Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#166 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 20:27

To Lost έχει "πλατιάσει" επικίνδυνα απο τον 2ο κύκλο και μετά.....

Απλά δεν ισχύει :P Ο τρίτος κύκλος είναι απίστευτος, κάθε επεισόδιο με αφήνει με ανοιχτό το στόμα (εκτός από 1-2 επεισόδια, θεωρώ όλα τα υπόλοιπα εξαιρετικά επεισόδια). Πραγματικά δεν έχω βαρεθεί πουθενά. Μετατρέπομαι σε fanboy μου φαίνεται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν όλοι την κοιλιά, που απλά εγώ δεν βλέπω πουθενά. Όλο αποκαλύψεις και εκπλήξεις υπάρχουν. Π.χ. στο τελευταίο επεισόδιο μου 'χε κοπεί η ανάσα από την αγωνία στο τελευταίο επεισόδιο λόγω μιας φανταστικής τελευταίας σκηνής.

Και στο Prison Break κοιμήθηκα στο 2ο επεισόδιο και από τότε προσπάθησα να το ξανασυνεχίσω μια φορά, αλλά μάταια. Όσο είδα ήταν... too typical. :uhh:

#167 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 20:54

Και στο Prison Break κοιμήθηκα στο 2ο επεισόδιο και από τότε προσπάθησα να το ξανασυνεχίσω μια φορά, αλλά μάταια. Όσο είδα ήταν... too typical. :uhh:

ΆΑΑΑΑΑΑΑ........Δέν μπορεί να μιλάς σοβαρά.....:if:

1oν....Είσαι fanboy.....:)

2ov...Χαλάρωσε ρε συ....Υποκειμενικό είναι (σχεδόν)...so.....

3ov....Ήμουν προσεκτικός στο "πλατιάσει" και δεν χρησιμοποίησα
το "κοιλιά".....θεωρώ,για να το θέσω συνοπτικά,πως διαρκώς
γίνεται infiltration με "~αδιάφορους ίσως~" χαρακτήρες.....με στόχο
να ανοίξει ο δρόμος για περισσότερα επεισόδια.....απομακρύνοντας
το θεατή απο τα επίμαχα ερωτήματα και το βασικό storyline.....Ώρες
ώρες πραγματικά μοιάζει σαν να μην υπάρχει σενάριο...σαν το καθετί
να γράφεται ακριβώς πρίν προβληθεί......ΙΜΗΟ......αυτά....:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#168 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2007 - 21:59

Βασικά εμένα σε κάθε επεισόδιο μου δημιουργείται η εντύπωση (και είναι ένα από τα στοιχεία που μ'αρέσουν πάρα πολύ στη σειρά) ότι σχεδόν τα πάντα τα έχει σκεφτεί ο δημιουργός απ'την αρχή. Και το όλο σχήμα του infitration δε χρησιμοποιείται και τόσο πολύ πια, στην πρώτη season ήταν που γινόταν συνεχώς.

#169 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 00:25

Εγώ πάλι δεν έχω δει τπτ από αυτά, αλλά λέγε λέγε μου άνοιξε η όρεξη.
Αν κάποιος θα έπρεπε να αρχίσει, ποια απ' όλες να έπιανε πρώτη?...:nosey:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#170 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 00:46

lost ;)

#171 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 12:02

Βασικά εμένα σε κάθε επεισόδιο μου δημιουργείται η εντύπωση (και είναι ένα από τα στοιχεία που μ'αρέσουν πάρα πολύ στη σειρά) ότι σχεδόν τα πάντα τα έχει σκεφτεί ο δημιουργός απ'την αρχή. Και το όλο σχήμα του infitration δε χρησιμοποιείται και τόσο πολύ πια, στην πρώτη season ήταν που γινόταν συνεχώς.

Ίσα ίσα ρε συ.....στον πρώτο κύκλο αυτό συμβαίνει σε όλες τις σειρές....
περισσότερο θεωρείται πια introduction με τα πρόσωπα......
Και ναί...μή σου φανεί περίεργο...διαρκεί ένα κύκλο περίπου.....
Και όσον αφορά τον 2ο κύκλο θεωρώ ΙΜΗΟ ότι όλοι οι χαρακτήρες
εξυπηρετούσαν αυτό το σκοπό με εξαίρεση τον Desmond....o
οποίος παρακάτω συνεχίζει.....

Είδες που σου είπα ότι είναι τελείως υποκειμενικό......:bleh:

Πές μας τί σου αρέσει περισσότερο ρε συ...να αρχίσουμε να σου πετάμε τπτ.....;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#172 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 16:39

Lost, είμαι απλά σίγουρος ότι θα σ'αρέσει ξέροντας "σε πολύ γενικές γραμμές" τι προτιμάς. :P

Και exxentrix, δεν έχω ακόμα αξιωθεί να δω τον 2ο κύκλο ολόκληρο :P Είχα δει δύο recaps που είχαν τα σημαντικότερα γεγονότα καθώς και τα τελευταία επεισόδια, γιατί γινόταν μια προβολή σε ένα cinema του finale και ήθελα να το δω (ναι είμαι απαράδεκτος που δεν έχω κάτσει να τον δω, αλλά.....) Οπότε μπορεί όντως να κάνει κοιλιά εκεί, δεν είμαι σίγουρος. Αλλά όλος ο τρίτος κύκλος είναι απλά απίστευτος στα μάτια μου.

EDIT: Το τελευταίο Heroes τα έσπασε.

#173 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 19:45

Θα συμφωνήσω ότι το Lost έχει πλατιάσει αφάνταστα.Μπορεί τα τελευταία επεισόδια απλά να τα σπάνε αλλά συνέχεια καινούργια ερωτήματα και λίγες απαντήσεις.Αμα είναι να φτάσει η σειρά στη πέμπτη περίοδο για να μου απαντηθούν οι ερωτήσεις της πρώτης τί να το κάνω?Επεισόδια όπως αυτό της Νίκι με τον Πάουλο είναι τρελά filler.Εισάγουν 2 ήρωες στην 2η σεζόν και τους θυμούνται στην 3η.Και να πεις ότι έπαιξαν κάποιο σημαντικό ρόλο στο σενάριο να πάει στο διάολο.Ετσι όπως μπήκαν βγήκαν.Πιστεύω ότι αν το ξεχυλώσουν παραπάνω θα βαρεθεί ο κόσμος.
Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα το prison break.Εχω φτάσει αισίως στα μέσα της δεύτερης σεζόν και μπορώ άνετα να την συγκρίνω με το 24.Τρελοί ρυθμοί και ατελείωτες δόσεις αγωνίας.Οταν ακούω όμως και τρίτη σεζόν σπάζομαι.Ολα καλά όλα τέλεια αλλά κάπου πρέπει να το παέι ο ποιητής.Και εδώ ξεχύλωμα δηλαδή!:uhh:

Μόνο το 4400 δεν με κούρασε καθόλου!τρεις σεζόν(και αυτές μισές),συγκεντρωμένες όμως σε ένα καθαρό στόχο.Η σειρά δεν ξεφεύγει πουθενά.Τη συνιστώ ανεπυφίλακτα!:wooi2:

#174 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2007 - 20:21

Το 4400 μου φάνηκε τόσο γελοίο που δε μπόρεσα να συνεχίσω απ'το πρώτο επεισόδιο. Τι να πω, μπορεί να έχει ψαχνό :P

Ποιο το πρόβλημα με τα fillers btw; Εμένα τα περισσότερα αγαπημένα μου επεισόδια σε anime είναι fillers (MONSTER!!), με την έννοια ότι είναι αυτοτελείς ιστορίες. Και αυτή της Nikki και του Paolo μ'άρεσε, είχε κάποιο ενδιαφέρον. Και εντάξει, μπορεί να δημιουργούνται ερωτήματα συνεχώς αλλά είμαι σίγουρος ότι θα απαντηθούν με καλό τρόπο. Και από τη στιγμή που βλέπω κάθε επεισόδιο απ'την αρχή έως το τέλος με ενδιαφέρον, για μένα πετυχαίνει η σειρά.

#175 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2007 - 20:15

heroes 19 ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ respect

more hiro ^_^

#176 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2007 - 02:21

PRISON BREAK 4 EVER!!!!!:d5f02ecd:

Mακραν καλυτερο και απο Lost, Heroes και CSI
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2007 - 12:25

Το 4400 μου φάνηκε τόσο γελοίο που δε μπόρεσα να συνεχίσω απ'το πρώτο επεισόδιο. Τι να πω, μπορεί να έχει ψαχνό :P

E, όχι και γελοίο. Εμένα μου άρεσε πολύ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η αφήγηση και η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλές.. Μήπως δεν τρελαίνεσαι για sci fi;

Όσο για το με ποια σειρά να ξεκινήσει κανείς, η απάντηση είναι μία: με τη σειρά που έφερε την επανάσταση στην αμερικανική τηλεόραση, aka 24.:nanana:
Δεν υπάρχει άλλη σειρά που να παίζεται για τόσα χρόνια και να έχει διατηρήσει τέτοιο επίπεδο. Κάθε σεζόν ξεκινάει μια καινούρια ιστορία και αυτό της επιτρέπει να παίρνει μια ιστορία και να την ολοκληρώνει μέσα σε μια χρονιά χωρίς να την ξεχειλώνει για 1 και 2 και 3 χρόνια (στην περίπτωση του Lost σε 4 ^^). Μπορεί φέτος στην 6η σεζόν η ποιότητα να έπεσε πολύ απότομα και να έχει γίνει λίγο μπάχαλο η κατάσταση, ειδικά στα μέσα της σεζόν, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τις 5 προηγούμενες seasons, με όλες τις υπερβολές και τα μειονεκτήματά τους βέβαια (που είναι δυσανάλογα μικρά σε σχέση με τα καλά τους). Από την άλλη, εξαιτίας της αυτονομίας κάθε σεζόν τίποτα δεν αποκλείει ότι από του χρόνου το 24 δε θα επιστρέψει στις παλιές δόξες του (season 1,2,3,5).
Μπορεί η καινούρια μόδα να επιτάσσει το τρίο Lost (από τη 2η σεζόν και μετά χάνει τη μπάλα), Prison Break (φοβερό) και Heroes (δεν το έχω δει ακόμα), αλλά για μένα καμία από όλες αυτές τις σειρές δεν φτάνει τον πρώτο διδάξα, το 24. Πολύ απλά την αγωνία για το επόμενο επεισόδιο και τα καταπληκτικά σενάρια των seasons 2 & 5 δεν τα έχω δει πουθενά αλλού. Έπειτα, είναι άδικο να συγκρίνουμε την 6η χρονιά μιας σειράς με την 1η ή την 2η μιας άλλης, όπου η δεύτερη είναι "φρέσκια" και μπορεί να σε εκπλήξει ενώ την πρώτη πλέον την έχεις μάθει και μπορείς να προβλέπεις κάποια πράγματα. Όχι, ας συγκρίνουμε την 2η σεζόν του Lost ή του Prison Break με την 2η του 24 αν θέλουμε να έχουμε μια σωστή σύγκριση. ^__^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#178 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2007 - 22:39

Ok, το τελευταίο heroes ήταν ίσως το καλύτερο απ'όλα τα 20 επεισόδια.

#179 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 00:28

indeed Heroes 20 pwned everything...:nod:
αν και ηταν πολυ περιεργο να τους βλεπεις ολους τοσο αλλαγμενους...
''kore kara ga hon ban da...''
3 eps left...

#180 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2007 - 02:35

indeed Heroes 20 pwned everything...:nod:
αν και ηταν πολυ περιεργο να τους βλεπεις ολους τοσο αλλαγμενους...
''kore kara ga hon ban da...''
3 eps left...

best ep for this season maybe(till now?)
πολυ πολυ καλο!
ας ελπισουμε ολοι οι fans οτι θα μας αποζημιωσει με τα υπολοιπομενα επειδοσοδια..

btw διαβασα καπου οτι καθυστερησε ακομα πιο πολυ η προβολη των νεων επ. για να συντελεστουν οι οποιες διαφορες στην εμφανιση των χαρακτηρων.δεν νομιζω να ισχυει.

Δημοσιευμένη  εικόνα