Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

.::: Movies recommendations :::.

• Please log in to reply
948 replies to this topic

#706 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 15:13

γενικοτερα ο,τι εχω δει απο marvel ως τωρα σε ταινια δε μ'απογοητευσε.....

Δηλαδή έχει δει μόνο το Blade το πρώτο και το X-men το δεύτερο;:hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#707 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 15:39

Και το PUNISHER WAR ZONE ,ότι καλύτερο έβγαλαν ποτέ τα marvel Studios.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#708 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 11:16

Παιδια κανα καλο site για να κατεβασω ταινιες με ελληνικους υποτιτλους υπαρχει;Κατι παρομοιο με το gamato ασ πουμε:hmmm:.

image.jpg

#709 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 15:34

p2planet.net ;)

2bbd14fc.jpg

#710 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 22:21

Thnks!!Καλο φαινετε.

image.jpg

#711 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2011 - 19:21

Αnti-recommendation : Αν ένας υπάληλος (video club) σας πει να πάρετε το Frenemy , για αστεία ταινεία , μην τον πιστέψετε..... πάτε να δείτε My little pony : friendship is magic

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 22 Μάιος 2011 - 20:32

v4kFmx.png

#712 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2011 - 02:08

Προτείνω την καλύτερη φετινή ταινία που έχω δει μέχρι στιγμής: Pina Bausch.

Την είδα σήμερα στον Δαναό σε πραγματικό 3d (όχι post-production), το πρώτο 3d με λόγο ύπαρξης που έχω δει σε ταινία μέχρι στιγμής. Η ταινία είναι ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο πάθος για τον χορό, πιο συγκεκριμένα ένα ντοκιμαντέρ για την χορογράφο Pina Bausch η οποία πέθανε σχετικά πρόσφατα. Μέσα στην ταινία υπάρχουν σκόρπια σχόλια για την Pina απ'τους συνεργάτες τής τους οποίους και βλέπουμε in action, το βάρος όμως δίνετε στον ίδιο τον χορό, την ομορφιά της κίνησης, με έναν μινιμαλισμό ο οποίος εμπλουτίζεται όμορφα μέσα απ'την σκηνοθετική ματιά του Wim Wenders.

Youtube Video

#713 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2011 - 20:41

Προτείνω την καλύτερη φετινή ταινία που έχω δει μέχρι στιγμής: Pina Bausch.

Την είδα σήμερα στον Δαναό σε πραγματικό 3d (όχι post-production), το πρώτο 3d με λόγο ύπαρξης που έχω δει σε ταινία μέχρι στιγμής. Η ταινία είναι ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο πάθος για τον χορό, πιο συγκεκριμένα ένα ντοκιμαντέρ για την χορογράφο Pina Bausch η οποία πέθανε σχετικά πρόσφατα. Μέσα στην ταινία υπάρχουν σκόρπια σχόλια για την Pina απ'τους συνεργάτες τής τους οποίους και βλέπουμε in action, το βάρος όμως δίνετε στον ίδιο τον χορό, την ομορφιά της κίνησης, με έναν μινιμαλισμό ο οποίος εμπλουτίζεται όμορφα μέσα απ'την σκηνοθετική ματιά του Wim Wenders.

Youtube Video

Πεθαίνω να τη δω αυτή την ταινία εδώ και καιρό!

Επειδή όμως δεν με κόβω να βρίσκω το χρόνο να τη δω στο σινεμά, ήθελα να σε ρωτήσω, αξίζει αν δεν είναι 3D ή χάνονται πολλά;

Κοινώς, να τρέξω, ή να περιμένω να τη δω με την άνεσή μου μετά την εξεταστική;
Ιδού η απορία!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#714 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2011 - 21:53

^Σίγουρα χάνονται αρκετά πράγματα αν δεν την δεις την ταινία σε 3d, όπως έγραψα είναι η πρώτη ταινία που έχω δει όπου το 3d μου φάνηκε πως είχε πραγματικά λόγο ύπαρξης και δεν ήταν απλά ένα επιπλέον εφέ για εντυπωσιασμό, στον χορό η αίσθηση του χώρου που δίνει το 3d είναι σημαντική. Βέβαια αφού δεν την έχω δει στην μικρή οθόνη δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να σου πω αν αξίζει να θυσιάσεις ένα βράδυ διαβάσματος για να την δεις στο σινεμά, αλλά ακόμα και αν δεν λογαριάσει κανείς το 3d γνώμη μου είναι πως είναι απ'τις πολύ λίγες καλύτερες φετινές κινηματογραφικές εμπειρίες και γι'αυτό νομίζω πως καλό θα ήταν να την δει κάποιος την ταινία στο σινεμά.

#715 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 12:25

πρέπει να είναι καταπληκτικό σε 3D!! σε ζηλεύω!!ξέρεις αν παίζεται στο σινεμά?

#716 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 15:10

^Αν υποθέσω πως μένεις Αθήνα τότε μέχρι και σήμερα παίζει στο... Odeon Οπερα (Ακαδημίας 57) 18.00/ 20.10/ 22.30, και στον Δαναό (Λ. Κηφισίας 109 *ΜΕΤΡΟ Πανόρμου*) 18.15/ 20.30/ 22.45. Από αύριο δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν θα παίζει στον Δαναό ο οποίος θα έχει το tree of life. Όπως και να'χει θα μπορείς να δεις εδώ που θα παίζει η ταινία.

#717 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 12:27

Ευχαριστώ πολύ!!!

#718 RaiD3n

RaiD3n

Lost in translation

• Members
  • 37 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 12:18

Harakiri

Η μακροχρόνια ειρήνη στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα ώθησε τους άρχοντες (Σογκούν) να διαλύσουν τις πολεμικές φατρίες καταδικάζοντας πολλούς σαμουράι σε ανεργία και φτώχεια. Η μοναδική λύση σε μια τέτοια μίζερη ζωή, που θα αποκαθιστούσε την τιμή τους, σύμφωνα με τον αυστηρό κώδικα των σαμουράι, ήταν η τελετουργική αυτοκτονία, το χαρακίρι. Ένας γηραιός πολεμιστής, ο Χανσίρο Τσουγκούμο φτάνει στον πύργο του ευγενούς Σάιτο για να ζητήσει την άδεια να αυτοκτονήσει. Εκεί μαθαίνει για την τραγική μοίρα του γαμπρού του, του νεαρού σαμουράι Μοτόμε, που έχοντας πουλήσει το σπαθί του για να συντηρήσει την άρρωστη γυναίκα του βρήκε φρικτό θάνατο όταν υποχρεώθηκε να κάνει χαρακίρι με ένα σπαθί από μπαμπού. Οργισμένος με την σκληρότητα του άρχοντα ο Χανσίρο σχεδιάζει την εκδίκησή του...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uQowdS9bi10&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Για όποιον θέλει να την κατεβάσει εδώ το λίνκ
http://torrent.global-evolve.com/Harakiri_1962_DVDRip_XViD_UNKNOWN-s-373.ts

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RaiD3n: 01 Ιούνιος 2011 - 12:46

Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

Tell me which side I'm on approaching constant failure. Between love and hate which path to follow how can I keep balance in this race come
faith I'm dying

A cornered fox is more dangerous than a jackal
(Gray Fox MGS1
)

#719 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 12:46

^Εξαιρετική ταινία!Απο τις αγαπημένες μου.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#720 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2011 - 14:29

Μπράβο. Ταινιάρα το Harakiri!
Δημοσιευμένη  εικόνα