Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ebay και Τελωνειο


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 vlady

vlady

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 21 August 2012 - 13:14

Γεια σε ολους,υστερα απο πολυ ψαξιμο σε μαγαζια(για φιγουρες απο ανιμε) καταληξα στο συμπερασμα οτι με συμφερει πιο πολυ να τις αγοραζω απο το Ebay.Ομως,εχω ακουσει πολλες φημες για μεγαλα ποσσα πληρωμης στο τελωνειο και τετοια.Οποιος εχει ψωνισει απο ebay μπορει να με βοηθησει?Θελω να παρω μια φιγουρα απο one piece και δεν ξερω ποσο θα μου βγει.

http://viewitem.eim.ebay.gr/ONE-PIECE-MonkeyDLuffy---for-the-new-world--POP--figure-figuarts-PVC-NEW/261082627649/item

#2 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 21 August 2012 - 13:35

Φϊλε vlady καλωσόρισες στην παρέα μας. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω θέματα, και κάνε αν θέλεις την ερώτηση σου σε ένα από αυτά...είμαι σίγουρος πως κάποιος θα σε βοηθήσει...^^

Site για αγορά Anime/Manga και σχετικών προϊόντων.

Τα πρώτα βήματα για αγορές μέσω Διαδικτύου.

Φιγουρες!!



Μια πρωτοβουλία για μαζικές εισαγωγές από Ιαπωνία για τους χρήστες του .aNiMe//GR

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.