Τελείωσα Deadwood,Band of Brothers,την πρώτη σεζόν του Community και βλέπω και το Big Bang Theory επιτέλους από την αρχή με τη σωστή σειρά
To Deadwood είναι καταπληκτικά στημένο,σκηνοθετημένο,σε βάζει μες στο κλίμα και οι ερμηνείες είναι άψογες..Η άγρια δύση είναι από τα αγαπημένα μου θέματα και να πω την αλήθεια αλλιώς την περίμενα τη σειρά και αλλιώς μου βγήκε.
Αλήθεια ξέρετε πως θα κινούταν η επόμενη σεζόν?
Γενικά είναι μια άψογη σειρά,που όμως δεν μπορώ να πω πως με κρατούσε από αγωνία,και ούτε με χαρακτήρες δέθηκα και τα σχετικά.Την κατατάσσω στις καλύτερες σειρές που έχω δει,αλλά όχι στις αγαπημένες μου..Επίσης δεν μου άρεσαν καθόλου οι Seth Bullock και Sol Star..ο πρώτος ήταν πάντα ο ατσαλάκωτος της υπόθεσης και ο άλλος εντελώς φυτό,δεν έκανε τίποτα..Από την άλλη ο Ian McShane ήταν γαμάτος και ο Αl και η παρέα του με κράτησαν ως το τέλος.
Το Band of Brothers κι αυτό άψογο.Φαντάζομαι είναι αρκετά ιστορικά ακριβές,αλλά και να μην είναι,σαν σειρά είναι πολύ προσεγμένο.Δεν έχω κάτι αρνητικό να επισημάνω,πιστεύω πως θα αρέσει σε όλους,παρόλο που δεν είναι ανάλαφρο.Οι αληθινές αναφορές από τα καλύτερα σημεία της σειράς.
Το Community σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο αστείο έχω δει,αλλά είναι τρελό και μου δίνει την αίσθηση ότι είναι αληθινό.Μου αρέσει και θα το συνεχίσω.
Το Big Bang Theory στην αρχή το θεωρούσα πολύ πρωτότυπο,αλλά και πολύ βαρετό..όταν το άρχισα από την πρώτη σεζόν η άποψή μου άλλαξε.Την πρώτη σεζόν δεν την βαρέθηκα.Μου άρεσαν όλοι οι χαρακτήρες και βρήκα σωστή τη δόση που προβαλόταν ο κάθε χαρακτήρας.Τώρα είμαι στην 3η σεζόν,έχοντας παρακολουθήσει και αρκετά επεισόδια της 4ης και η επανήλθε η αρχική μου άποψη.Η σειρά δεν με κάνει να γελάω ιδιαίτερα,με τους χαρακτήρες δεν δέθηκα και βαριέμαι εύκολα το στόρυ κάθε επεισοδίου..με κουράζει ο sheldon,το ίδιο και ο howard ωστόσο αυτός έχει και μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του,ο leonard είναι απλά βλαμμένος και δεν με πείθει για nerd.Bernadette και Amy άθλιοι ρόλοι.Ο raj και η Penny μου αρέσουν όπως και το δίδυμο Sheldon-Penny.
Τώρα θέλω να δω οπωσδήποτε τα Wire,Sopranos,Oz,Six Feet Under και μετά καμιά αξιόλογη σειρά εποχής.Εκτός από Boardwalk Empire,Game of Thrones,Deadwood,Band of Brothers που έχω δει και Carnivale,Rome,Downton Abbey,Pacific που τα έχω υπόψην έχετε να προτείνετε καμία άλλη?
Και μήπως ξέρει κανένας σας καμιά σειρά με πειρατές? Γιατί με ένα σχετικά καλό ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.
Αν και για την ώρα θα δω το Sons of Anarchy το οποίο δεν μπορώ να το αποφύγω εξαιτίας φίλου που έφαγε πώρωση με αυτό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johnyman: 13 Αύγουστος 2012 - 03:13