Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#106 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 10 February 2007 - 13:04

το 7ο επισόδιο του lost ήταν απλά απογοήτευση.τίποτα το συγκλονιστικό,η σειρά προς το παρών έχει ξεφουσκώσει-ελπίζω σε καλύτερα επεισόδια στη συνέχεια!

indeed <<
αν και η ιστορια της Juliet ηταν ενδιαφερουσα σε καποια σημεια,γενικα το επεισοδιο ηταν για αλλη μια φορα μετριο...
το επομενο φαινεται πιο action packed,αφου φαινεται κανουν raid οι Losties στο αλλο νησι...hope is gonna good...V_V

εχω heroes σε normal αναλυση.οχι HD .αξιζει να κατεβασω?θα παιζουν στον Lucifer?

γιατι να μην παιζουν?:bleh:

#107 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 10 February 2007 - 14:19

Nα προτείνω μια σειρά σε όλους......:o

Arrested Development.....
μόλις έφτασε και στην ελλάδα στα videoclub....
ο 1ος κύκλος μόνο...3 dvd είναι...so....

Παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας extended οικογένειας...
απο τη στιγμή που ο "big daddy" μπαίνει φυλακή για παρανομίες
της οικογενειακής επιχείρησης...και τότε
αναλαβάνει_(ή τουλάχιστον έτσι νομίζει)_ο μόνος normal γιός....
Όσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες.....ενδεικτικά...
ένας wannabe μάγος,a mommy's boy,ένας που την άκουσε ηθοποιός,
and so on.....
Έξυπνο χιούμορ....ενδιαφέροντες χαρακτήρες.....και πολλές
funky καταστάσεις....
πραγματικά καλή σειρά..../..κωμωδία....try it....:thumbup:

Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#108 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 11 February 2007 - 11:57

το 7ο επισόδιο του lost ήταν απλά απογοήτευση.τίποτα το συγκλονιστικό,η σειρά προς το παρών έχει ξεφουσκώσει-ελπίζω σε καλύτερα επεισόδια στη συνέχεια!

indeed <<
αν και η ιστορια της Juliet ηταν ενδιαφερουσα σε καποια σημεια,γενικα το επεισοδιο ηταν για αλλη μια φορα μετριο...
το επομενο φαινεται πιο action packed,αφου φαινεται κανουν raid οι Losties στο αλλο νησι...hope is gonna good...V_V

?!?!? Το επεισόδιο ήταν κορυφή! Αποκαλύψεις, δράση, το παρελθόν της Juliet φοβερό... Και τι δεν είχε... Γενικά ο 3ος κύκλος τα σπάει υπερβολικά.-

#109 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 14 February 2007 - 17:12

Ξεκίνησα το Heroes και έχω δει τα 10 πρώτα μέχρι στιγμής. Η αλήθεια είναι πως δε μου πολυάρεσε στην αρχή αλλά απ' το 8ο επισόδειο άρχισε κάπως να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Βασικά δε μου πολυάρισαν οι ηθοποιοί (εκτός βέβαια απ' τους ιάπωνες οι οποίοι ΧΧΧΧ και δέρνουν)
Posted Image

#110 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 17 February 2007 - 02:18

Μόλις είδας το 8o επισόδειο από Lost. Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο της 3ης σεζόν.
Posted Image

#111 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 February 2007 - 02:45

Nα προτείνω μια σειρά σε όλους......:o

Arrested Development.....
μόλις έφτασε και στην ελλάδα στα videoclub....
ο 1ος κύκλος μόνο...3 dvd είναι...so....

Παρουσιάζει την καθημερινότητα μιας extended οικογένειας...
απο τη στιγμή που ο "big daddy" μπαίνει φυλακή για παρανομίες
της οικογενειακής επιχείρησης...και τότε
αναλαβάνει_(ή τουλάχιστον έτσι νομίζει)_ο μόνος normal γιός....
Όσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες.....ενδεικτικά...
ένας wannabe μάγος,a mommy's boy,ένας που την άκουσε ηθοποιός,
and so on.....
Έξυπνο χιούμορ....ενδιαφέροντες χαρακτήρες.....και πολλές
funky καταστάσεις....
πραγματικά καλή σειρά..../..κωμωδία....try it....:thumbup:

downloading it...:bleh:
τωρα ειμαι σε φαση που ...δεν ξερω τι να κανω.ειδα ολα τα επισοδια απο Prison Break,My name Is Earl ,Heroes ,Death Note και αλλα on going series..και απλα δεν αντεχω την αναμονη!!:despair:

Posted Image

#112 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 17 February 2007 - 04:01

downloading it...:bleh:
τωρα ειμαι σε φαση που ...δεν ξερω τι να κανω.ειδα ολα τα επισοδια απο Prison Break,My name Is Earl ,Heroes ,Death Note και αλλα on going series..και απλα δεν αντεχω την αναμονη!!:despair:

Bασικά κατέβασε καλύτερα τα episodes 1-8 ας πούμε πρώτα
για να πάρεις μια γεύση...
Αν δε σε έχει "συγκινήσει" μέχρι τότε δέ νομίζω να το κάνει.....:bleh:
Mετά πες εντυπώσεις.....;)
Posted Image

#113 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 February 2007 - 04:24

Bασικά κατέβασε καλύτερα τα episodes 1-8 ας πούμε πρώτα
για να πάρεις μια γεύση...
Αν δε σε έχει "συγκινήσει" μέχρι τότε δέ νομίζω να το κάνει.....:bleh:

μεχρι s2e13...
Posted Image
here's ur answer.
θα το δω....λογω ελλειψης επιλογων!

Posted Image

#114 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 21 February 2007 - 05:37

sorry for the double post.
the thread needs a revival.
Heroes 16,My Name Is Earl 17 & Prison Break 17 are released.
havent seen 'em yet...:despair:
κανεις αλλος βλεπει τακτικα Earl?εχω την εντυπωση οτι ο 2ος κυκλος....ειναι πολυ..πολυ κατωτερος του πρωτου...or it is just me?

Posted Image

#115 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 06 March 2007 - 15:17

το my name is earl να πω την αλήθεια έχω δει την 1η σεζόν και δε μου πολυάρεσε. Εντάξει είχα κάποιες αστείες στιγμές αλλά ήταν καφρίλα και δε μου άρεσε το συγκεκριμένο είδος χιούμορ. Για κωμική σειρά προτείνω ανεπιφύλακτα How i Met your mother που αν συνεχίσει έτσι θα είναι καλύτερο από τα Friends. Ειδικά σε όσους άρεσαν τα Friends δώστε του μια ευκαιρία δε θα το μετανιώσετε.
Κατά τα λοιπά το Heroes συνεχίζει πολύ καλά, Prison Break έχει ξεφτιλιστεί,24 πολύ μέτριο σε σχέση με προηγούμενες σεζόν.
Να προτείνω το The shield pου είναι φοβερή αστυνομική σειρά που δίνει έμφαση στη βρώμικη πλευρά των αστυνομικών και έχει ένα φοβερό χαρακτήρα(Vic Mackey)
και το One Tree Hill σε όσους αρέσουν teen drama σε στυλ OC, Dawson;s creek. Πολύ καλό

#116 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 06 March 2007 - 15:34

Prison Break έχει ξεφτιλιστεί

Έλα....:?.....

κανεις αλλος βλεπει τακτικα Earl?εχω την εντυπωση οτι ο 2ος κυκλος....ειναι πολυ..πολυ κατωτερος του πρωτου...or it is just me?

Είναι λίγο περισσότερο rushed......προσπαθούν εν μέρει να
πιέσουν τη σειρά παραπάνω...για να βγάλει πιο πολύ γέλιο.....
_(κάποιες φορές πετυχημένα,άλλες όχι...)_
για μένα ο 2ος είναι σχεδόν εξίσου καλός......
(episodes with god,το half-cartoon style episode με
το περιβάλλον....and so on....)....
Posted Image

#117 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 07 March 2007 - 14:18

Guys είδε κανείς τον 5 κύκλο από το 24?Αξίζει ή άδικα θα χάσω τον χρόνο μου να το δώ?Ο 4 κύκλος με απογοήτευσε υπερβολικά.

Η 5η season είναι απλά καταπληκτική και αυτό γιατί επέστρεψε το στοιχείο της έκπληξης που χαρακτήριζε τη σειρά και που τόσο είχε λείψει στην 4η.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η 5η θεωρείται από την πλειοψηφία η καλύτερη season ever καθώς και ότι σάρωσε τα περσινά Emmy με 5 βραβεία (ανάμεσά τους βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Σκηνοθεσίας και Α' Ανδρικού Ρόλου).

Δες το πρώτο επεισόδιο και ετοιμάσου για εκπλήξεις.:bleh:
Posted Image

#118 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 08 March 2007 - 19:32

κοίτα, η 5η σεζόν αν εξαιρέσεις το 1ο επεισόδιο που είναι wtf, μπαίνει λίγο χλιαρά αλλά 7-8ο επεισόδιο και μετά γίνεται τέλειο. Προσωπικά θεωρώ την 5η την best season.

#119 touristas

touristas

Anime Amateur

• Members
  • 77 posts

Posted 14 March 2007 - 20:57

εγω απο οτι εχω δει μεχρι τωρα brison break season 1 kai 24 season 1 απλα πωρωση!
εχω ενα προβλημα ομως το 24 μπορω να το βρω σε video club ομως prison break season 2 δεν παιζει και επειδη δεν εχω adsl μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις να τα βρω?και ddl καλοδεχουμενο...αν μπορει να βοηθησει καποιος please πμ me...

#120 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 15 March 2007 - 22:27

Μήπως ξέχει δει κανείς να μου πει αν το Rome αξίζει;
Σκέφτομαι να το κατεβάσω αφού είδα κάτι καλές κριτικές στο imdb --> http://imdb.com/title/tt0384766/
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image