Lady Melisandre
Jon snow δεν προσπαθω να αθωωσω τη sansa stark οπως δεν προσπαθησα να αθωωσω τον tyrion πριν απο αυτη.Ειμαι τοσο βεβαιη πως ειναι φονισσα οσο ολοι εσεις.Ομολογω το λαθος μου να βρεθω αντιμετοπη με τον littlefinger αντι για τον varys ο λογος ομως δεν ηταν ενοχη,αλλα αγνοια διοτι το αληθινο μυνημα του ποιηματος δεν μου ηρθε παρα οταν ηταν πολυ αργα για να το διορθωσω.
Ειναι αληθεια πως απο τους τρεις δολοφονους που βρηκαν το θανατο δεν ψηφισα κανεναν.Τον πρωτο απο λαθος μου,τους αλλους δυο απλουστατα γιατι θελω να δειτε την αληθεια.Αν χρειαστει να πεθανω και να δειτε την αληθινη μου ταυτοτητα για να πειστητε για την ειλικρινεια μου,ας ειναι.Ολοι οι μαρτυρες αντιμετοπιζουν τη χλεβη και το θανατο πρωτου δικαιοθουν αιονια.Ετσι λοιπον και εγω θα αντιμετοπισω την δικαιοσυνη του αρχοντα του φωτος,της ζωης,της φωτια και της σκιας.
Μεχρι το τελος θα κυνηγησω τον υπηρεχτη του βασιλια του κρυου,του σκοτους και του θανατου τον Eddard Stark.Απο την αρχη του παιχνιδιου μενει σιωπηλος με σκοπο να περασει απαρατηρητος οπως καναν οι τρεις που πεφτουν πριν απο αυτον.Εχοντας δει εναν εναν τους συμπαικτες του να κανουν το λαθος να προσπαθουν να διωξουν επιμονα της κατηγοριες απο πανω του τελευταια στιγμη,αυτος ο πανουργος δολοφονος οχι μονο δεν απανταει στις κατηγοριες μου αλλα συνεχιζει το ανοητο φιασκο του με την οικογενιουλα του.
Αν ακομα δεν βλεπετε την αληθεια δεν μπορω να σας βοηθησω αλλο.Ειθε να δικαιοθω οταν θα ερθει η ωρα και να ειστε σιγουροι πως πλησιαζει...
Edit:remove format
Edited by Kalamaris, 15 June 2012 - 01:14.