER.
Και εγω παρακολουθω αυτες τις σειρες...οχι συστηματικα,αν τα πετυχω στο ζαπινγκ και αν ειμαι σπιτι^^ Το Greys anatomy αρχισα να το βλεπω προσφατα και ειναι οντως διαφορετικο απο την "Εντατικη". Αλλες σειρες που παρακολουθω συστηματικα ειναι το Heroes & Prison Break!! ειναι πολυ καλα και τα 2!! Φυσικα τα Φιλαρακια ειναι το νουμερο 1!!!
Posted 22 March 2007 - 15:50
και όλο κάτι προβλήματα της πλάκας, τύπου Beverly Hills.
Βλέπεται άνετα αλλά θα προτιμούσα κάτι άλλο.
Posted 24 March 2007 - 22:39
Monk ( I think he's funny).
Lost ( αν και έχουν μπλέξει τα πάντα κ θα πρέπει να δώσουν τρομερή εξήγηση για να σώθει η σείρα).
btw is anyone a trekky?

(..and /patpat)

Posted 25 March 2007 - 14:38

Posted 26 March 2007 - 08:41
METhe dead zone (spin off της ομώνυμης ταίνιας βασιζμένη στο βιβλίο του King).
Monk ( I think he's funny).
Lost ( αν και έχουν μπλέξει τα πάντα κ θα πρέπει να δώσουν τρομερή εξήγηση για να σώθει η σείρα).
btw is anyone a trekky?
me
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
αν και όχι σε σημείο να μιλάω Glingon, και φυσικά.. αν και δεν έχω κατεβάσει τίποτα απο το νετ, αλλά όσο κυβερνήτης ήταν ο Ζαν Λουκ Πικάρντ εγώ τα έβλεπα.
Posted 26 March 2007 - 14:17
Κ γω κυρίως TNG έβλεπα από μικρή κ μετά συνέχισα με DS9, είδα κ το Babylon 5 για αλλαγή κ αργότερα έκανα την στροφή στα παλία

Άλλα σαν τον Picard .... θεόςς
(..and /patpat)

Posted 27 March 2007 - 11:10
Posted 27 March 2007 - 12:49
digitaltracker:λίγα λογάκια για τη σειρά Masters of Horror , λέει τίποτε;
Kοιτα...υπαρχουν επεισοδια που ειναι πολυ καλα υπαρχουν και αλλα που ειναι μαπα. Ολα παντως ειναι αυτοτελη.
Posted 27 March 2007 - 15:08
πολυ καλη σειρα.digitaltracker:λίγα λογάκια για τη σειρά Masters of Horror , λέει τίποτε;
καλυτερα να εβρισκες τα dvd καθως εχουν μεσα unrated σκηνες και οπως λεει ο Dante80 ,ενα σκασμο απο extras!
εγω την προτινω.μιας και σε καθε επεισοδιο εχει αλλη ιστορια και ...πολυ φρικη.

κυκλοφορει στα Se7en video net και σε ολα τα καλα torrent sites:'D
Posted 28 March 2007 - 10:29