Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2056 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2012 - 20:49

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wE_Y5brW-ZE&feature=player_embedded[/youtube]

ο andy ηταν εξαιρετικος στο ρολο του,ο νεος καλος αλλα λιγος μπροστα στον αληθινο σπαρτακο...κριμα αλλα τον ευχαριστουμε για την ερμηνεια του στον εκρηκτικο 1ο κυκλο.

σε αλλα νεα,το Carnivale μπηκε ηδη στα καλυτερα πραγματα που εχω δει,εχω ακομα 4 επς για να το τελειωσω και κλαιω εσωτερικα.

οι τυποι ειχαν κανει απιστευτη δουλεια σε καθε τομεα.

ελπιζω σε συνεχεια καποτε,σε οποιαδηποτε μορφη.

#2057 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 10:47

Το "hype" για το community θα έπρεπε να παραμένει σταθερό, αφού ήταν μια από τις καλύτερες κωμωδίες ever (μετά το arrested). :P

Τελείωσα το modern family. Η πρώτη σεζόν ήταν απίστευτη, η δεύτερη πολύ καλή και κάπου στην τρίτη άρχισα να κουράζομαι πολύ. Γιατί συμβαίνει αυτό τόσο συχνά με τις κωμικές σειρές ρε γαμώτο; Στην αρχή είναι καλογυαλισμένες, καινούργιες και έξυπνες με ωραίους χαρακτήρες και σιγά σιγά, με το πέρασμα των σεζόν, καταλήγουν να βρίσκουν απλά τη βασική δομή του κάθε χαρακτήρα και να τη χρησιμοποιούν με τους ίδιους τρόπους ξανά και ξανά. Τα ίδια στο scrubs, στο office, στο 30 rock κτλ. Δεν είναι ότι σταματάνε να είναι καλές σειρές, αλλά κάπου στην πορεία γίνονται πολύ τεμπέλικες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2058 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2012 - 23:46

Πιστεύω ότι όντως έχει μερικά άψογα επεισόδια, συνήθως αυτά με κάποιο gimmick (το χριστουγεννιάτικο stop motion, το πρόσφατο με το βιντεοπαιχνίδι), αλλά τη βρίσκω ιδιαίτερα ασταθή. Έχει αρκετά άσχημα ή αδιάφορα επεισόδια, και τότε μου χτυπάει άσχημα αυτή η αυτοπεποίθηση, που στις πρώτες δύο σεζόν δεν ήταν όσο εμφανής είναι τώρα.

Τελείωσα τους Sopranos. Μου πήρε δύο σεζόν για να το αγαπήσω ολοκληρωτικά, αλλά πλέον το θεωρώ ισάξιο του Wire. Η διαφορά στη θέαση είναι ότι στο Wire νιώθεις την τελειότητα σε κάθε σκηνή καθώς τη βλέπεις και παρακολουθείς τα νήματα να δημιουργούνται, ενώ στο Sopranos πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί το επεισόδιο, ή η σεζόν, ή η σειρά για να κατανοήσεις ότι όντως όλα όσα έγιναν οδηγούσαν εκεί και οτιδήποτε άλλο θα ήταν απλά λανθασμένο.

Και σήμερα ξεκίνησα το Deadwood! Αυτό ήταν άμεσα ερωτεύσιμο για μένα, και σε βαθμό κεραυνοβόλου έρωτος θα το έβαζα πάνω και από τα δύο προηγούμενα.

Edit: Eδώ μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Weiner, στο συγκεκριμένο part μιλάει για το Sopranos. Τα υπόλοιπα εδώ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Warchief: 13 Αύγουστος 2012 - 00:00

#2059 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 01:16

Τελείωσα Deadwood,Band of Brothers,την πρώτη σεζόν του Community και βλέπω και το Big Bang Theory επιτέλους από την αρχή με τη σωστή σειρά

To Deadwood είναι καταπληκτικά στημένο,σκηνοθετημένο,σε βάζει μες στο κλίμα και οι ερμηνείες είναι άψογες..Η άγρια δύση είναι από τα αγαπημένα μου θέματα και να πω την αλήθεια αλλιώς την περίμενα τη σειρά και αλλιώς μου βγήκε.
Spoiler:
Αλήθεια ξέρετε πως θα κινούταν η επόμενη σεζόν?
Γενικά είναι μια άψογη σειρά,που όμως δεν μπορώ να πω πως με κρατούσε από αγωνία,και ούτε με χαρακτήρες δέθηκα και τα σχετικά.Την κατατάσσω στις καλύτερες σειρές που έχω δει,αλλά όχι στις αγαπημένες μου..Επίσης δεν μου άρεσαν καθόλου οι Seth Bullock και Sol Star..ο πρώτος ήταν πάντα ο ατσαλάκωτος της υπόθεσης και ο άλλος εντελώς φυτό,δεν έκανε τίποτα..Από την άλλη ο Ian McShane ήταν γαμάτος και ο Αl και η παρέα του με κράτησαν ως το τέλος.

Το Band of Brothers κι αυτό άψογο.Φαντάζομαι είναι αρκετά ιστορικά ακριβές,αλλά και να μην είναι,σαν σειρά είναι πολύ προσεγμένο.Δεν έχω κάτι αρνητικό να επισημάνω,πιστεύω πως θα αρέσει σε όλους,παρόλο που δεν είναι ανάλαφρο.Οι αληθινές αναφορές από τα καλύτερα σημεία της σειράς.

Το Community σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο αστείο έχω δει,αλλά είναι τρελό και μου δίνει την αίσθηση ότι είναι αληθινό.Μου αρέσει και θα το συνεχίσω.

Το Big Bang Theory στην αρχή το θεωρούσα πολύ πρωτότυπο,αλλά και πολύ βαρετό..όταν το άρχισα από την πρώτη σεζόν η άποψή μου άλλαξε.Την πρώτη σεζόν δεν την βαρέθηκα.Μου άρεσαν όλοι οι χαρακτήρες και βρήκα σωστή τη δόση που προβαλόταν ο κάθε χαρακτήρας.Τώρα είμαι στην 3η σεζόν,έχοντας παρακολουθήσει και αρκετά επεισόδια της 4ης και η επανήλθε η αρχική μου άποψη.Η σειρά δεν με κάνει να γελάω ιδιαίτερα,με τους χαρακτήρες δεν δέθηκα και βαριέμαι εύκολα το στόρυ κάθε επεισοδίου..με κουράζει ο sheldon,το ίδιο και ο howard ωστόσο αυτός έχει και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του,ο leonard είναι απλά βλαμμένος και δεν με πείθει για nerd.Bernadette και Amy άθλιοι ρόλοι.Ο raj και η Penny μου αρέσουν όπως και το δίδυμο Sheldon-Penny.

Τώρα θέλω να δω οπωσδήποτε τα Wire,Sopranos,Oz,Six Feet Under και μετά καμιά αξιόλογη σειρά εποχής.Εκτός από Boardwalk Empire,Game of Thrones,Deadwood,Band of Brothers που έχω δει και Carnivale,Rome,Downton Abbey,Pacific που τα έχω υπόψην έχετε να προτείνετε καμία άλλη?
Και μήπως ξέρει κανένας σας καμιά σειρά με πειρατές? Γιατί με ένα σχετικά καλό ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.

Αν και για την ώρα θα δω το Sons of Anarchy το οποίο δεν μπορώ να το αποφύγω εξαιτίας φίλου που έφαγε πώρωση με αυτό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johnyman: 13 Αύγουστος 2012 - 03:13

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2060 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 07:57

Οι Ντάλεκ επιστρέφουν eff yeah!

#2061 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 09:17

Τώρα θέλω να δω οπωσδήποτε τα Wire,Sopranos,Oz,Six Feet Under και μετά καμιά αξιόλογη σειρά εποχής.Εκτός από Boardwalk Empire,Game of Thrones,Deadwood,Band of Brothers που έχω δει και Carnivale,Rome,Downton Abbey,Pacific που τα έχω υπόψην έχετε να προτείνετε καμία άλλη?
Και μήπως ξέρει κανένας σας καμιά σειρά με πειρατές? Γιατί με ένα σχετικά καλό ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.

Να ξεκινήσεις με το OZ που είναι η δεύτερη καλύτερη σειρά του κόσμου, μετά το Carnivale! (χμ, πολύ συχνά τις κάνω αυτές τις δηλώσεις τελικά)

Έχεις δοκιμάσει Mad Men, Sherlock, Walking Dead και το θεϊκό Doctor Who (από 2005 και μετά) ; Είναι από τις πρώτες καλές και σοβαρές σειρές που μου έρχονται στο μυαλό.

Εγώ είχα φάει σκάλωμα με το πόσο καλές ήταν οι 2 πρώτες σεζόν του Deadwood, μέχρι που έφτασα στην 3η και το παράτησα κάπου στην αρχή της. Πλέον δε θυμάμαι γιατί. Έχουν περάσει και 5 χρόνια και θυμάμαι ελάχιστα πράγματα από την πλοκή και τους χαρακτήρες.
~το πόσο μανάρι όμως ήταν ο Μπούλοκ δεν ξεχνιέται ούτε με σφαίρες... ούτε και η ανάπτυξη του σαλουνιάρη~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2062 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 05:23

2 μέρες για την επιστροφή του Δόκτορα... και όσο περισσότερο βλέπω τις Μουφατίες του Μούφατ , τόσο εξανεμίζεται ο ενθουσιασμός μου. Η έκτη ήταν η χειρότερη σεζόν από το 2005, και αυτά τα μονόλεπτα τα Pond Life συνοψίζουν το πόσο απομακρύνεται η σειρά από αυτό που θέλω να βλέπω.
Θα το ρίξω στον Τομ Μπέικερ αν συνεχίσει έτσι.

#2063 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 08:44

Τα σπάει το girls...

Your a dirty little whore, I'm going to send you home to your parents covered in cum."

"Oh don't do that they're going to be so angry"

:kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2064 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 12:21

Είδε κανείς άλλος/η το Άσυλο των Ντάλεκ;

#2065 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 15:47

ειδαμε αλλα σαν fans του moffat δε μπορουμε να συμφωνησουμε μαζι σου :)

#2066 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 16:15

Είδε κανείς άλλος/η το Άσυλο των Ντάλεκ;

Περίμενα κάτι καλύτερο,σαν πρώτο επεισόδιο της σεζον.Όχι ότι δεν μ'αρεσε απλώς,μου φάνηκε κάπως meh...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2067 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 17:06

ειδαμε αλλα σαν fans του moffat δε μπορουμε να συμφωνησουμε μαζι σου :)

Δεν ήταν όσο κακό όσο το περίμενα. Καλύτερο από σχεδόν όλα τα επεισόδια της έκτης σεζόν τολμώ να πω.
Ήταν η καλύτερη ερμηνεία του Ματ Σμιθ μέχρι τώρα, και έχει δύο τρομερά δυνατές σκηνές. Αυτά έσωσαν το επεισόδιο, γιατί το Άσυλο και το πρόβλημα των Ποντ ήταν φτηνότατες δικαιολογίες.
Ο Μόφατ είχε για πρώτη φορά μετά το Blink μια πολύ καλή ιδέα. Να δούμε αν αξίζει τις θυσίες (το ολοκληρωτικό retconing και το ανύπαρκτο characterization) αυτό που σκέφτηκε, ή αν θα το κάνει μόνος του τσόνα, όπως με τους Άγγελους.

---
Είμαστε στο τέλος ενός μεγάλου arc, αν πιστέψουμε ότι ο Μόφατ ξέρει τι κάνει. Ο Δόκτορ έχει αποδομηθεί σχεδόν εντελώς και σύντομα θα δούμε την ανοικοδόμηση του (πιστεύω θα ξεκινήσει σε αυτή την σεζόν, άλλοι λένε του χρόνου, στα 50χρονα).
Όλο αυτο το ξεκίνησε ο Ράσελ Τ Ντέιβις από την τέταρτη σεζόν και τα σπέσιαλ του 2009, και ο Μόφατ φαίνεται να το συνεχίζει κάπως άτσαλα (με γνώμονα το continuity), αλλά όπως και να έχει, είναι πολύ εντυπωσιακό και θα καθορίσει την μοίρα της σειράς.

#2068 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 08:34

Για πείτε γνώμες για τις καινούριες σειρές που έρχονται...

Μέχρι στιγμής μου έχουν κάνει κλικ τα last resort (κάνουμε κράτος με πυρηνικά γιατί μπορούμε ~προβλέπονται manly tears σε αυτή τη σειρά~), revolution (post apocalypting setting ~ δεν ελπίζω πολλά ειδικά μετά το περσινό dinoshit αλλά δεν χάνω τίποτα να δω τον πιλότο), the arrow ( ο πρωταγωνιστής είναι μανάρι ~no further comments), go on (η νέα σειρά του Chandler η οποία περιέργως εχει πάρει αρκετές καλές κριτικές ~μαύρη κωμωδία or sth), Nashville (country music drama ~θα το τσεκλαρω για την Connie Britton βασικά) και είδα και το trailer του carrie diaries και φαίνεται ακριβώς η bubblegum μπούρδα που όλοι περιμέναμε και τεράστιο guilty pleasure.

Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει κάτι όμως. Ειδικά τα νέα sit-coms το ένα πιο καθυστερημένο από το άλλο.

xbJ3b2w.jpeg

#2069 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 08:59

^
Απο τις νέες σειρές, έχω δεί μόνο το The New Normal (απο τον δημιουργό του Glee).
Παρόλο που λέει οτι η πρεμιέρα είναι 11/9, το πρώτο επεισόδιο είναι διαθέσιμο για downloading.
Είχε τις αστείες στιγμές του αλλά δεν μ' εκανε να πέσω και κάτω απο τα γέλια. Ελπίζω οτι θα βελτιωθεί με τον καιρό.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2070 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 09:02

Ναι είδα το trailer και με απώθησε αυτόματα. One stereotype after the other. Δεν νομίζω να δω ούτε τον πιλότο.

xbJ3b2w.jpeg