Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1846 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2011 - 11:43

Σταμάτησα να βλέπω το καρναβάλι μόλις επιβεβαίωσα τις υποψίες μου.

#1847 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2011 - 13:13

Το Carnivale δεν τελείωσε...κόπηκε. Προσωπικά θα γούσταρα τρελά να είχε τις 6 σεζόν για τις οποίες το προόριζαν...

Το once upon a time είναι μέτριο, με κακές στιγμές αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1848 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2011 - 13:34

Ναι και εγώ ότι το έκοψαν είπα γι' αυτό δε μου άρεσε το τέλος .

Χθες τέλειωσα και το Suits και τώρα περιμένω το καλοκαίρι για season 2 . Από τις καλές που είδα τώρα τελευταία και με ωραίο φινάλε για την πρώτη σαιζόν . Επίσης χθες άρχισα και το Psych που ενώ είναι πιο κωμικό από ότι περίμενα είναι πολύ ωραίο . Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στις 5 σαιζόν. >.<

#1849 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:36

ΗΒΟ κόψε τις παπαριές τύπου True Blood και δώσε χρήμα για σωστά πράγματα. Άλλη μία σεζόν Deadwood για παράδειγμα.
Εκπληκτική σειρά το Deadwood. Από τις σειρές που θέλεις χρόνο για να μπεις στο κλίμα, αλλά όταν γνωρίσεις κάθε χαρακτήρα και συνηθισείς τη γλώσσα που χρησιμοποιούν, είναι απολαυστικότατες. Με πολύ απλές σκηνές, όμορφα, ρεαλιστικά, αλλά χωρίς να είναι υπερβολικά αργό (γκουχ Mad Men γκουχ) αναπτύσσει τους χαρακτήρες, που είναι από τους πιο "γερούς" σε τηλεοπτική σειρά. Η τελευταία σκηνή είναι ιδανικό παράδειγμα.
Στο ίδιο πνεύμα με το the Wire, κάνει τον θεατή να σκεφτεί για το σύγχρονο δυτικό πολιτισμό.

Άντε να δω και το Carnivale τώρα. Ελπίζω να μιλάνε τόσο formal αγγλικά όσο και στο Deadwood.

#1850 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2011 - 11:18

Spartacus Vengeance . 27 Γενάρη.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1851 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2012 - 23:05

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1852 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2012 - 23:09

Το κατέβασα και σκοπεύω να το δω. Είναι καλό, το είδε κανείς ή θα είναι φόλα σαν το tera nova?

xbJ3b2w.jpeg

#1853 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2012 - 23:14

Στην αρχη μου φανηκε μετριο,αλλα αφου ειδα και το δευτερο επεισοδιο αλλαξα γνωμη προς το καλυτερο.
Φολα σιγουρα δεν ειναι, λιγο κλισε μονο επειδη μου θυμισε το 4400.
Δες το και εσυ και πες μας..

edit:Μιας που ειμαι σαυτο το θρεντ,

The Sixth Series of Skins is slated to air on E4 beginning January 23 2012.

Επιτελους!!

Βλεπει κανεις αλλος (φανατικα xD) ?

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#1854 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2012 - 23:32

Πολυ καλη η πρεμιερα του alcatraz η σειρα εχει προοπτικες,για μενα το θεμα ειναι μονο ποσο θα το τραβηξουν.

#1855 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2012 - 23:36

Skins έχω δει τις 2 πρώτες σεζόν και μετά το παράτησα. Δε μου φάνηκε τόσο ωραίο μετά τις 2 πρώτες.

Ξεκίνησα να βλέπω Game Of Thrones, και είδα μέχρι και το 4ο episode του 1ου κύκλου. Μου άρεσε πάρα πολύ και μακράν οι αγαπημένοι μου ως τώρα είναι ο Jason Momoa(Kal Draco Drogo) η μικρή Arya Stark
ο dwarf , and John Snow. Έχουν αυτό το κάτι.

Αυτά από εμένα.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1856 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2012 - 23:51

Tenshi αδερφε στην χειροτερη στιγμη το παρατησες.
Η δευτερη παρεα (3η & 4η σεζον) ηταν πιστευω η καλυτερη.Αν το δωσεις κι αλλη ευκαιρια θα με θυμηθεις...

To GOT μετραει ετσι κι αλλιως, ο κοντος btw πηρε και το βραβειο προχθες.Πολυ χαρηκα.
Ιδιος στυλ μου φαινεται εχει ο ατιμος κ IRL.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#1857 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2012 - 14:02

Πολυ καλη η πρεμιερα του alcatraz η σειρα εχει προοπτικες,για μενα το θεμα ειναι μονο ποσο θα το τραβηξουν.

Το φινάλε του 2ου επισοδείου πάντως ήταν φουλ Lost. Ελπίζω να μη το τραβήξουν τόσο....:frozen:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1858 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2012 - 17:40

Spartacus is back!

Δεν μου πολυάρεσε, κυρίως το setting και η επιλογή των δημιουργών να περιοριστούν (και πάλι) σε indoors σκηνικά.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1859 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2012 - 17:57

Το Alcatraz ήταν τελείως διαφορετικό από ότι το περίμενα αλλά παρόλα αυτά πολύ ευχάριστο. Ναι μέχρι στιγμής δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από τα συνηθισμένα αλλά δεν γίνεται και βαρετό. Μου αρέσει πολύ ο Sam Nil σε αυτό.

Από την άλλη το Secret Circle προσφέρει στιγμές άπειρου γέλιου με το πόσο herp derp είναι.

ΤΟ once upon a time από ττην άλλη αν και δεν είναι τρομερό είναι πολύ ευχάριστο.

#1860 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2012 - 22:20

Spartacus. Βέτζιανς. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ούτε κι εμένα μου αρέσει τόσο πολύ ο mcIntyre. Ο Whitfield ήταν πιο τραχύς και λιγότερο όμορφος.

Αλλά εντάξει , in Starz we trust.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.