Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ας παίξουμε RISK - Forum Style
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 00:05
Από εκεί και πέρα μου απαντά ότι το έκανε υπό την μορφή προσφοράς, και όχι για να παραιτηθει επειδή είχε κάποιο σχέδιο κατά νου το οποίο ήταν τρελό και ήθελε να δει αν θα έπαιζα εγώ ορθολογικά.. Πιστεύω απάντησα το αυτονόητο ότι δεν είναι ανάγκη να μου προσφέρει την σειρά του για να παίξω, και ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει.
Και έρχομαι τώρα και βλέπω αυτά...
Εφόσον μπήκε η ice_hime I am totally fine with it. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να τελειώσει αυτός ο γύρος. Απλά δεν είναι ότι μου είπε κάποιος φεύγει αυτός ο παίχτης και εγώ κρέμασα το παιχνίδι ενώ είχα πει ότι θα ήμουν αναπληρωματική.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 00:34
Μην ανυσηχείς κανείς μας δε σε κατηγορεί για τίποταΕφόσον μπήκε η ice_hime I am totally fine with it. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να τελειώσει αυτός ο γύρος. Απλά δεν είναι ότι μου είπε κάποιος φεύγει αυτός ο παίχτης και εγώ κρέμασα το παιχνίδι ενώ είχα πει ότι θα ήμουν αναπληρωματική.
And .... here is my manga list so far
Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!
And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 00:43
Ως Αυτοκράτειρα Mono Πασών των Bishounen σου παραχωρώ ένα βράδυ με τα αγόρια μου...Βέβαια στη Yaoiland είμαστε, μόνο να κοιτάς μπορείς

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 00:49
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 01:04
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 01:14
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 08:20
Στο μεταξύ περιμένω όσους παίχτες δεν έχουν στείλει απάντηση για τις κάρτες ενώ αν χρειαστεί θα δωθεί παράταση στη διορία λόγω του καινούριου παίχτη.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 14:35

Anw θα ήθελα μια μικρή διορία παραπάνω για να μπώ λίγο στο κλίμα και να διασαφηνιστούν κάποιες απορίες που έχω. Μέχρι πότε λέμε για τις κάρτες?
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 14:47
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 16:06
Συνταρακτικά νέα! Με μια τεράστια πορεία και μια μεγαλειώδη επανάσταση που ακολούθησε, o λαός ανέτρεψε το Μέγα Σύντροφο Ody και έβαλε στην θέση της τη Μέγαλη Συντρόφισσα Iristella η οποία άλλαξε το όνομα της χώρας στο άκρως επιθετικό SugarGlitter. Στο μεταξύ και τα 6 κράτη οργάνωσαν γενική επιστράτευση ενισχύοντας τα σύνορα τους με 6 ολόκληρους στρατιώτες. Και ξέρετε το γνωμικό: "Όσοι περισσότεροι πολεμούν, τόσοι περισσότεροι πεθαίνουν". Αλλά οι ζωές των στρατιωτών τους είναι κατι που και τα 6 κράτη θυσιάζουν στον βωμό τπυ πολέμου. "For Freedom. And World Domination..."
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΑΙΚΤΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ
1. Fandom Resorts 10
2. U.M.N 9
3. Yaoiland 8
4. SugarGlitter 6
4. Johto Region 6
6. The Heartlands 3
ΠAIKTHΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
1.Fandom Resorts 23
2.SugarGlitter 22
3.U.M.N 21
4.Johto Region 21
5 Yaoiland 16
6.The Heartlands 15
GM: Παίζει η Iristella(SugarGlitter) με 3 στρατιώτες και 0 κάρτες.
(Iristella τοποθέτησε τους 3 στρατιώτες και ανακοινώνεις σε ποιες περιοχές κάνεις επίθεση, από ποιες περιοχές σου και με πόσους στρατιώτες. Κοίτα και τους προηγούμενους γύρους να δεις πως έπαιξαν τα άλλα παιδιά)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 05 Ιούλιος 2012 - 16:06
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 16:47

Bάζω τρείς στρατιώτες στην Bραζιλία.
Έπειτα με πέντε κάνω επίθεση στην Αργεντινή.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 16:57
...και οι Αργεντίνοι τώρα πια, πεθυμούν το ΔΝΤ.
Χάρτης:
GM: Iristella συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 17:01
- Με 4 κάνω επίθεση από την Αργεντινή στο Περού.
Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2012 - 17:09
Χάρτης
GM: Iristella συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?
Also tagged with one or more of these keywords: risk, game, war, dice, board game, world domination, pink, glitter, bishounen, yaoi
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Konpeki no KantaiStarted by valadorn , 25 Ιούν 2023 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Off Topic →
Poll
Magic the Athens GatheringStarted by pc_magas , 07 Νοέ 2018 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Off Topic →
DnD meeting plan discussion: Θέλω να παίξω DNDStarted by pc_magas , 03 Αύγ 2018 ![]() |
|
||
.aNiMe//GR →
Κανόνες και Ανακοινώσεις →
Tis the season to be jolly... fa la la la la la la la laStarted by mono , 25 Δεκ 2017 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Let's Play Risk: The Crusade of Terra MarianaStarted by Black Kaiser , 03 Ιούλ 2017 ![]() |
|