Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1336 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 14:43

Κλασικό tbbt το επεισόδιο, αρκετά καλό, στα γνωστα standard της σειράς.
Ξεκινησέ και ο 3ος κύκλος Fringe με ενα μεταβατικο επεισοδιο θα ελεγα αλλα απαραιτητο για όσα λογικα θα ακολουθησουν.

Απο νέες σειρές που είδα το shit my dad says το βρήκα μέτριο, και
το undercovers κάτω του μετρίου (overrated JJ abrams )
Φυσικα για τους πιλοτους του μιλάω, στην πορεια μπορει να ανεβουν και να τα παρακολουθησω.

#1337 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 14:51

Φυσικά Prison Break το οποιο προσφατα τελειωσα (dvd)...ομως δεν μου πολυαρεσε το τελος

#1338 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2010 - 16:46

Μετα ττο θεικο Κ-ον!! 25 ειδαν το tbbt 401 και απλα η γειτονεια παιζει πλεον να με θεωρει τρελο απο το γελιο που εριξα.Το ταπωμα που εφαγε η Πεννυ απο τον Σελντον εσκισε με κορυφαια την τελευταια στην πορτα"προλαβαινεις να βρεις τον 32ο" :hahaha:.Καλα ο Howard θεος δεν συζητιεται.Η νοσοκομα στο γιατρειο εγραψε.

Μακαρι το επιπεδο της υπολοιπης σεζον να κρατιθει στα ιδια επιπεδα
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1339 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 14:34

Χθες προβλήθηκε και το πρώτο επεισόδιο της 5ης Σεζόν του DEXTER. Μετά το απίστευτο τέλος της 4ης τη περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία αυτήν τη σεζόν. Αντε να δούμε, θα το έχει κανένα torrent site μέχρι το βράδυ ?

#1340 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 14:36

Χθες προβλήθηκε και το πρώτο επεισόδιο της 5ης Σεζόν του DEXTER. Μετά το απίστευτο τέλος της 4ης τη περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία αυτήν τη σεζόν. Αντε να δούμε, θα το έχει κανένα torrent site μέχρι το βράδυ ?

Φυσικα και υπαρχει φιλε (κυκλοφορουν 15 λεπτα μετα την προβολη τους τα επεισοδια στο νετ),
εγω το ειδα με το που ξυπνησα...

εκτος αν μιλας για subs, εκει δεν ξερω τι γινεται

#1341 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 15:00

Βγήκε και ο πιλότος του νέου Hawaii 5-0 και ρίξανε πολλάαααααααααα λεφτά όμως...Εντάξει μου άρεσε, παίζει και το μανάρι από το moonlight, τι άλλο να θες :P Για τα αγοράκια πάντως έχει μια κουκλάρα εντελώς badass ασιάτισα στο cast...Anw εκρήξεις, ξύλο, μυστήριο, σε γενικές γραμμές ωραίος τρόπος να περνάς την ώρα σου...

xbJ3b2w.jpeg

#1342 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 15:04

Βγήκε και ο πιλότος του νέου Hawaii 5-0 και ρίξανε πολλάαααααααααα λεφτά όμως...Εντάξει μου άρεσε, παίζει και το μανάρι από το moonlight, τι άλλο να θες :P Για τα αγοράκια πάντως έχει μια κουκλάρα εντελώς badass ασιάτισα στο cast...Anw εκρήξεις, ξύλο, μυστήριο, σε γενικές γραμμές ωραίος τρόπος να περνάς την ώρα σου...

Δεν μου αρεσε, ισως επειδη δεν εχω δει το παλιο να εχω κατι να πιαστω. Τα εχω ξαναδει αυτα σε σειρα οποτε δεν...
Τσεκαρετε και το lone star. O πιλοτος ηταν φοβερος, αλλα απο νουμερα δεν τα πηγε καλα.

#1343 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 15:13

Δεν ήτανε κάτι συγκλονιστικό ομολογώ αλλά για να περνάει η ώρα δεν το λες κακό :P

xbJ3b2w.jpeg

#1344 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 16:02

Για τα αγοράκια πάντως έχει μια κουκλάρα εντελώς badass ασιάτισα στο cast...

Boomer:lovulovu: Πόσο revealing είναι τα ρούχα της;

#1345 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 16:23

Σε κάποια φάση γδύνεται...Νομίζω σε κάλυψα ~χοχοχο~

xbJ3b2w.jpeg

#1346 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 01:38

Ωραίο το Hawai 5-0. Ωραία το ξύλο και το πιστολίδι, ωραίοι τύποι και ο μαυρομάλλης και ο ξανθός. Ο Jin αδιάφορος και η Boomer όλα τα λεφτά με μαγιό και εσώρουχα. Ότι πρέπει για να καλύψει το κενό του Burn Notice.

Τhank you mono:D

#1347 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 08:49

supernatural S06E01 = meh
dexter S05E01 = kinda meh
shit my dad says S01E01 = unwatchable

Αν και ο δόκτορας αποδειχθεί μάπα στο Christmas special θα αυτοπυρποληθώ (yes there is hope yet).
Έχω απογοητευτεί πλήρως από τις καινούργιες σειρές, με την έννοια ότι ούτε οι μισές από όσες περίμενα να είναι καλές δεν ήταν καν μέτριες.
Πάλι καλά που υπάρχει gossip girl/ hellcats και ανεβαίνει το επίπεδο δηλαδή :P

edit: Sherlock is EPIC!!! Είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και η σειρά απλά τα σπάει. Σαν να βλέπω το γιατρό χωρίς το όλο alien setting! Έχει τα προβληματάκια της η σειρά βέβαια, αλλά είναι σχεδόν αμελητέα!

Glee S02E02 also EPIC! Με αναφορές σε internet memes (leave britney alone, is this real life etc) που βγάζουν πολύ γέλιο!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 29 Σεπτέμβριος 2010 - 09:10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1348 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 18:39

Η νέα σέζον δεν έχει καποια νέα σειρα που να αξίζει πραγματικά,
μία καραγούσταρα ( lone star ) και κόπηκε στο 2ο επεισοδιο (χαλια ratings).

Απο φετινες σειρες η μία χειροτερη απο την αλλη:
no ordinary family, the event, shit my dad says, outsourced , hellcats (αν και το βλεπω αυτο)

Για cable tv ειπαμε εχουμε το hbo και το boardwalk empire που μας κερδισε πριν καν το πιλοτο απο τους συντελεστες μονο.

Οσο για τον Dr Who , περίμενα από τοτε που αρχισα την σειρα (λιγο πριν το καλοκαιρι) να δω επεισοδια του Moffat μιας και τον θεωρω εξαιρετικο συγγραφέα, οποτε ναι, 5η σεζόν και 11ος doctor my favourites.

#1349 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 18:46

Δοκίμασε το Terriers, σε κάθε επεισόδιο γίνεται καλύτερο. Ούτε αυτό το βλέπει κανείς όμως...
Για το Lone Star τη μυρίστηκα τη δουλειά και δεν είδα τα επεισόδια. Κρίμα, είμαι σίγουρος ότι θα μου άρεζε.

#1350 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2010 - 18:50

Δοκίμασε το Terriers, σε κάθε επεισόδιο γίνεται καλύτερο. Ούτε αυτό το βλέπει κανείς όμως...
Για το Lone Star τη μυρίστηκα τη δουλειά και δεν είδα τα επεισόδια. Κρίμα, είμαι σίγουρος ότι θα μου άρεζε.

well δεν μιλουσα για cable tv , οντως το 4ο επεισοδιο ηταν το καλυτερο της σειρας (Terriers)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 02 Οκτώβριος 2010 - 18:57