Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2007 - 03:45
Δηλαδή θα ξαναδούμε το 1 που όλοι γουστάραμε ,αλλά με άλλη ιστορία.
Καμιά απο τις καινούργιες που να έκανε επιτυχία;
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2007 - 10:34
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2007 - 10:52

rularei...

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2007 - 13:12
Off topic: Ημουν περιπου πεμπτη δημοτικου, και ειχαμε παει διακοπες στη ζακυνθο, και ειμασταν σε μια παραλια και καναμε μπανιο...ηταν εκει μεσα στη θαλασσα δυο κοριτσακια που επαιζαν, μεχρι που φτασανε στο σημειο να ξεμαλλιαζονται, να αλληλοπνιγονται, μπουνιες,κλωτσιες , τουφες μαλλια να φευγουν..γιατι? για το ποια απο τις δυο θα ειναι η ροζ power ranger...Κατεβάζω όλες τις seasons απο Power Rangers (I don't have a life
)
rularei...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2007 - 15:48
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:13
Προβλέπεται μεγάααααααλο

Πάω για άλλο ένα γιατί έχω εγερτήριο στις 6.30 για δουλειά...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:50
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 03:59

when in doubt..... set something on fire
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 01:16
απίστευτη σειρά είναι το heroes. είναι μια σειρά με άτομα που έχουν υπερδυνάμεις.
Συμφωνω απολιτα.

Ειδα τον πρωτο κυκλο μεσα σε λιγες μερες.
Το Prison Break εχεις σειρα τωρα

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 11:29
Το ωραιο με το Heroes δεν ειναι οτι εχουν υπερδυναμεις...ειναι οτι δεν μπορουν να τις ελεγξουν απολυτα...και δεν τους δειχνει απο οπτικη γωνια σουπερ..αλλα σαν απλους ανθρωπους που ακομα ψαχνονται...δευτερος κυκλος φετος..τα εχω κατεβασει ολα, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να τα δω!απίστευτη σειρά είναι το heroes. είναι μια σειρά με άτομα που έχουν υπερδυνάμεις.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 12:06
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2007 - 14:32
επειδη το παρακολουθω και πλεον η "γνωμη " μου κατασταλαξε.Το ωραιο με το Heroes δεν ειναι οτι εχουν υπερδυναμεις...ειναι οτι δεν μπορουν να τις ελεγξουν απολυτα...και δεν τους δειχνει απο οπτικη γωνια σουπερ..αλλα σαν απλους ανθρωπους που ακομα ψαχνονται...δευτερος κυκλος φετος..τα εχω κατεβασει ολα, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να τα δω!
Ο πρωτος Κυκλος ξεκιναει απογοητευτικα.
Οποιος για καποιο λογο συνεχισει να το βλεπει τον αποζημιωνει αρκετα απο το 16-17 μεχρι 2 επεισοδια πριν το τελος της σεζον.
Ο δευτερος κυκλος τωρα εχει κατι τρυπες ΝΑ,νεους Ηρωες(δεν φτανει που κρατησαν την Νικι
πασαρουν και αλλους μη συμπαθεις ηρωες και γενικα το βλεπω για να το βλεπω AKA περναει η ωρα.
Ασε που πολλοι ηρωες που επεζησαν απο το 1 ειναι καομη πιο βλακες
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 01:03
Greek (TV series - Wikipedia, the free encyclopedia)
ABC Family: Spencer Grammer (Casey of Greek)
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 18:06
δεν φτανει που κρατησαν την Νικι
Γκρρρ

Λίγα τα λόγια για την Niki Sanders

Θάνατος στο μπάζο την τσιρλίντερ

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2007 - 18:47
συγνωμη αλλα η τυπισα για ηθοποιος δεν κανει.Γκρρρ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τί είπες τώρα ρε Pastor_Of_Muppets ;;;
Λίγα τα λόγια για την Niki Sanders![]()
![]()
.
Θάνατος στο μπάζο την τσιρλίντερ![]()
![]()
.
ωραιο "κομματι" δεν λεω,αλλα απο ερμηνειες συγκρινεται με παρασταση νηπιαγωγιου για τα χριστουγεννα.
ασε που ειναι τελειως filler char.