Batman The Animated Series
Watership Down
The Legend of Korra
Justice League
Phineas and Pherb
Dexter's Laboratory
Galactik Football
Thundercats
Bob
Δεν βάζω μέσα σε αυτά South Park,Simpsons,Futurama κτλ είναι πιο adult
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2014 - 17:24
Batman The Animated Series
Watership Down
The Legend of Korra
Justice League
Phineas and Pherb
Dexter's Laboratory
Galactik Football
Thundercats
Bob
Δεν βάζω μέσα σε αυτά South Park,Simpsons,Futurama κτλ είναι πιο adult
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2014 - 19:44
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2014 - 00:40
Λοιπόν ώρα για τη δική μου λίστα.
1. Gargoyles
2. Bravestar
3. Thundercats
4. Die Glücksbärchis (είναι γερμανική σειρά. Το έψαξα στα αγγλικά, μήπως και διαφωτιστείτε > Care Bears)
5. Χελωνονιτζάκια (η πρώτη σειρά που έπαιξε στην τηλεόραση)
6. Speedy Gonzalez
7. Spiderman (επίσης η πρώτη σειρά που έπαιξε στην τηλεόραση)
8. Το μικρό μου πόνυ
9. Heidi
10. Als die Tiere den Wald verließen (γερμανική σειρά, εξίσου και το όνομα. Σας παραθέτω και το αγγλικό που βρήκα > The Animals of Farthing Wood)
Το Avatar δεν το βάζω, γιατί τώρα το βλέπω. Αυτή είναι η λίστα μου που έβλεπα μικρή. Τουλάχιστον όσα θυμάμαι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aena: 08 Απρίλιος 2014 - 10:02
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2014 - 22:34
-Batman: The Animated Series
-G.I. Joe: A Real American Hero
-Rambo: The Force of Freedom
-Starcom: The U.S. Space Force
-The New Adventures of Zorro
-The Real Ghostbusters
-Superman 1940s cartoons
-Tom and Jerry
-Dinosaucers
-COPS
The future is not a straight line. It is filled with many crossroads.
There must be a future that we can choose for ourselves.
Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2014 - 23:55
τωρα βλεπω τη σειρα Βeavis and Butthead, εστω και αν στη συλλογη υπαρχει μονο ενα μερος των επεισοδιων (τα καλυτερα που ηθελε να συλλεξει ο δημιουργος, αν και σε μερικα εκοψε καποιες σκηνες) και πολυ λιγα μουσικα βιντεο.
Υπαρχει βεβαια και στο Ιντερνετ ολοκληρη, αλλα που χρονος. Παντως και χωρις τα βιντεοκλιπ βλεπεται ευχαριστα και καλυτερα ισως.
Ειχα αγορασει παλια τη συλλογη αλλα την αγνοουσα.
Η σειρα αυτη παραμενει η κορυφαια στο ειδος της.
Το Liquid Television τοτε ηταν πρωτοποριακο. Οσο ειχαμε δωρεαν MTV δεκαετια του 90, αυτες οι σειρες ηταν μοναδικες. Κριμα που δεν ηξερα τοσο καλα Αγγλικα τοτε για να καταλαβαινα το χιουμορ.
Η σειρα αυτη ανοιξε το δρομο στο South Park , μιας και οταν τελειωνε η μια, εκανε το ντεμπουτο της η αλλη. To χιουμορ κυλα πιο φυσικα εδω παντως, κατι που την κανει ακομα πιο αστεια απο τις μεταγενεστερες σειρες.
Ισως η κορυφαια χιουμοριστικη σειρα, τουλαχιστον στα πρωτα επεισοδια.
Ι am the great Cornholio!

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2015 - 00:57
Μιας και είμαι νέος δεν έχω προλάβει αρκετά καρτούν αξιόλογα.Πάντως από όσα έχω δει,έχω ξεχωρίσει κάποια.
1.Nu pogodi(Το ρώσικο με τον λύκο και τον λαγό,μου το είχε φέρει η κυρία που καθάριζε το σπίτι και ήταν πολύ ωραίο)
2.Pokemon
3.Beavis and Butthead
4.South Park(αν και βαριέμαι να δω όλα τα επεισόδια)
5.Tom and Jerry
6.Παπιοπεριπέτειες(νομίζω Ducktales λέγεται)
7.Στρουμφάκια
Αυτά.
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2015 - 02:16
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 16:45
Youtube Video
Χείριστης ποιότητας κινούμενο, μη νομίζεις.
Όσο αριστούργημα (χωρίς πλάκα) κι αν θεωρώ το κόμικ, βασίζεται σε γκαγκ που απλά δεν μπορούν να μεταφερθούν στην οθόνη διατηρώντας την αναρχική ποιότητά τους. Και ας μη μιλήσουμε καν για την ποιότητα του ίδιου του animation...
Οι ταινίες με ηθοποιούς (δύο έχουν βγει), πολύ σωστά αλλάζουν το όλο στυλ τείνοντας περισσότερο σε Λέσλι Νίλσεν ταινίες του τύπου "Airplane" και "Naked Gun".
φιλε, αντιριξ και συμφωνιξ ειχε βγει και ελλαδα; εννοω, ξερεις αν το εχουν μεταγλωττισει;
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 17:33
πλακα πλακα, οι Αντιριξ και Συμφωνιξ ειναι παλιοτεροι απο τους Αστεριξ και Οβελιξ!
Θυμαμαι που ειχα δει δεκαετια 80 μια παλια ταινια στα Γερμανικα.
Παντως οι ελληνικες εκδοσεις του κομικ ειναι της πλακας με χαλια μεταφραση απο τα Γερμανικα και χαλια χαρτι.
Αντιθετα η γερμανικη εκδοση ηταν αριστης ποιοτητας σε ολα, εφαμιλλη του Αστεριξ και Οβελιξ!
Αδικηθηκε η σειρα στην Ελλαδα
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 18:39
ναι. αλλο ρωταω. για το cartoon. α. ειχες μια γερμανικη τους βιντεοκασσετα. ξερει κανεις αν ειχε μεταγλωττιστει ποτε στην ελλαδα; αν ναι, σας παρακαλω ενημερωστε με αν απο δικα σας προσωπικα αρχεια μπορω να βρω μερικα επεισοδια. τρελαινομαι για τα κομιξ τους. αρα, και στο cartoon πλακα θα εχουν...