Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Οligarchy

Οligarchy Documentary

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 atB

atB

    ♥ I Love Chaos ♥

  • Members
  • 83 posts

Posted 04 July 2012 - 22:58

Ενα ντοκιμαντερ του Στέλιου Κούλογλου που μιλαει για την οικονομια της χωρας μας και γενικα σε ολη την Ευρωπη αλλα και Αμερικη.Το ειδα σημερα και μου φανηκε πολυ καλη δουλεια και πολυ λεπτομερες.
Ελπιζω να βρειτε λιγο χρονο να του ριξετε μια ματια.



[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yc2HcqnzwxE[/youtube]

Ένας ακήρυχτος πόλεμος, που πρέπει να παραμείνει μυστικός, έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Διεξάγεται από μια χούφτα τραπεζιτών και πολιτικών που κυβερνούν τον κόσμο περιφρονώντας τη δημοκρατία. Τα τελευταία χρόνια, το επίκεντρο των συγκρούσεων έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να παίζει το ρόλο του πεδίου δοκιμών. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια οχταμελής ομάδα -που θυμίζει τα δεσποτικά πολίτμπιρο της Σοβιετικής Ένωσης- ρίχνει εκλεγμένους πρωθυπουργούς και διορίζει νέους της αρεσκείας της. Την ονομάζουν ομάδα της Φρανκφούρτης γιατί δημιουργήθηκε στην Όπερα της πόλης, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε ένα από τα μέλη της ομάδας...


http://www.oligarchy.com.gr/


Posted Image


Fascea My Manga!


#2 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 04 July 2012 - 23:05

Άσχετα με το ντοκιμαντέρ το οποίο θα φροντίσω να τσεκάρω και ευχαριστούμε για την ενημέρωση,να προτείνω και το debtocracy για όσους δεν το γνωρίζουν.
Posted Image

#3 Spaceman

Spaceman

    Commander from Hell

  • Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 05 July 2012 - 14:43

Το είχα αυτό μαζί με κάτι φίλους από την σχολή. Επίσης σου προτείνω να δεις και το Catastroika

#4 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 19 July 2012 - 12:20

Επίσης έχουμε ξεχωριστό θρεντ για τα ντοκιμαντέρ, αν θέλει κάποιος άλλος να κάνει προτάσεις, καλύτερα να τις κάνει εκεί και εδώ να συζητάμε μόνο για το συγκεκριμένο. :3

Δεν το έχω δει, αλλά είναι μέσα στις ταινίες που έχω δρομολογήσει για να δω μέσα στη χρονιά (μαζί με το debtocracy ~επιτέλους! ). Αυτό που με φοβίζει με αυτά τα ντοκιμαντέρ όμως, είναι ότι θέλει γνώσεις και δουλειά για να βρεις αν είναι έγκυρα τα όσα λένε (θυμάστε το Zeitgeist που είχε ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες μέσα; ).

Posted Image




Also tagged with one or more of these keywords: Οligarchy, Documentary