Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#526 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 16 December 2007 - 16:56

μακαρι.
Ελπιζω μονο να ασχολουνται με το ποσο γκοσαδικο // εξυπνο ειναι και οχι τι απεικονιζει.

αυτο δεν το καταλαβα....:nosey:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#527 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 16 December 2007 - 17:01

Κλασσικα θα εχει μονο την 1η season θα το προβαλει σε κατι ακυρες ωρες και ολες οι εκπομπες θα ασχολουνται με το tatoo του Σκοφιλντ.

Σιγα μην ασχολη8ει κανενας......

#528 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 December 2007 - 17:03

αυτο δεν το καταλαβα....:nosey:

ειναι γνωστο ποσο προοδευτικη ειναι η ελληνικη τηλεοραση και δη του ΕΣΡ.
Αμα δουνε τα διαολια πανω στο τατουαζ του Μαικλ Σκοφιλντ θα αρχισουν να κελαηδανε.

Posted Image

#529 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 16 December 2007 - 17:14

Μπα...μονο με τον bob εχουν προβλημα....με το nip tuck δεν ειχαν προβληματα..το οποιο τα πηγε παρα πολυ καλα το καλοκαιρι....
csi:miami on sky...i love this channel

#530 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 16 December 2007 - 17:18

Μπα...μονο με τον bob εχουν προβλημα....με το nip tuck δεν ειχαν προβληματα..

το δειχνε μετα τις 12 αν θυμασαι.
ο γκεη μπομπ επαιζε σε νορμαλ ωρες.

Posted Image

#531 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 December 2007 - 21:47

εσύ είσαι gay όχι ο BoB

θα αρχίσει και το Prison break στο αντ1

#532 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 17 December 2007 - 19:31

εσύ είσαι gay όχι ο BoB

εχεμ.. ειρωνια ηταν αλλα κατευθειαν μην χασεις ευκαιρια εσυ...
αυτα κανει η εξουσια :P

Θα αρχισει prison break στον antenna? πλακα κανετε.... απο που κ ως πω δεν εχει δει κανα σποτακι κατι...

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#533 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 17 December 2007 - 19:43

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 11 το βράδυ με ένα δίωρο επεισόδιο. Το 2ο και το 3ο επεισόδιο θα μεταδοθούν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 23:00 αντίστοιχα.

#534 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 17 December 2007 - 19:45

Ναι και θα αρχίσει στις 11:30 λόγω διαφημίσεων και θα τελειώσει κατά τις 1 το βράδυ... Και μετά λένε γιατί οι ξένες σειρές δεν έχουν επιτυχία...

Αντίθετα η ΝΕΤ όταν έβαλε και το Lost και το Desperate Housewives που τα είχε σε καλή ώρα (9-10 το βράδυ), είχε αρκετή επιτυχία.

#535 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 18 December 2007 - 00:17

Ναι και θα αρχίσει στις 11:30 λόγω διαφημίσεων και θα τελειώσει κατά τις 1 το βράδυ... Και μετά λένε γιατί οι ξένες σειρές δεν έχουν επιτυχία...

Αντίθετα η ΝΕΤ όταν έβαλε και το Lost και το Desperate Housewives που τα είχε σε καλή ώρα (9-10 το βράδυ), είχε αρκετή επιτυχία.

Μπα...
Σε σχεση με το χαμο που γινετε εξω τπτ...
Γενικως για καποιο λογο εχω την εντυπωση οτι ο κοσμος δεν θελει να βλεπει ξενες σειρες τελευταια :(

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#536 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 18 December 2007 - 13:17

Μπα...
Σε σχεση με το χαμο που γινετε εξω τπτ...
Γενικως για καποιο λογο εχω την εντυπωση οτι ο κοσμος δεν θελει να βλεπει ξενες σειρες τελευταια :(

δεν νομίζω πως ο κόσμος δεν γουστάρει να βλέπει ξένες σειρές ρε μισελ αλλά
αν η ελληνική τηλεόραση θυμάται και μου φέρνει τις πιό πετυχημένς σειρές μετά απο 3 χρόνια ή θα τις έχω ήδη κατεβάσει ή θα τις έχω νοικίασει απο κάποιο βιντεο κλαμπ

#537 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 18 December 2007 - 13:20

Είναι και αυτό. Π.Χ. η ΝΕΤ έβαλε το Lost αλλά τα επεισόδια τα είχα ήδη κατεβάσει (και δεν μιλάμε ότι άργησε και πολύ να βάλει Lost, μία σαιζόν πίσω μόνο ήτανε...) μιας και κατεβάζω οτιδήποτε με ίχνος SciFi/Fantasy/Horror, όντας SFF (ή ελληνιστή ΣΟΥ-ΦΟΥ-ΦΟΥ) fan

#538 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 18 December 2007 - 13:27

ναι αλλα....το μεγαλυτερο ποσοστο που βλεπει greek tv δεν νοικιαζουν , ουτε κατεβαζουν ξενες σειρες....για αυτους 8α να κατι νεο...εμεις οι υπολοιποι που νοικιαζουμε και κατεβαζουμε τετοιες σειρες δε νομιζω να κα8ομασταν στην τηλεοραση και να βλεπαμε τοσο πολυ οσο το αλλο ποσοστο...
btw πολυ διαφημιση εχει πεσει για prison break...ισως να μην παει απατο....

#539 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 18 December 2007 - 13:39

Μην το λές πολλούς ξέρω που είδαν ένα επισόδειο πριζον μπρεικ στην νοβα πορόθηκαν και νοίκιασαν τα υπόλοιπα και ακόμη περισόττερους που είδαν μερικά επισόδεια φιλαράκια και νοίκιασαν όλες τις σαιζον. Για κάποιον λόγο με σειρές του στύλ χαουζ εμντι, σιεσαι, εντατική νομίζω πως δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο , ίσος το ελληνικό κοινό να θέλει να βλέπει στην τηλεόραση σειρές που να σου κρατάνε μεν το ενδιαφέρον αμείοτο αλλα να μην σε πορώνουν κίολας :/

#540 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 18 December 2007 - 13:44

δε σου ειπα οτι καποιοι δε 8α ασχολη8ουν με το να μα8ουν αν εχει αλλες season και να νοικιασουν dvd...απλα μεγαλο ποσοστο δε προκειται.....
το 24 ειναι η αγαπημενη μου σειρα...εκεινη με εκανε οταν την εδειξε ο ant1 να ασχολη8ω....
ομως η σειρα αυτη δεν πηγε καλα στην ελλαδα ακομα και μετα απο τοση διαφημιση...ακομα και στο fame story φορουσαν μπλουζακια 24 για να την διαφημισουν...:lol: