Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#121 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2007 - 23:16

Bλεπω πορωμενα:

CSI - Las Vegas
Prison Break
Lost (εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα!)
Masters of Horror

και φυσικα απο cartoon

Family Guy
American Dad
South Park
Futurama

#122 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 16 March 2007 - 00:15

Μήπως ξέχει δει κανείς να μου πει αν το Rome αξίζει;
Σκέφτομαι να το κατεβάσω αφού είδα κάτι καλές κριτικές στο imdb --> http://imdb.com/title/tt0384766/

Δες το, είναι πάρα πολύ καλή σειρά. Διαφορετικού ύφους από 24, Prison Break, Lost και σία, με την έννοια ότι δεν σε κρατάει με το σασπένς και την αγωνία να δεις τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο με συνεχή cliffhangers, αλλά στηρίζεται περισσότερο στο να σε "γεμίζει" κάθε επεισόδιο χωριστά. Γι' αυτό κιόλας η 1η season (η 2η παίζεται τώρα) είναι μόνο 12 επεισόδια, το καθένα 50 λεπτών παρακαλώ! Γενικά, κάθε επεισόδιο είναι μια μικρή ταινία από μόνη της... Βέβαια, μην παρεξηγηθώ, τα επεισόδια δεν είναι αυτόνομα, μία ιστορία είναι και πάντα θες να δεις τη συνέχεια, απλά οι ρυθμοί δεν είναι τόσο φρενήρεις όσο στις σειρές που έχουμε συνηθίσει. Παρεμπιπτόντως, το Rome είναι από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση με το budget της 1ης season να φτάνει τα 100 εκατομμύρια δολλάρια!! Ένα πράγμα σαν τις ελληνικές σειρές δηλαδή...:bleh:
Μην ξεχάσω να αναφέρω και κάτι ακόμα: αυτό που κάνει το Rome τόσο καλό είναι η απόλυτη ιστορική του ακρίβεια και απεικόνιση της ρωμαϊκής κοινωνίας, με τρόπο που μερικές φορές σοκάρει κιόλας. Μηδέν λογοκρισία λοιπόν κι αυτό λειτουργεί φυσικά υπέρ του.
Για την 2η season δεν έχω καμία πληροφορία τι παίζει με το σενάριο ή αν είναι τόσο καλή όσο η πρώτη, γιατί θέλω πρώτα να τελειώσει και να τη δω ολόκληρη. Μου φτάνει η τυρρανίδα του ενός επεισοδίου την εβδομάδα με 24 και Prison Break...
Posted Image

#123 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 March 2007 - 09:21

Kατά κύριο λόγο βλέπω στην τηλεόραση House MD και ER. Εντατική μάλιστα έχω και τον πρώτο κύκλο , κάποια στιγμή πρέπει να αξιωθώ να τον δω...

άλλες σειρές που χαζοπαρακολουθώ [δλδ. αν είμαι σπίτι και έχω ώρα εκείνη τη στιγμή] είναι τα Φιλαράκια και το ... Gilmore Girls [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Th_laurencandid126.jpg :love: :love: :love:]

#124 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 16 March 2007 - 16:09

Φιλαράκια is da best american series ever!!!:head:
Όσες φορές και να τα βλέπω δεν τα βαριέμαι!!!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#125 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 17 March 2007 - 09:50

και Gilmore Girls λέει αρκετά, αν θέλεις να περάσεις 1 ωρίτσα χαλαρά(παρά τους σχετικά γρήγορους διαλόγους!), και να γελάσεις με τις κορυφαίες ατάκες Rory-Lorelai
Πολλά + sto Grey's Anatomy -ιατρική σειρά που ασχολείται με μια ομάδα ειδικευόμενων ιατρών στο Σιάτλ , αλλά διαφέρει από το ER. Εξηγούμαι: το ER δίνει βάρος στα ιατρικά περιστατικά και είναι πιο "βαρύ"-δραματικό. Αντίθετα, το Grey's Anatomy δίνει βάση στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των ειδικευόμενων, τα προσωπικά τους προβλήματα και πώς αυτά αρκετές φορές σχετίζονται με κάποια περιστατικά ενώ δε λείπει και το χιούμορ. Είναι δλδ αρκετά πιο ελαφρύ από ER.

Άμα δε σας έπεισα ακόμη, να πω ότι από πέρσι είναι το πρώτο σε θεαματικότητες show στο America πίσω από από American idols και λοιπά reality.Ρίξτε του μια ματιά

#126 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 March 2007 - 04:59

και Gilmore Girls λέει αρκετά, αν θέλεις να περάσεις 1 ωρίτσα χαλαρά(παρά τους σχετικά γρήγορους διαλόγους!), και να γελάσεις με τις κορυφαίες ατάκες Rory-Lorelai
Πολλά + sto Grey's Anatomy -ιατρική σειρά που ασχολείται με μια ομάδα ειδικευόμενων ιατρών στο Σιάτλ , αλλά διαφέρει από το ER. Εξηγούμαι: το ER δίνει βάρος στα ιατρικά περιστατικά και είναι πιο "βαρύ"-δραματικό. Αντίθετα, το Grey's Anatomy δίνει βάση στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των ειδικευόμενων, τα προσωπικά τους προβλήματα και πώς αυτά αρκετές φορές σχετίζονται με κάποια περιστατικά ενώ δε λείπει και το χιούμορ. Είναι δλδ αρκετά πιο ελαφρύ από ER.

Και εγω παρακολουθω αυτες τις σειρες...οχι συστηματικα,αν τα πετυχω στο ζαπινγκ και αν ειμαι σπιτι^^ Το Greys anatomy αρχισα να το βλεπω προσφατα και ειναι οντως διαφορετικο απο την "Εντατικη". Αλλες σειρες που παρακολουθω συστηματικα ειναι το Heroes & Prison Break!! ειναι πολυ καλα και τα 2!! Φυσικα τα Φιλαρακια ειναι το νουμερο 1!!!

#127 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 March 2007 - 15:50

Το Gray's anatomy μου σπάει τα νεύρα μου θυμίζει Νοικοκυρά σε απόγνωση που κάνει sex in the city's hospital.
και όλο κάτι προβλήματα της πλάκας, τύπου Beverly Hills.
Βλέπεται άνετα αλλά θα προτιμούσα κάτι άλλο.

#128 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 posts

Posted 24 March 2007 - 22:39

The dead zone (spin off της ομώνυμης ταίνιας βασιζμένη στο βιβλίο του King).
Monk ( I think he's funny).
Lost ( αν και έχουν μπλέξει τα πάντα κ θα πρέπει να δώσουν τρομερή εξήγηση για να σώθει η σείρα).

btw is anyone a trekky? :P
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Posted Image

#129 ville_valo

ville_valo

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 25 March 2007 - 14:38

Φιλαρακια και Gilmore Girls μονο γενικα δεν βλεπω σειρες
Posted Image

#130 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 March 2007 - 08:41

The dead zone (spin off της ομώνυμης ταίνιας βασιζμένη στο βιβλίο του King).
Monk ( I think he's funny).
Lost ( αν και έχουν μπλέξει τα πάντα κ θα πρέπει να δώσουν τρομερή εξήγηση για να σώθει η σείρα).

btw is anyone a trekky? :P

ME
me
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

αν και όχι σε σημείο να μιλάω Glingon, και φυσικά.. αν και δεν έχω κατεβάσει τίποτα απο το νετ, αλλά όσο κυβερνήτης ήταν ο Ζαν Λουκ Πικάρντ εγώ τα έβλεπα.

#131 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 posts

Posted 26 March 2007 - 14:17

O_O/ i love you ,lol
Κ γω κυρίως TNG έβλεπα από μικρή κ μετά συνέχισα με DS9, είδα κ το Babylon 5 για αλλαγή κ αργότερα έκανα την στροφή στα παλία :P
Άλλα σαν τον Picard .... θεόςς
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Posted Image

#132 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 27 March 2007 - 11:10

digitaltracker:λίγα λογάκια για τη σειρά Masters of Horror , λέει τίποτε;

#133 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 March 2007 - 12:49

Kοιτα...υπαρχουν επεισοδια που ειναι πολυ καλα υπαρχουν και αλλα που ειναι μαπα. Ολα παντως ειναι αυτοτελη.

#134 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 March 2007 - 15:08

πολυ καλη σειρα.
καλυτερα να εβρισκες τα dvd καθως εχουν μεσα unrated σκηνες και οπως λεει ο Dante80 ,ενα σκασμο απο extras!
εγω την προτινω.μιας και σε καθε επεισοδιο εχει αλλη ιστορια και ...πολυ φρικη.:bleh:
κυκλοφορει στα Se7en video net και σε ολα τα καλα torrent sites:'D

Posted Image

#135 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 28 March 2007 - 10:29

παιδιά έχετε δει το 'Heroes' πολύ καλή σειρά... έχουν βγει 18 ep. k συνεχίζεται το επόμενο ep. βγαίνει στις 23 απ. λόγο κάποιον τεχνικών προβλημάτων... κανονικά βγαίνει κάθε βδομάδα!!!

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image