Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#421 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 November 2007 - 11:12

and of course the kngith riders, with a team with 3 cars, two bikes and an airplane.

#422 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 November 2007 - 13:32

οχι αλλο καρβουνο.

Posted Image

#423 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 09 November 2007 - 13:45

Βασικα, το entourage, ναι μεν ειναι ευχαριστη σειρα, αλλα απο την αλλη, σε ξενερωνει το γεγονος οτι δεν προκειται να ζησεις ποτε οπως ζουνε οι πρωταγωνιστες :(

#424 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 09 November 2007 - 13:55

ενω το heroes θα το ζησεις?

Posted Image

#425 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 09 November 2007 - 15:26

'Οχι αλλά προφανώς θέλει να πει ότι η ιστορία του entourage είναι ποιο "πραγματοποιήσιμη". Βέβαια ακόμα μόνο heroes έχω δει οπότε το παραπάνω απλά το υποθέτω
Posted Image

#426 Gonzo

Gonzo

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 10 November 2007 - 21:42

Heroes RULEZ, Hiro RULEZ, Claude RULEZ love the cheerleader: where could you find a female Wolverine? :congrats: Comic Book note: βασικά κάνεις λάθος για τη δύναμη του Peter. Δεν είναι για να κλείνουν τρύπες, αλλά tribute σε χαρακτήρες όπως ο Mimic από τους Original X-Men και ο Synch από το Generation X.

Πάνω κάτω σχεδόν το ίδιο γράφουμε απλά εσύ αυτό το βρίσκεις θετικό ενώ εγώ το βρίσκω αρνητικό :wis: :congrats: :hahaha: .
Posted Image

#427 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 10 November 2007 - 22:09

να αρχίσετε να βλέπετε και how i met your mother μιας και βγάζω και εγώ τους υπότιτλους:congrats::congrats::congrats:

review για την σειρά
Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#428 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 11 November 2007 - 04:53

ρε μια και μιλας με τους "εκει" δεν τους λες μπας και με θελουν στο τημ του My Name Is Earl.
Δεν τσουλαει φετος η ομαδα.
α και στο Family guy.

Posted Image

#429 Anachronox

Anachronox

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 12 November 2007 - 01:05

The best american made series ever i just got my hands on it i know its old but is so damn funny
From the new ones id say WEEDS (yes just like the stuff they found in crete)Posted Image Posted Image

#430 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 12 November 2007 - 15:09

επιτελους το prison break αρχισε να 8υμιζει πρωτο κυκλο..ποσο γουσταρω..
απο τις λιγες φορες φετος που περιμενω ετσι επεισοδιο...

#431 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 12 November 2007 - 22:12

Εμένα πάλι το prison break με έχει ξενερώσει πολύ. Δε λέω ο 3ος κύκλος είναι καλύτερος από τον 2ο αλλά και πάλι χαμηλά σε σχέση με 1ο. Εξ' άλλου ξ αναμασημένη τροφή δεν είναι το ίδιο ωραία
Posted Image

#432 Anachronox

Anachronox

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 12 November 2007 - 23:10

sangreaL im going right now to see entourage and arrested development thanks for thi nfo

#433 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 12 November 2007 - 23:19

Arrested Development makes me wanna puke with their non steady camera.

Posted Image

#434 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 15 November 2007 - 18:48

AL Bundy is the man....συλλέγω φανατικά.

Για τα Star Wars series, do we have any updates?? Come on geeks, gives us your lights, i know who you are... :)

#435 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 15 November 2007 - 19:45

εγω βλεπω ..το smallville superman..αλλα ψαχνω τορρεντ με το witchblade αλλα δεν το βρισκω ,,μου αρεσε πολυ:wooi2::wooi2: