Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#211 luisdio

luisdio

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 14 May 2007 - 22:05

friends 4 ever!!ετσι απλα.

#212 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 May 2007 - 22:33

Καλα δε νομιζω να υπαρχει κανενας που να διαφωνει αλλα πρεπει να δουμε και τιποτα καινουριο....Τα φιλαρακια για μενα εχουν καταντησει σαν τις παλιες ελληνικες ταινιες...Τα χεις δει 10000 φορες αλλα παλι ξεκαρδιζεσαι!
Posted Image

#213 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 15 May 2007 - 18:34

Το τελευταίο Heroes ήταν παρακμή ή εγώ βαρέθηκα τη σειρά;

#214 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 15 May 2007 - 19:46

Το τελευταίο Heroes ήταν παρακμή ή εγώ βαρέθηκα τη σειρά;

μαλλον το δευτερο :wooi2:
epi 22 was great(and faar better than 21),especially the bokutou practice session ^^
one ep left for this season T_T

btw,for Lost 20
Spoiler:

can't wait for 21 ^^

#215 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 15 May 2007 - 20:58

in episode 20 Hiro said he was a master of the batu jutsu but in episode 22 he gets a more Aku Soku Zan training. Hiro FTW.
Posted Image

#216 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 16 May 2007 - 00:50

Heroes 22? Ούτε εγώ τρελάθηκα Quajafrie αλλά ήταν πάνω του μετρίου. Αλλά yami-chan το practice μου φάνηκε ότι πιο άσχημο στο επεισόδιο.

Posted Image

#217 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 16 May 2007 - 07:07

Agreed. Γενικά αυτό το επεισόδιο μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο.

Spoiler:

#218 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 16 May 2007 - 17:36

Ναι, απλά
Spoiler:

Posted Image

#219 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 16 May 2007 - 17:59

Hiro might have slowed down time for the rest of the world, except for him and his dad. Sort of like the room of time and space in DBZ.
Posted Image

#220 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 16 May 2007 - 18:23

Το σκέφτηκα κι αυτό, βασικά, αλλά μου φάνηκε περίεργο.

#221 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 posts

Posted 17 May 2007 - 15:52

Just saw the first 5 minutes of Lost and I just had to come here and say this......

Spoiler:

Posted Image

#222 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 17 May 2007 - 20:32

παιδιά μόλις είδα το τελευταίο ep. Heroes k εμενα μου φάνηκε πολύ καλο...
παρα όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που προαναφέρατε εμενα με ενθουσίασε k περιμένω για το επόμενο...
πιστεύω πως είχε άψογο τέλος
Spoiler:

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image

#223 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 17 May 2007 - 22:31

Μπας και βλεπει κανεις Jericho?
Ειδα κανα δυο επεισοδια και φαινετε ενδιαφερον...

http://www.imdb.com/title/tt0805663/
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#224 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 18 May 2007 - 17:51

Jericho μεγάλη μούφα imo. Πολύ βαρετό και αμερικανίστικο. Έκανα το λάθος να κατεβάσω και να κάψω σε dvd τα 12 πρώτα επεισόδια. Τώρα είμαι αναγκασμένος να τα δω. Έχω δει μέχρι το 9, δε βλέπεται με την καμία, λένε ότι στο 18-22 γίνεται καλό. Αν σου φάνηκε ενδιαφέρον, συνέχισέ το

#225 georgethebeast

georgethebeast

Anime Newbie

• Members
  • 57 posts

Posted 18 May 2007 - 22:34

Λοιπον θα κανει ενα γενικοτερο στις φετεινες σειρες και θα επανελθω οταν θα εχω τελειωσει και τις υπολοιπες

Καλυτερες νεες σειρες φετος

HEROES

Καταφεραν και δεν εγινε ουτε μια απο τα ιδια με xmen και μαλλον με οποιοδηποτε mainstream κομικ που κυκλοφορει στην αγορα.

UGLY BETTY

Η καλυτερη κωμωδια που βγηκε φετος.Ξεχαστε οτι εχετε δει απο αυτα που εχουν παιχτει ελλαδα.Εδω καταφερνουν και κανουν θαυματα και βγαζουν τρελλο γελιο!!

Σειρες που συνεχιζονται του χρονου...

Battlestar gallactica

Η καλυτερη σειρα επιστημονικης φαντασιασ συνεχιζεται και του χρονου με ακομα 20 επεισοδια και μαλλον παμε για ενα μεγαλο φιναλε οπου τα σαγονια θα πεσουν στο πατωμα!!!!!

House md

Ισως η πιο κουλη ιατρικη σειρα αλλα ειναι σιγουρα μια απο τησ καλυτερες και με τον χειροτερο γιατρο στον πλανητη!!!!!

ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΝΕ!!!

GILMORE GIRLS

Ηρθε το πληρωμα του χρονου και κλεινει ισωσ η καλητερη σειρα που εδειχνε σχεσεις μανα κορης.

Veronica mars

Κατι οι χαμηλες θεαματικοτητες κατι οτι φετοσ προσπαθησαν να κερδισουν ενα μεγαλυτερο κοινο με πιο απλες υποθεσεισ δεν τα καταφεραν και μεχρι στιγμης καληνυχτουμε την καλυτερη ηρωιδα που περασε απο νεανικη σειρα τα τελευταια 15 χρονια

SOPRANOS

Και ναι η κορυφαια σειρα με μαφια τελειωνει φετος(ειμαστε 2 βδομαδες πριν το μεγαλο φιναλε)και σιγουρα η τηλεοραση δεν θα ειναι πια η ιδια!!!

Αυτα τα γρηγορα θα επανελθω με τεραστιο σεντονι οπου θα εχω τις αποψεις μου για οσες σειρες εχω καταφερει να δω!!!

see ya around kids!!!
Welcome to silent hill
May your stay be bloody
Ps : got any lost tapes please ask mary!