Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Man of Steel
#31
Posted 01 July 2013 - 23:45
#32
Posted 01 July 2013 - 23:54
#33
Posted 01 July 2013 - 23:54
#34
Posted 02 July 2013 - 00:00
την ειδα....Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ
οπως η ταινια watchmen...φοβερη μουσικη και σκηνες.
σοβαρη και δυναμικη.
οχι χα χα και χου χου οπως το avengers ή το gag-iron-man που το ξεφτιλισε.
Πρώτον, γιατί είναι κακό που οι προαναφερθήσες έχουν χιούμορ; Δεύτερον, γιατί νιώθεις την ανάγκη να μειώσεις τη μία ταινία για να ανεβάσεις την άλλη; Τρίτον, καλή ή ταινία του Superman αλλά δε μ'ενθουσίασε. Η ανάπτυξη του Superman ήταν πολύ καλή, αλλά νομίζω οι υπόλοιποι χαρακτήρες ψιλο-υπέφεραν.
Το σκοτεινό μήνυμα δε με χάλασε, ίσα ίσα. Αλλά μέτρησε η σκηνή φοβερά μέσα στην στρατιωτική βάση. Αυτά από μένα. Τη συστήνω να τη δείτε, αλλά πάρτε μικρό καλάθι για να ενθουσιαστείτε περισσότερο από το να πάρετε μεγάλο και απλώς να το φτάσει με το ζόρι αυτό που περιμένατε. Καλά, όσοι έχετε το ίδιο γούστο με μένα πάνω-κάτω.
#35
Posted 02 July 2013 - 00:03
αναμενομενη η συγκριση. ειναι ταινιες με ηρωες. και το τριτο αιρον μαν ηταν χαλια. αστειος κακος. βεβιασμενο τελος...κτλ
#36
Posted 02 July 2013 - 00:44
Η ιστορία δεν είχε κάτι ιδιαίτερο και μόνο η παρουσία του Ράσελ Κρόου προσπαθούσε να κάνει κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά όσοι λατρεύουν την δράση και τη καταστροφή θα πάρουν την δόση τους με το παραπάνω. Ένα 60%-70% της ταινίας αφορά σκηνές μάχης. Keep at it. Περιμένω με χαρά την επόμενη.
#37
Posted 02 July 2013 - 14:17
Στα θετικά τώρα.Η δράση ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!Απλά το καλύτερο ξύλο που έχω δει σε οποιαδήποτε super hero ταινία.Επίσης οι κακοί μου άρεσαν πάρα πολύ.Η αξιωματικός του ζοντ μιλάμε πατάει κάτω την εκδοχή της από το παλιό σούπερμαν.Όσο για τον ζοντ
@Laraska νομίζω είσαι λιγουλάκι άδικος με το iron man.Όντως βασιζόταν κατά κόρων στο χιούμορ αλλά νομίζω οι δραματικές του σκηνές ήταν πολύ πιο δυνατές από ότι αυτές του υποτείθεται πιο σοβαρού man of steel.
Τελικό σχόλειο,ο σούπερμαν διάβαζε πλάτωνα στα 13.
Edited by Kalamaris, 03 July 2013 - 14:10.
#39
Posted 24 July 2013 - 14:40
Η ταινία ήταν πολύ καλή, αλλά φυσικά δεν ήταν Σούπερμαν. Ήταν μια διασκεδαστική ταινία δράσης, με πολύ δράση, δράση, λίγη ακόμα δράση και άπειρες τρύπες. Και δεν εννοώ τις μαύρες. Δεν μπορώ να δω πώς σχετίζεται όλο αυτό με τον Σούπερμαν. Αν μάλιστα δεν προσπαθούσε να εντάξει στοιχεία Σούπερμαν στο εντελώς ξένο σε αυτόν στόρι θα ήταν πολύ καλύτερη.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
#40
Posted 24 July 2013 - 16:44
tristessa@ ....δεν ακουω γνωμες ''αλλων'' για το αν μια ταινια ειναι καλη ωστε να διαμορφωσω την δικη μου.
#41
Posted 24 July 2013 - 18:11
Oh honey, I know.
Γι' αυτό έδωσα και τα link. Δεν σκόπευα να κάνω τον κόπο να εξηγήσω γιατί προσωπικά δε μ' άρεσε, όταν ούτως ή άλλως δε σε νοιάζει και άλλοι τα έχουν ήδη πει καλύτερα από μένα.
fwiw, την θεωρώ κακή και σαν ταινία και σαν Superman adaptation. Γενικά ~spoiler alert~ δε μ' αρέσει ο "dark and gritty" τόνος που επιλέγουν στη DC για τα πρόσφατα adaptation, οπότε δεν ενθουσιάζομαι ούτε για το Superman/Batman sequel δια χειρός Snyder-Goyer ούτε για τις μελλοντικές ταινίες/σειρές της DC.
#42
Posted 24 July 2013 - 19:37
αν εβγαινε κατι με τα ιδια κριτηρια η αντιδραση θα ηταν ...''μια αλλη παρομοια ταινια κτλ'' χωρις πρωτοτυπια.
δεν βγαζει πουθενα.
χιλιες φορες μια ας πουμε πιο σοβαρη αποδοση της ιστοριας με αιτιες και αποτελεσματα ...παρα το πλαστικο παλιο σουπερμαν που ολα ηταν καλα και ωραια.
#43
Posted 25 July 2013 - 00:57
> implying ότι το MoS είναι "μια σοβαρή απόδοση με αιτίες κι αποτελέσματα" ή ότι ο τρόπος να κάνεις μια "σοβαρή απόδοση" είναι να πάρεις τον Snyder για σκηνοθέτη
#44
Posted 25 July 2013 - 01:56
πρωτον...δεν ξερω καν ποιος ειναι ο σναιντερ ουτε ασχοληθηκα με προσωπα ποτε μου ...οποτε δεν εχει να κανει με δημιουργους απλα με αυτο που σου βγαζει το εκαστοτε εργο.
#45
Posted 25 July 2013 - 02:36
Ναι, μόνο που οι υπεύθυνοι για το τι θα βγάλει το έργο στον θεατή (αν τελοσπάντων ξέρουν τι θέλουν να πουν) είναι οι δημιουργοί του, ο Snyder που σκηνοθέτησε και ο Goyer που έγραψε το σενάριο (και την ιστορία μαζί με τον Nolan, αλλά δεν ξέρω πόση ήταν η συνεισφορά του).
Προφανώς και ο καθένας κρατάει διαφορετικά πράγματα από μια ταινία. Σ' εσένα (και σε πολύ άλλο κόσμο) άρεσε, good for you, οι ίδιοι έχουν αναλάβει και το sequel και την ταινία Justice League. Σ' εμένα, το Man of Steel δεν είχε τίποτα να μου πει και έχοντας δει και άλλες δουλειές του Snyder και του Goyer, δε νομίζω ότι αυτό θ' αλλάξει με τις επόμενες ταινίες τους. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μ' άρεσε επειδή δεν ήταν ~σαν τον παλιό, καλό Σούπερμαν~ or sth.



