Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Ας παίξουμε RISK - Forum Style

risk game war dice board game world domination pink glitter bishounen yaoi

• This topic is locked This topic is locked
438 replies to this topic

#196 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2012 - 00:05

Λοιπον παίδες αυτό που έγινε είναι το εξής έρχεται ο Ody και με ρωτάει "αν θέλω να παίξω αντί γι αυτόν" του απαντώ ότι "εφόσον θέλει να φύγει εντάξει αλλά δεν θεωρώ σωστό που εγκαταλείπει το παιχνίδι στην μεση"

Από εκεί και πέρα μου απαντά ότι το έκανε υπό την μορφή προσφοράς, και όχι για να παραιτηθει επειδή είχε κάποιο σχέδιο κατά νου το οποίο ήταν τρελό και ήθελε να δει αν θα έπαιζα εγώ ορθολογικά.. Πιστεύω απάντησα το αυτονόητο ότι δεν είναι ανάγκη να μου προσφέρει την σειρά του για να παίξω, και ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει.

Και έρχομαι τώρα και βλέπω αυτά...

Εφόσον μπήκε η ice_hime I am totally fine with it. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να τελειώσει αυτός ο γύρος. Απλά δεν είναι ότι μου είπε κάποιος φεύγει αυτός ο παίχτης και εγώ κρέμασα το παιχνίδι ενώ είχα πει ότι θα ήμουν αναπληρωματική.

#197 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 posts

Posted 05 July 2012 - 00:34

Εφόσον μπήκε η ice_hime I am totally fine with it. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να τελειώσει αυτός ο γύρος. Απλά δεν είναι ότι μου είπε κάποιος φεύγει αυτός ο παίχτης και εγώ κρέμασα το παιχνίδι ενώ είχα πει ότι θα ήμουν αναπληρωματική.

Μην ανυσηχείς κανείς μας δε σε κατηγορεί για τίποτα
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#198 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 July 2012 - 00:43

Ε ναι, έτσι όπως το έθεσε και εγώ όχι θα έλεγα...

Ως Αυτοκράτειρα Mono Πασών των Bishounen σου παραχωρώ ένα βράδυ με τα αγόρια μου...Βέβαια στη Yaoiland είμαστε, μόνο να κοιτάς μπορείς ;)

xbJ3b2w.jpeg

#199 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 July 2012 - 00:49

Πίσσα και πούπουλα !!!

#200 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 July 2012 - 01:04

Πούλιες και πούπουλα!

xbJ3b2w.jpeg

#201 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2012 - 01:08

Πουλιά και πούπουλα!

Spoiler:

#202 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 July 2012 - 01:14

Εξαρτάται το πουλί .

#203 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2012 - 08:20

Παιδιά, όταν λέμε πως έχουμε αναπληρωματικό το λέμε για κάποιο λόγο. Αν ο Ody θέλει να φύγει είναι δικαίωμα του να το κάνει εφόσον ενημέρωσει τον GM. Αλλά ως εκεί. Μετά ο αναπληρωματικός μπαίνει αυτόματα στο παιχνίδι (εκτός αν φυσικά έρθει και μου ο ίδιος πει πως δεν θέλει να παίξει πια), δεν τον ρωτάει ο παίχτης που φεύγει. Η συνεννόηση γίνεται μεταξύ GM και αναπληρωματικού παίχτη και μόνο. Η θέση πάει λοιπόν -αυτόματα- στην Iristella που έχει δηλώσει αναπληρωματική από την αρχή του παιχνιδιού ενώ η Ice_hime μπορεί αν θέλει να είναι η πρώτη αναπληρωματική σε περίπτωση που αργότερα θελήσει να αποχωρίσει άλλος παίκτης.

Στο μεταξύ περιμένω όσους παίχτες δεν έχουν στείλει απάντηση για τις κάρτες ενώ αν χρειαστεί θα δωθεί παράταση στη διορία λόγω του καινούριου παίχτη.

#204 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2012 - 14:35

Πάμε πόλεμο? :D

Anw θα ήθελα μια μικρή διορία παραπάνω για να μπώ λίγο στο κλίμα και να διασαφηνιστούν κάποιες απορίες που έχω. Μέχρι πότε λέμε για τις κάρτες?

#205 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 July 2012 - 14:47

Ψόφο ψήφο στην iristella . Βασικά ακόμα καλύτερα προτείνω να κάνουμε αναδασμό της γης της καπιτάλας .

#206 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2012 - 16:06

Η Iristella λοιπόν αντικαθιστά τον Ody. Παίρνει τις περιοχές, κάρτες και στρατιώτες του καθώς και την σειρά του στο παίξιμο. you know. Ο γύρος μας κανονικά ξεκινά το αργότερο στις 6 αλλά μετα τα τελευταιά δίνω μια μικρή παράταση ώστε να εξηγήσω μερικά πράγματα που θέλει να με ρωτήσει ο καινούριος μας παίκτης. Έπειτα, ξεκινάμε την χαρούμενη αιματοχυσία μας.

-ΓΥΡΟΣ 4-

Συνταρακτικά νέα! Με μια τεράστια πορεία και μια μεγαλειώδη επανάσταση που ακολούθησε, o λαός ανέτρεψε το Μέγα Σύντροφο Ody και έβαλε στην θέση της τη Μέγαλη Συντρόφισσα Iristella η οποία άλλαξε το όνομα της χώρας στο άκρως επιθετικό SugarGlitter. Στο μεταξύ και τα 6 κράτη οργάνωσαν γενική επιστράτευση ενισχύοντας τα σύνορα τους με 6 ολόκληρους στρατιώτες. Και ξέρετε το γνωμικό: "Όσοι περισσότεροι πολεμούν, τόσοι περισσότεροι πεθαίνουν". Αλλά οι ζωές των στρατιωτών τους είναι κατι που και τα 6 κράτη θυσιάζουν στον βωμό τπυ πολέμου. "For Freedom. And World Domination..."

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Posted Image

ΠΑΙΚΤΗΣ - ΠΕΡΙΟΧΕΣ
1. Fandom Resorts 10
2. U.M.N 9
3. Yaoiland 8
4. SugarGlitter 6
4. Johto Region 6
6. The Heartlands 3

ΠAIKTHΣ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
1.Fandom Resorts 23
2.SugarGlitter 22
3.U.M.N 21
4.Johto Region 21
5 Yaoiland 16
6.The Heartlands 15

GM: Παίζει η Iristella(SugarGlitter) με 3 στρατιώτες και 0 κάρτες.
(Iristella τοποθέτησε τους 3 στρατιώτες και ανακοινώνεις σε ποιες περιοχές κάνεις επίθεση, από ποιες περιοχές σου και με πόσους στρατιώτες. Κοίτα και τους προηγούμενους γύρους να δεις πως έπαιξαν τα άλλα παιδιά)

Edited by Black Kaiser, 05 July 2012 - 16:06.

#207 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2012 - 16:47

Η τυραννία τελείωσε. Μπρος για μια νέα εποχή με πολύ bling O κόσμος είναι μελαγχολικός και εμείς είμαστε η χαρά της ζωής. Είναι μονότονος και είμαστε το χρώμα. Εμείς είμαστε ο δρόμος για ένα νέο μέλλον, αρμονικό με όλους τους κατοίκους της γης αγαπημένους. :D

Bάζω τρείς στρατιώτες στην Bραζιλία.

Έπειτα με πέντε κάνω επίθεση στην Αργεντινή.

#208 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2012 - 16:57

Η Μέγαλη Συντρόφισσα (ή θες άλλον "τίτλο"?) Iristella για να ξεσηκώσει τους Βραζιλιάνους μισθοφόρους της, τους έδειξε ένα βιντεάκι...
Spoiler:

...και οι Αργεντίνοι τώρα πια, πεθυμούν το ΔΝΤ.

Χάρτης:
Spoiler:

GM: Iristella συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?

#209 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2012 - 17:01

Συντρόφισσα is good. Γιατί κατά βάθος είμαστε όλοι σοσιαλιστές. Εμπρός στην αναδιανομή της υπεραξιας της ζάχαρης και του bling.

- Με 4 κάνω επίθεση από την Αργεντινή στο Περού.

#210 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2012 - 17:09

"Λεφτά υπάρχουν!" φώναξε η Μεγάλη Συντρόφισσα καθώς συνέχιζε την προέλαση της βόρεια. Στο Περού την πίστεψαν όλοι. Σχεδόν όλοι. Ένας γέρος 100 χρονών που ψηφίζε από τα 3 του ΝΔ (του Περού την αντίστοιχη "ΝΔ") φώναξε ένα: "ζήτω ο Βασιλιάς!" και πυροβόλησε έναν στρατιώτη της SugarGlitter. Η Μεγάλη Συντρόφισσα του έκοψε την σύνταξη και μετά το κεφάλι.

Χάρτης
Spoiler:

GM: Iristella συνεχίζεις τον γύρο σου? Κάνεις άλλη επίθεση, κάνεις μετακίνηση ή τέλος?

Also tagged with one or more of these keywords: risk, game, war, dice, board game, world domination, pink, glitter, bishounen, yaoi