Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Man of Steel

• Please log in to reply
46 replies to this topic

#16 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 23 July 2012 - 13:57

ελπίζω να πεθάνει στο τέλος, ή να χάσει το βρακί του

Same thing.

#17 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 July 2012 - 09:44

Extended trailer.

Youtube Video

asdfghjkl;'

OK, πείστηκα. Θέλω. :kill4u:

Posted Image

#18 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 24 July 2012 - 10:39

Extended trailer.

Youtube Video

asdfghjkl;'

OK, πείστηκα. Θέλω. :kill4u:

ενταξει δειχνει φοβερο :awww:

Edited by ...xXx..., 24 July 2012 - 10:42.

Posted Image

#19 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 September 2012 - 03:48

• Christopher Nolan
  • Σπαει το φραγμα του ηχου

Αυτα και μονο ειναι αρκετα (Y)

2bbd14fc.jpg

#20 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 14 September 2012 - 10:45

Το φως φαίνεται καλύτερα πάντα μέσα στο σκοτάδι
Ας βγεί και κανα άλλο τρέιλερ και βλέπουμε

#21 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 December 2012 - 21:00

Δεύτερο trailer out!

Youtube Video

Posted Image

#22 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 May 2013 - 21:29

And another one

Youtube Video

Εμένα να πω την αμαρτία μου, μου άρεσε. Και για να πω την άλλη αμαρτία μου χέστηκα αν θα μείνουν πιστοί στον χαρακτήρα του Superman or whatever αρκεί να δω μία καλή ταινία XD

xbJ3b2w.jpeg

#23 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 26 May 2013 - 22:28

Από τη μια... ακόμα με αγχώνει ο Zack Snyder. Απ' την άλλη, οι στιγμές που βλέπουμε με Pa Kent και Lois είναι ευχάριστη έκπληξη. Δεν το περίμενα, αλλά πλέον όντως θέλω να πάω να τη δω!

also, ρε σεις, φυσικά και θα είχαμε καινούρια ταινία Superman. Από το Superman Returns και την ~τεράστια επιτυχία~ του έχουν περάσει 7 χρόνια, το Smallville τέλειωσε, τα reboot είναι της μόδας και η WB έχει βάλει σκοπό ντε και καλά να βγάλει ταινία Justice League το 2015 lol το συντομότερο.

6dqFccT.gif

#24 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 26 May 2013 - 22:30

Κι άλλο:

Youtube Video

Παιδιά διαβάζει κανείς comics; Υπάρχουν αρκετά dark storylines με Superman [Superman: Red Son, All-Star Superman (έχει βγει και σε animated film), κτλ.]. Το ότι φοράει βρακί, εντάξει, το υπομένεις. Δηλαδή η στολή του batman δεν είναι γελοία (τα κερατάκια της μάσκας, η μπέρτα, το ότι η μάσκα δεν καλύπτει το στόμα για να μπορεί να τρώει doughnuts όταν έχει παρακολούθηση...); Είπαμε, στα 1940s δημιουργήθηκαν οι χαρακτήρες...

Γενικά, εάν υπάρξει τριλογία, που πιστεύω ότι θα υπάρξει (αν η ταινία τα πάει καλά, που πιστεύω ότι θα τα πάει), θα έχουμε Doomsday, Darkseid, Lex Luthor [Έχει προβληθεί πολύ, ναι, αλλά είναι ο main villain του Superman... Είναι αντίθετοι σε όλα: άνθρωπος-εξωγήινος, καλό-κακό, δυναμη εκ φύσεως (Superman)-αποκτημένη δύναμη (Lex Luthor, με την έννοια των χρημάτων, της γνώσης, κτλ.), κτλ. Πιστεύω ότι πρέπει να εμφανιστεί, ακόμα και αν ποτέ δεν μπόρεσαν να τον κάνουν όσο badass είναι στα comics.] και πολλούς άλλους. Και πιστεύω ότι ενώ η Marvel επενδύει στην διασκέδαση βάζοντας πολύ χιούμορ, η DC βάζει επικότητα και συναίσθημα. Απόλαυσα όλες τις ταινίες της Marvel (ειδικά τους Avengers) και διαβάζω comics, αλλά η DC για μένα ξεχωρίζει στην επικότητα (και στα comics), είτε αυτό είναι καλό είτε κακό. Από εκεί και πέρα, καμία μεταφορά στην μεγάλη οθόνη δεν είναι ακριβής, και η τριλογία Nolan είχε σημεία που δεν μου άρεσαν, αλλά πιστεύω ότι oi ταινίες DC αν τολμήσουν μπορούν να τα καταφέρουν (Justice League, η οποία όλο καθυστερεί... :down: ).

Edited by MPVNsf123, 26 May 2013 - 22:51.

#25 Tristessa

Tristessa

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 26 May 2013 - 22:49

Nah, και το βρακί καταργήθηκε, η καινούρια στολή είναι κάπως έτσι:
Spoiler:

6dqFccT.gif

#26 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 26 May 2013 - 23:07

τελεια φαινεται παιδες...

εχει παρει σκηνοθετικα απο το the tree of life....εστω στο τρειλερ
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#27 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 07 June 2013 - 12:54

Kι άλλο:

Youtube Video

Ιδέα μου είναι ή έχουν δείξει όλη την ταινία μόνο από τα 5 (ή 6;) trailer που έχουν βγει; :shock:

#28 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 01 July 2013 - 18:15

η ταινια μετρησε παρα πολυ ε.

τα ειχε ολα και συνεφερε πραγματικα, απιθανα εξωπραγματικα εφε, δραση, βρωμοξυλο, αναπτυξη χαρακτηρων, συγκινηση, απ'ολα.

συνολικα πολυ δυνατο σουπερχιρο μουβι, και ο τυπος ειναι η απολυτη ενσαρκωση του σουπι νομιζω...

πολυ ανωτερη απο τις προσφατες της μαρβελ (ναι οι αβεντζερς δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο).

ηδη ετοιμαζεται το 2ο και γουσταρω μετα απο ενα τοσο δυνατο ξεκινημα =]

#29 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 01 July 2013 - 23:33

την ειδα....Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ
οπως η ταινια watchmen...φοβερη μουσικη και σκηνες.
σοβαρη και δυναμικη.
οχι χα χα και χου χου οπως το avengers ή το gag-iron-man που το ξεφτιλισε.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#30 Tristessa

Tristessa

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 01 July 2013 - 23:43

...ΟΚ, σύγκριση του Man of Steel με την ταινία Watchmen και δη θετική. Να και κάτι που δεν περίμενα να δω.
Πράγματι όμως, κάτι πάει στραβά όταν οι ταινίες του Iron Man είναι πιο αισιόδοξες από του Superman.

6dqFccT.gif