Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#856 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 29 May 2008 - 12:33

Αντε σημερα εχουμε season finale για το lost (2 hours episode)

Posted Image

#857 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 May 2008 - 12:38

πιστευω 8α ειναι καλυτερο απο το περσινο season finale...
σκεφτομαι να μην κοιμη8ω για να το δω κ λογικα αυτο 8α κανω...ΧDD

#858 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 29 May 2008 - 14:07

Μηπως Ξερετε Ποτε Θα Ξαναδειξει Prison Break to Filmnet!I Miss It So Much!:wooi2:

Berserk___Gatsu.jpg

#859 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 30 May 2008 - 13:20

Lost S04E13-E14 HDTV XviD-2HD [eztv] : TV Shows > Lost - Mininova

Lost finale!!!!!!!!

Edited by odin, 03 June 2008 - 05:44.
no torrent links

Posted Image

#860 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 31 May 2008 - 10:59

Aκόμα δεν έχω προλάβει να το κατεβάσω, αλλά δεν άντεξα και ως συνήθως κατέφυγα στην αγαπημένη Wikipedia. :wis:
Η σειρά έχει ψωμί ακόμη...

#861 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 31 May 2008 - 11:21

Lost S04E13-E14 HDTV XviD-2HD [eztv] : TV Shows > Lost - Mininova

Lost finale!!!!!!!!

Μονο 14 επεισοδια βγαλανε για την 4η σεζον?
Τι μας περιμενει αραγε...

Edited by odin, 03 June 2008 - 05:45.
no torrent links

#862 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 31 May 2008 - 11:26

Το φινάλε ήταν αρκετά καλό και κάλυψε πολλά κενά.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!

#863 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 31 May 2008 - 15:43

Μονο 14 επεισοδια βγαλανε για την 4η σεζον?
Τι μας περιμενει αραγε...

14 επεισόδια βγάλανε λόγω της απεργίας των σεναριογράφων (ήταν να βγούν 16)

Τώρα στις επόμενες 2 σαιζόν θα παιχτούν από 17 επεισόδια σε κάθε σαιζόν.

Όσο για το season 4 lost finale....

Όλα τα λεφτά!!!

Χωρίς πολλά λόγια αποδεικνύει γιατί είναι η καλύτερη σειρά επιστημονικής φαντασίας (και όχι μόνο) που υπάρχει στην τηλεόραση - και μια από τις καλύτερες που έχουν υπάρξει ever!!

Μην ανοίξετε το spoiler tab αν δεν έχετε δει το επεισόδιο
Spoiler:

Άντε να περιμένουμε τώρα το Φλεβάρη!! Mchasap will forever be watching Lost...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#864 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 31 May 2008 - 17:02

ειδα κ εγω το λοστ
αφου ειδαμε αυτο που ειδαμε στην τελευταια σκηνη ημουν περιπου 15 δευτερολεπτα με ανοιχτο το στομα. και οταν ειπα την πρωτη λεξη μετα, συνηδειτοποιησα οτι παιζει αυτα τα 15 δευτερολεπτα να μην ειχα παρει ανασα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#865 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 31 May 2008 - 19:53

Έλυσε αρκετές απορίες, αλλά δημιούργησε πολλές νέες...... Πολλές νομίζω υπάρχουν ήδη στο net, αλλά ίσα που κρατιέμαι να μη τις διαβάσω......

#866 gilbertus

gilbertus

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 01 June 2008 - 02:02

Αυτή την περίοδο βλέπω supernatural χωρίς υποτίτλους αλλά δεν βαριέσαι
Ωραία σειρά…μου θυμίζει χ-files (έρχεται και νέα ταινία ) χωρίς τις συνωμοσίες
Οι πρωταγωνιστές είναι οκ αλλά μερικές φορές νομίζω ότι κάνουν τουρνέ σε κάθε αμερικανική πολιτεία…σε ταινία πόρνο πόλοι μαμιάδες …αλλά θα μου πεις καλύτερα από τον Μωλντέρ που περιμέναμε 9 σαιζόν…

#867 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 June 2008 - 11:23

Είδα όλες τις σαιζόν Supernatural, και τώρα βλέπω το Boston Legal. Τρελλή σειρά η δεύτερη, με δικηγόρους και καταπληκτικοί στους ρόλους ο William Shatner (γνωστός ως Captain James T. Kirk από το Star Trek), στον ρόλο ενός από τους ιδρυτές της δικηγορικής εταιρείας (Denny Crane), και ένας μύθος στον δικηγορικό κόσμο της σειράς, αλλά με απαρχές Altzheimer, o James Spader (δεν νομίζω ότι υπάρχει σινεφίλ που να μην τον γνωρίζει) σε έναν ρόλο ενός δικηγόρου με πολύ καυστικό humour, και ο Rene Auberjonois (Odo στο Star Trek: Deep Space Nine) στον ρόλο ενός σοβαρού δικηγόρου που προσπαθεί να συμμαζέψει τις αταξίες του Denny Crane και των υπολοίπων!

Μάλλον όλως θα ξαναδώ και όλα τα Star Trek από την αρχή και ιδίως το Enterprise (την τελευταία σειρά που κόψανε άδικα και κράτησε μόνο 4 σαιζόν) και αυτό διότι το Σ/Κ που μας πέρασε ήμουνα με δύο από τους ηθοποιούς της σειράς στο Σούνιο, σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση για την WWF, που λέγεται Terraformers. Για όποιον έχει δεί την σειρά, ήμουν με τον Dominic Keating (Lieutenant Malcolm Reed) και τον Connor Trineer ( Chief Engineer Charles "Trip" Tucker III). Μαζί τους και η πασίγνωστη Lolita Fatjo, η οποία είχε πολύ ενεργή συμμετοχή σε τρείς σειρές Star Trek. Πέρασα πολύ καλά μιας και ήταν αρκετά informal το Terraformers, και ήταν πολύ καλοί με όλους. Κανένας τους δεν ήταν σνόμπ ή οτιδήποτε, το εντελώς αντίθετο μάλιστα. Απλοί άνθρωποι και φιλικοί, δεν είχαν πρόβλημα να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας.

Edited by Darkchilde, 04 June 2008 - 09:37.

#868 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 02 June 2008 - 12:01

κατι ασχετο
απο οτι ξερω, αυτο το διπλο επεισοδιο που ειδαμε, κανονικα ηταν τα 2 πρωτα της 5ης σαιζον
δε ξερω αν το παρατηρησατε αλλα το το προτελευταιο εμοιαζε πολυ πιο πολυ για τελευταιο
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#869 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 02 June 2008 - 12:12

Ειδα τα 2 τελευταια του lost και τα εσπασε....

Δεν μπορω να περιμενω μεχρι το Φλεβαρη.:deadga6:

εδιτ: εχω μια απορια, βλεπει κανεις σας το The Sarah Connor Chronicles?

#870 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 02 June 2008 - 17:23

Ειδα τα 2 τελευταια του lost και τα εσπασε....

Δεν μπορω να περιμενω μεχρι το Φλεβαρη.:deadga6:

εδιτ: εχω μια απορια, βλεπει κανεις σας το The Sarah Connor Chronicles?

To Sarah Connor Chronicles το είδα και μου άρεσε πολύ. Βέβαια έπεσε και αυτό θύμα της απεργίας των σεναριογράφων και παίχτηκαν λιγότερα επεισόδια απ'ότι έπρεπε...

Εν τω μεταξύ τα ratings του αν και ήταν καλά ήταν λιγότερο καλά απ'ότι περίμενε το κανάλι (αν σκεφτείς το μέγεθος του franchise Terminator) και έτσι η δεύτερη σαιζόν δεν ήταν 100% σίγουρη αλλά πλέον έχει επισημοποιηθεί - μάλλον από Σεπτέμβρη.

Εν ολίγοις αν σας αρέσουν Οι Εξολοθρευτές η σειρά έχει κάτι να πει.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us