Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2071 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 11:16

Last Resort επειδή είναι απο Shawn Ryan και νομίζω φτάνει αυτό (κι ας μην μ άρεσε το trailer) και το Εlementary για αρχή (του οποιου νομιζω πρεπει να υπαρχει ο πιλοτος καπου εκει εξω)

#2072 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 13:07

Για πείτε γνώμες για τις καινούριες σειρές που έρχονται...

Μέχρι στιγμής μου έχουν κάνει κλικ τα last resort (κάνουμε κράτος με πυρηνικά γιατί μπορούμε ~προβλέπονται manly tears σε αυτή τη σειρά~), revolution (post apocalypting setting ~ δεν ελπίζω πολλά ειδικά μετά το περσινό dinoshit αλλά δεν χάνω τίποτα να δω τον πιλότο), the arrow ( ο πρωταγωνιστής είναι μανάρι ~no further comments), go on (η νέα σειρά του Chandler η οποία περιέργως εχει πάρει αρκετές καλές κριτικές ~μαύρη κωμωδία or sth), Nashville (country music drama ~θα το τσεκλαρω για την Connie Britton βασικά) και είδα και το trailer του carrie diaries και φαίνεται ακριβώς η bubblegum μπούρδα που όλοι περιμέναμε και τεράστιο guilty pleasure.

Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει κάτι όμως. Ειδικά τα νέα sit-coms το ένα πιο καθυστερημένο από το άλλο.

Που βλέπουμε μαζεμένα τις σειρές που είναι να προβληθούν?

#2073 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 13:12

Κοίτα πέρυσι είχε ένα section το imdb με τα πάντα όλα αλλά φέτος για κάποιο λόγο δεν κάνανε οι άχρηστοι ~2 busy converting their comment section pffff~ . Βρήκα όμως αυτό στο metacritic που είναι αρκετά κατατοπιστικό. Αν κάποιος έχει κάτι άλλο ας το ποστάρει pls pls.

xbJ3b2w.jpeg

#2074 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 13:16

thank you yaoi empress mono.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mirana_neko: 05 Σεπτέμβριος 2012 - 13:16

#2075 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 15:24

the arrow ( ο πρωταγωνιστής είναι μανάρι ~no further comments)

Oh yes, CW sure knows how to pick 'em :3 Και απ' ότι φαίνεται από το promotion, και οι ίδιοι εκεί ποντάρουν.

Από νέες σειρές, λέω να τσεκάρω Vegas (τα promos μ' έπεισαν αν και δεν έχω ιδέα πώς θα εξελιχθεί), Elementary, Emily Owens M.D (ζήτω τα guilty pleasures) και Coma (γιατί Lauren Ambrose).
Περισσότερο μου κίνησαν το ενδιαφέρον σειρές που πάνε για 2013 πάντως. Κάτι Dracula, Da Vinci's demons, House of Cards - count me in. Βλέπω ότι ανανεώθηκε και το House of lies. Ωραία, γιατί η πρώτη σεζόν ήταν τόοοοσο καλή που χρειαζόμασταν και δεύτερη.

6dqFccT.gif

#2076 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 23:20

Ο πιλότος του Elementary κατάφερε να μην είναι εξοργιστικός, οπότε πρόκειται σίγουρα για μία από τις καλύτερες σειρές του CBS. Τα ίδια και τα ίδια κατά τ'άλλα. Ίσως είναι καλό για background noise, ενώ... βλέπεις καμία καλύτερη σειρά. Δηλαδή έβλεπα τώρα στο Σκάι το Good Wife και κάθε απόπειρα σύγκρισης θα προκαλούσε νευρικό γέλιο.

Ο πιλότος του Mindy Project ήταν οκ.

Τους άλλους δύο πιλότους που βγήκαν πρόσφατα (New Normal, Revolution) κάτι μου λέει να μην προσπαθήσω καν. Κι εγώ το Last Resort περιμένω πάνω κάτω και το Vegas.

#2077 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 19:23

Αρκετά από τα πρόσφατα posts μεταφέρθηκαν στο thread του Breaking Bad μιας και η συζήτηση αφορούσε μόνο αυτή τη σειρά. :3

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2078 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 19:56

Το Smallville αξίζει; Σαν μεγάλο με φαίνεται... Επίσης για τους trekkies: να δω ολόκληρο το deep space nine και μετά το voyager (έχω ήδη δει original series & next generation) ή να τα δω με τη σειρά που παίχτηκαν στην τηλεόραση;
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#2079 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 00:36

smallville? η χειρότερη σειρά που έχω παρακολούθηση ποτε

#2080 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 01:43

Το Birds of Prey ήταν χειρότερο :3
Το Smallville δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο ή καλογραμμένο tbh, αλλά θυμάμαι ότι οι πρώτες 2-3 σεζόν τουλάχιστον βλέπονταν.

6dqFccT.gif

#2081 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 07:28

Smallville was kinda fun αν έβλεπες ένα επεισόδιο στο τόσο τα απογεύματα στο star αλλά να κάτσεις να δεις 8 πόσες σαιζόν επίτηδες? No wai! Δες κάτι άλλο καλύτερα...

xbJ3b2w.jpeg

#2082 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 09:03

Συμφωνώ με τα κορίτσια. Στην αρχή δεν είναι κακό αν ψάχνεις κάτι χαλαρό, αλλά με τόσες καλές σειρές που κυκλοφορούν καλύτερα να πιάσεις καμιά άλλη να δεις.
Όπως Doctor Who. ~να και αυτός εξωγήινος είναι!~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2083 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 14:35

Να εκφρασω κ εγω λοιπον την απορια μου.Σκεφτομαι να ξεκινησω το the wire αλλα εχω το εξης διλημμα,θα με κραταει στην τσιτα με cliffhangers και twists η θα με κουρασει??Γιατι απ'οτι ακουσα ειναι σε στυλ ντοκιμαντερ κ εχει αρκετα βαρυ κλιμα γι'αυτο κ θελω να ξερω αν θα το βαρεθω η οχι.

#2084 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 14:41

Να εκφρασω κ εγω λοιπον την απορια μου.Σκεφτομαι να ξεκινησω το the wire αλλα εχω το εξης διλημμα,θα με κραταει στην τσιτα με cliffhangers και twists η θα με κουρασει??Γιατι απ'οτι ακουσα ειναι σε στυλ ντοκιμαντερ κ εχει αρκετα βαρυ κλιμα γι'αυτο κ θελω να ξερω αν θα το βαρεθω η οχι.

Μία λέξη: ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

#2085 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 15:11

Μάπα ο πιλότος του revolution, ήλπιζα σε κάτι καλύτερο αλλά ήταν απογοητευτικό. Το premise βαρετό και συνηθισμένο, ηθοποιία κονσέρβα, κάτι απότομες αλλαγές πλάνων που σε έκαναν να αποπροσανατολίζεσαι (συναισθηματικά και διανοητικά εννοώ όχι με την αυστηρή έννοια του χώρου) και γενικά ένα κλισεδιασμένο πράγμα για το οποίο βαριέμαι να γράψω κάτι παραπάνω...

xbJ3b2w.jpeg