Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 12:33
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 12:38
σκεφτομαι να μην κοιμη8ω για να το δω κ λογικα αυτο 8α κανω...ΧDD
Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2008 - 14:07

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 13:20
Lost finale!!!!!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 03 Ιούνιος 2008 - 05:44
no torrent links
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 10:59

Η σειρά έχει ψωμί ακόμη...
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 11:21
Lost S04E13-E14 HDTV XviD-2HD [eztv] : TV Shows > Lost - Mininova
Lost finale!!!!!!!!
Μονο 14 επεισοδια βγαλανε για την 4η σεζον?
Τι μας περιμενει αραγε...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 03 Ιούνιος 2008 - 05:45
no torrent links
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 11:26
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 15:43
Μονο 14 επεισοδια βγαλανε για την 4η σεζον?
Τι μας περιμενει αραγε...
14 επεισόδια βγάλανε λόγω της απεργίας των σεναριογράφων (ήταν να βγούν 16)
Τώρα στις επόμενες 2 σαιζόν θα παιχτούν από 17 επεισόδια σε κάθε σαιζόν.
Όσο για το season 4 lost finale....
Όλα τα λεφτά!!!
Χωρίς πολλά λόγια αποδεικνύει γιατί είναι η καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας (και όχι μόνο) που υπάρχει στην τηλεόραση - και μια από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει ever!!
Μην ανοίξετε το spoiler tab αν δεν έχετε δει το επεισόδιο
Άντε να περιμένουμε τώρα το Φλεβάρη!! Mchasap will forever be watching Lost...
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 17:02
αφου ειδαμε αυτο που ειδαμε στην τελευταια σκηνη ημουν περιπου 15 δευτερολεπτα με ανοιχτο το στομα. και οταν ειπα την πρωτη λεξη μετα, συνηδειτοποιησα οτι παιζει αυτα τα 15 δευτερολεπτα να μην ειχα παρει ανασα
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 19:53
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 02:02
Αυτή την περίοδο βλέπω supernatural χωρίς υποτίτλους αλλά δεν βαριέσαι
Ωραία σειρά…μου θυμίζει χ-files (έρχεται και νέα ταινία ) χωρίς τις συνωμοσίες
Οι πρωταγωνιστές είναι οκ αλλά μερικές φορές νομίζω ότι κάνουν τουρνέ σε κάθε αμερικανική πολιτεία…σε ταινία πόρνο πόλοι μαμιάδες …αλλά θα μου πεις καλύτερα από τον Μωλντέρ που περιμέναμε 9 σαιζόν…
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 11:23
Μάλλον όλως θα ξαναδώ και όλα τα Star Trek από την αρχή και ιδίως το Enterprise (την τελευταία σειρά που κόψανε άδικα και κράτησε μόνο 4 σαιζόν) και αυτό διότι το Σ/Κ που μας πέρασε ήμουνα με δύο από τους ηθοποιούς της σειράς στο Σούνιο, σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση για την WWF, που λέγεται Terraformers. Για όποιον έχει δεί την σειρά, ήμουν με τον Dominic Keating (Lieutenant Malcolm Reed) και τον Connor Trineer ( Chief Engineer Charles "Trip" Tucker III). Μαζί τους και η πασίγνωστη Lolita Fatjo, η οποία είχε πολύ ενεργή συμμετοχή σε τρείς σειρές Star Trek. Πέρασα πολύ καλά μιας και ήταν αρκετά informal το Terraformers, και ήταν πολύ καλοί με όλους. Κανένας τους δεν ήταν σνόμπ ή οτιδήποτε, το εντελώς αντίθετο μάλιστα. Απλοί άνθρωποι και φιλικοί, δεν είχαν πρόβλημα να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Darkchilde: 04 Ιούνιος 2008 - 09:37
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 12:01
απο οτι ξερω, αυτο το διπλο επεισοδιο που ειδαμε, κανονικα ηταν τα 2 πρωτα της 5ης σαιζον
δε ξερω αν το παρατηρησατε αλλα το το προτελευταιο εμοιαζε πολυ πιο πολυ για τελευταιο
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 12:12
Δεν μπορω να περιμενω μεχρι το Φλεβαρη.

εδιτ: εχω μια απορια, βλεπει κανεις σας το The Sarah Connor Chronicles?
Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 17:23
Ειδα τα 2 τελευταια του lost και τα εσπασε....
Δεν μπορω να περιμενω μεχρι το Φλεβαρη.
εδιτ: εχω μια απορια, βλεπει κανεις σας το The Sarah Connor Chronicles?
To Sarah Connor Chronicles το είδα και μου άρεσε πολύ. Βέβαια έπεσε και αυτό θύμα της απεργίας των σεναριογράφων και παίχτηκαν λιγότερα επεισόδια απ'ότι έπρεπε...
Εν τω μεταξύ τα ratings του αν και ήταν καλά ήταν λιγότερο καλά απ'ότι περίμενε το κανάλι (αν σκεφτείς το μέγεθος του franchise Terminator) και έτσι η δεύτερη σαιζόν δεν ήταν 100% σίγουρη αλλά πλέον έχει επισημοποιηθεί - μάλλον από Σεπτέμβρη.
Εν ολίγοις αν σας αρέσουν Οι Εξολοθρευτές η σειρά έχει κάτι να πει.