Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World


  • This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#331 Anariel

Anariel

    Starting...

  • Members
  • 2 posts

Posted 18 September 2012 - 12:22

Δεν είμαι αγκάθι σε κανενός τον πισινό κε Onizuka, εκτός κι αν έχετε κάτι να κρύψετε. Απλά έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να ρίχνω κατηγορίες από εδώ και από εκεί όπως εσείς. Αυτό που βλέπω είναι πως όταν ο Gilgamesh ανέφερε τρεις υπόπτους, ακόμα κι αφού άλλαξε γνώμη, κάποιος τον καθάρισε. Άρα κάποιος ενοχλήθηκε. Τώρα όμως δε μπορώ να σκεφτώ, με τσαντίσατε κε Onizuka

Posted Image

Edited by Anariel, 18 September 2012 - 12:45.


#332 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 18 September 2012 - 13:16

Lady Bernkastel

Βλεπω οτι δεν με εμπιστευεσαι Featherine. Δεν πειραζει. Αν βγω θα μπορεσω να απολαυσω την καταστροφη σας και ισως αυτη η ιστορια γινει λιγο ενδιαφερουσα. Οσο για τον τελευταιο δολοφονο ειναι φανερο πως ειναι η Caster. Ο Onizuka ειναι αθωος η μαλλον ηταν αυτος που εσωσε εναν δολοφονο απ'το χαμο του.

#333 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 September 2012 - 13:22

________________
Ψηφίσατε όλοι οπότε κλείνει η μέρα (ήμασταν σε παράταση, μην ακούσω παράπονα). Περιμένετε την απόφαση του δικαστή.

ySss0UF.jpg


#334 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 September 2012 - 20:49

"Αφού, τέκνα ανθρώπων, δεν μπορείτε να πάρετε μόνοι σας μια απόφαση, θα την πάρω άλλη μια φορά εγώ για εσάς!" ανακοίνωσε η Featherine.
"Βλέπω πως επιτέλους άλλαξες τη γνώμη σου, Featherine. Έτσι κι αλλιώς αυτό το παιχνίδι είχε αρχίσει να γίνεται ανιαρό," της είπε η Bernkastel.

Οι δύο μάγισσες κοίταξαν τη συνάδελφό τους η οποία δεν τις διασκέδαζε αρκετά πια για να συνεχίσουν αυτό το φιάσκο. Λες και ήξερε τι την περίμενε η Caster προσπάθησε να το βάλει στα πόδια αλλά πριν προλάβει παραδόθηκε στις φλόγες και μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει στάχτη. Ο Shinpachi και ο Kotetsu δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Τι είχε συμβεί; Και αφού η μάγισσες έδειχναν τόσο σίγουρες, το μαρτύριό τους είχε φτάσει στο τέλος;

"Δεν μπορώ να το πιστέψω, Tiger-san!"
"Ούτε κι εγώ, Sin-chan!"
"Bro hug!"

Είπαν χαρούμενοι και αγκαλιάστηκαν.

"Ωωω... Τι βαρετό τέλος," παραπονέθηκε ο Πρίγκιπας. "Και πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα έμενε κανένας σας ζωντανός στο τέλος. Ίσως θα έπρεπε να είχα επιλέξει άλλος για την Α' ομάδα."
"Θα... τον... ΣΚΟΤΩΣΩ!" έκραζε ο Craft στο παρασκήνιο.
"Έχεις ξεφύγει! Σοβαρά τώρα, έχεις ξεφύγει!" φώναξε ο Shinpachi.
"Και τώρα που όλα τελειώσανε!" συνέχισε χτυπώντας παλαμάκια. "Ας δείξουμε στους νικητές μας τι κέρδισαν! Έναν μήνα δωρεάν διαμονή στον πλανήτη Dog-"
"Δεν το θέλουμε!"
"Γύρνα μας πίσω!"
"Εγώ θέλω να πάω διακοπές!"

Απαίτησαν ο Shinpachi και ο Kotetsu που είχαν αρχίσει να ανακατεύονται και μόνο με την ιδέα ότι θα χρειαζόταν να μείνουν έστω και μια μέρα παραπάνω στο διάστημα, παρά τις διαμαρτυρίες του Onizuka, ενώ οι μάγισσες έπλητταν φοβερά από βαρεμάρα και η κατάσταση χειροτέρευε με κάθε λεπτό που περνούσε. Στην συνέχεια η γνώμη του πρίγκιπα άλλαξε με διάφορες μπουνιές και κλωτσιές και οι εναπομείναντες καλεσμένοι, μαζί με όσους είχαν καταφέρει να επιζήσουν, εκτός από την Yuuko και την Beatrice που καλοπερνούσαν στην φυλακή κάνοντας ό,τι θέλανε τους φρουρούς, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και γύρισαν στη Γη.


Τίποτα όμως δεν ήταν πια το ίδιο μετά από αυτή την εμπειρία. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες εξωγήινοι που έρχονται και φεύγουν, κάνοντας τη ζωή τους στη Γη και πλέον ήταν γνώστες αυτής της αλήθειας... Τι απέγιναν όμως όσοι επέζησαν και τόσο αγαπήσαμε;
Spoiler:


Posted Image

~ΤHE END~


ySss0UF.jpg