I did. Μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι αρκετά τολμηρή σειρά με την έννοια ότι ασχολείται με θέματα σεξουαλικότητας και ταξικών/φυλετικών διαφορών, δύσκολα θέματα που συνήθως δεν τα πιάνουν εύκολα άλλες σειρές. Επίσης εγώ την βρήκα εθιστική και την τελείωσα σχεδόν μέσα σε μια μέρα. Αυτό που μου άρεσε κυρίως είναι ότι παρουσιάζει τα προβλήματα όλου του συστήματος από την "απονομή" δικαιοσύνης μέχρι το σωφρονισμό χωρίς να κάνει κύρηγμα.
Μπήκα που μπήκα στο thread να πω ότι μέσα στο καλοκαίρι είδα και τις 3 σαιζόν του falling skies. Χμμμ mixed feelings on this one. Από τη μια έχουν δημιουργήσει έναν πολύ ενδιαφέρον post apocalyptic κόσμο με πραγματικά τρομακτικούς εξωγήινους ~έχει κάτι σκηνές εντελώς και παντελώς creepy~ από την άλλη οι γήινοι είναι κάπως meh. Για κάποιο λόγο, όλοι οι διάλογοι μεταξύ τους είναι γενικολογίες, οπότε όταν σταματάει η δράση και αρχίζουν και μιλάνε σε πιάνει υπνηλία...
Επίσης είδα πρώτη σαιζόν elementary και το λάτρεψα. Άκρως εθιστικό και αυτό. Τα μυστήρια δεν ήταν το δυνατό του σημείο. Το δυνατό του σημείο ήταν ότι είχε φανταστικούς χαρακτήρες ~δεν το περίμενα από τη Lucy Iiu και εξεπλάγην ευχάριστα~ και φοβερές σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες.
Τέλος είδα το scandal, το οποίο πήρε αρκετά τα πάνω του στη δεύτερη σαιζόν. Εθιστικό και αυτό αλλά για τελείως άλλους λόγους, πιο πολύ σε guilty pleasure έφερνε. Στα θετικά του η απόλυτη φυσικότητα με την οποία παρουσίαζε θέματα φύλου, σεξουαλικότητας και φυλής. Στα αρνητικά βάζω το σιχαμένο over the top romance, το οποίο για μένα χαλούσε τη σειρά, την ώρες ώρες επιληπτική σκηνοθεσία και το ότι οι σχέσεις των χαρακτήρων παραήταν άρρωστες. Βέβαια αυτό το τελευταίο θα μπορούσε να είναι και στα θετικά... Καλύτερος χαρακτήρας μακράν ο Cyrus, λάτρεψα το σαρκασμό του... Αν μου άφησε κάτι η σειρά είναι την επιθυμία να έχω και εγώ έναν πληρωμένο δολοφόνο/βασανιστή/πρώην black ops στο speed dial έτσι βρε αδερφέ για την αντιμετώπιση των καθημερινών μου δυσκολιών ~βλέπε τελείωσε το τυροκούλουρο στο Γρηγόρη~.