Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#241 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 June 2012 - 22:25

Posted Image

Lady Melisandre

Jon snow δεν προσπαθω να αθωωσω τη sansa stark οπως δεν προσπαθησα να αθωωσω τον tyrion πριν απο αυτη.Ειμαι τοσο βεβαιη πως ειναι φονισσα οσο ολοι εσεις.Ομολογω το λαθος μου να βρεθω αντιμετοπη με τον littlefinger αντι για τον varys ο λογος ομως δεν ηταν ενοχη,αλλα αγνοια διοτι το αληθινο μυνημα του ποιηματος δεν μου ηρθε παρα οταν ηταν πολυ αργα για να το διορθωσω.

Ειναι αληθεια πως απο τους τρεις δολοφονους που βρηκαν το θανατο δεν ψηφισα κανεναν.Τον πρωτο απο λαθος μου,τους αλλους δυο απλουστατα γιατι θελω να δειτε την αληθεια.Αν χρειαστει να πεθανω και να δειτε την αληθινη μου ταυτοτητα για να πειστητε για την ειλικρινεια μου,ας ειναι.Ολοι οι μαρτυρες αντιμετοπιζουν τη χλεβη και το θανατο πρωτου δικαιοθουν αιονια.Ετσι λοιπον και εγω θα αντιμετοπισω την δικαιοσυνη του αρχοντα του φωτος,της ζωης,της φωτια και της σκιας.

Μεχρι το τελος θα κυνηγησω τον υπηρεχτη του βασιλια του κρυου,του σκοτους και του θανατου τον Eddard Stark.Απο την αρχη του παιχνιδιου μενει σιωπηλος με σκοπο να περασει απαρατηρητος οπως καναν οι τρεις που πεφτουν πριν απο αυτον.Εχοντας δει εναν εναν τους συμπαικτες του να κανουν το λαθος να προσπαθουν να διωξουν επιμονα της κατηγοριες απο πανω του τελευταια στιγμη,αυτος ο πανουργος δολοφονος οχι μονο δεν απανταει στις κατηγοριες μου αλλα συνεχιζει το ανοητο φιασκο του με την οικογενιουλα του.

Αν ακομα δεν βλεπετε την αληθεια δεν μπορω να σας βοηθησω αλλο.Ειθε να δικαιοθω οταν θα ερθει η ωρα και να ειστε σιγουροι πως πλησιαζει...

Edit:remove format

Edited by Kalamaris, 15 June 2012 - 01:14.

sc5bab.jpg

#242 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 June 2012 - 22:38

Bronn

Posted Image

Daenerys (Anelis) δεν με νοιαζουν τα lolis απλα ζοριστηκα να πιστεψω οτι δεν εκανε ουτε μισο πραμα σωστο αυτος ο ντερεκ.

Δεν χρειαζεται να με γλυφεις τοσο πολυ, και μονο η υποσχεση για συμβολαιο με εψησε.

Sansa Stark (MiranaNeko)

Off with her head, να τελειωνουμε.

stasou%2520mygdala.jpg

#243 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 14 June 2012 - 23:47

Eddard "Ned" Stark

Posted Image

Σε ποιες κατηγορίες θέλετε να απαντήσω Lady Melisandre (Kalamaris); Πίστευα ότι ο λόρδος Varys ήταν αθώος, τον υπερασπίστηκα και έκανα λάθος παρ'ότι τόσο οι κινήσεις του Middlefinger όσο και της μικρής μου κόρης ήταν υπερβολικά περίεργες. Αν ήμουν όντως μπλεγμενος στην δολοφονία του Jon Arryn και συνεργός του Λόρδου Varys, θα έβγαινα τόσο άμεσα να τον υπερασπιστώ ή θα ακολουθούσα το ρεύμα εναντίον του ώστε να καλύψω την ενοχή μου; Αν συνεχίζετε να θεωρείτε ότι είμαι δολοφόνος, τότε να πω ένα μεγάλο μπράβο στους δολοφόνους που έχουν καταφέρει να κάνουν τους αθώους να φαγώνονται μεταξύ τους. Δεν ξέρω τι μπορεί να σνιφάρετε λατρεύοντας τον κόκκινο θεό αλλά σας θολώνει την κρίση.

Και μια και το έφερε η κουβέντα, είναι γνωστό ότι οι συνομότες ξέρουν πλέον την αλήθεια πίσω από το ποίημα του Middlefinger. Δεν σας αθωώνει καθόλου το γεγονός ότι το αναφέρετε, ειδικά τώρα....

Sansa Stark (mirana_neko), κόρη μου, έχεις εξηγήσεις να δώσεις.... Πολλές εξηγήσεις...

#244 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 15 June 2012 - 00:25

Posted Image

Λοιπον αγαπητε Eddard

1.)Και εγω τον υπερασπιστικα μεχρι τελους.Θεωρεις πως αυτο ειναι αποδειξη αθωοτητας και στη συνεχια μου λες οτι ειμαι υποπτη?Λογικο παραδοξο νο 34
2.)Ναι πραγματι ειναι γνωστο οτι διερευσε,θα φταει που εγω η ιδια ειπα πως κατι τετοιο ειναι πολυ πιθανο.................ουπς
3.)Η ατακα με την πρεζα που και καλα περνω λατρευοντας το θεο εχει ειποθει απο αλλους Πενηντα.Τουλαχιστον πρωτοτυπηστε την επομενη φορα.Μαλλον η παγωνια σας εχει χαλασει το χιουμορ ^^

Edit:remove format

Edited by Kalamaris, 15 June 2012 - 01:14.

sc5bab.jpg

#245 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 15 June 2012 - 00:53

Eddard "Ned" Stark

Posted Image

Συγγνώμη που δεν έχω αίσθηση του χιούμορ. Το ξέχασα μαζί με την κοκκινη μύτη, την καραμούζα και τα κίτρινα παπούτσια στο Winterfell, σας παρακαλώ ας με συγχωρέσει η αφεντιά σας από τα βάθη της καρδιάς της. Lady Μelisandre (kalamaris), πραγματικά, νιώθω ότι μιλάω με μια λάμπα των είκοσι βατ και ας μην έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι η λάμπα και τι τα βατ. Δεν ξανασχολούμαι μαζί σας, πραγματικά είναι χάσιμο χρόνου. Θέλετε να μην κατηγορείτε; Κάντε το. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Και είπα απλώς ότι "δεν σας αθωώνει καθόλου το γεγονός ότι το αναφέρετε [το ποίημα του Middlefinger]". Ποτέ δεν σας κατηγόρησα. Αλλά όποιος έχει τον δράκο, δρακιάζεται όπως λένε και στην δύση...

Sansa (mirana_neko), ακόμα περιμένουμε εξηγήσεις... Μην καταλήξω να χρησιμοποιήσω το σπαθί όπως έκανα στη αρχή της πρώτης σαιζόν σε εκείνον τον φουκαρά, στην ίδια μου την κόρη...

#246 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 June 2012 - 01:54

Hot Pie

Posted Image

Αυτη τη Sansa πισω απ ολα την κοβω
Δεν ειναι να τις εμπιστευεσαι αυτες τις καρακαξες, ακουστε με εχω πειρα στο θεμα εγω.

Edited by Hanzo, 15 June 2012 - 01:55.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#247 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 15 June 2012 - 09:41

Joffrey Baratheon
Posted Image

Αχχ τι τραβάω ... Λίγες μέρες έλειψα λόγω αρρώστιας και το κάνατε μπουρδέλο εδω πέρα. Περίεργο , αφού ο Littlefinger έχει πεθάνει...

H μικρή βλαμμένη Arya Stark(Mono) ακόμα σας καθοδηγεί και εσείς σαν ζώα που ήσαστε , άθλια παράσιτα , την ακολουθείτε.
Όπως η μικρή ηλίθια που θέλει να μάθει και να πολεμάει με σπαθί , μπορεί κα να μην είναι η ένοχος. Αντιθέτως ο πατέρας της μικρής ηλίθιας Eddard Stark(osama)
έχει κάνει ακριβώς αυτά που κατηγόρησα την Arya οτι έχει κάνει. Φτου σου lord stark , σε εμπιστευθηκε ο πατέρας μου και εσύ τον πρόδωσες!

kudos Lady Melisandre , η ομορφιά σας φένεται πως συναγωνίζεται την εξυπνάδα σας. Όπως και η δική μου φυσικά

v4kFmx.png

#248 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 June 2012 - 14:00

Posted Image

Robert Baratheon [your beloved king and GM]

Η νύχτα πέφτει σιγά σιγά, θα έλεγα ότι είναι σοφό να αποχωρήσετε στα διαμερίσματά σας...
Και ελπίζω να έχετε προνοήσει για να έχετε μία ήρεμη βραδιά...

#249 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 15 June 2012 - 14:14

H Sansa Stark [mirana_neko] έχει καταλάβει ότι το κλίμα έχει βαρύνει εναντίον της...

Και τώρα καταλαβαίνει ότι μάλλον θα έπρεπε να φύγει όταν ακόμα μπορούσε...
Μόλις γυρνάει την πλάτη της να απομακρυνθεί πέφτει ένα μπουκαλάκι που είχε κρυμένο στο φόρεμα της...
Πριν προλάβει να το σηκώσει το αρπάζουν οι φρουροί κ το πάνε στον Βασιλιά...

"Ώστε έχουμε κρυμένο ένα μπουκαλάκι Nightshade, μικρή μου Sansa... Πολύ χρήσιμο εργαλείο για έναν δολοφόνο ε; "
είπε ο Robert Baratheon...

και έτσι άρχισε ο καυγάς ...
[που κατέληξε σε κάτι παραπάνω φυσικά]

... let the massacre begin...
Posted Image

#250 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 June 2012 - 13:38

Posted Image

Robert Baratheon [your beloved king and GM]

Καλημέρες σε όλους...
Για περάστε για να μετρηθούμε...

Μάλιστα...
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Μπορεί χθες να βρήκατε ότι η Sansa Stark είναι δολοφόνος αλλά σήμερα το πρωί δε ξύπνησε η μικρή της αδερφή η Arya Stark [mono].
Και σαν να μην έφτανε αυτό μαθαίνω ότι και ο Jamie Lannister πλέον κατοικεί σε τόπους χλοερούς κ δεν εννοώ ότι βοσκάει κάπου...

Δύο αθώοι λιγότεροι... Δε μας παίρνει να χάνουμε άτομα έτσι...

#251 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 posts

Posted 16 June 2012 - 13:42

Ζωντανοί FC
01.Anelis | Daenerys Targaryen
09.LordLeon | Bronn
11.TheTragicPrince | Hodor
12.Junpei | Jon Snow
13.Hanzo | Hot Pie
14.Kalamaris | Lady Melisandre
15.Osama Bin Laden | Eddard Stark
16.BoredForLife | Joffrey Baratheon
18.MayaChan | Ygritte
19.Nikos1451 | Τρίχας Κορακοζώητος
20.John Crabs | Khal Drogo
21.Kamui | Jaqen Hgar
22.Theodore:D| Catelyn Stark
23.OtsuuChan| Viserys Targaryen

Πεθαμένοι Utd.
02.Iristella | Tyrion Lannister | Δολοφόνος
03.BlackKaiser | Littlefinger | Πολίτης
04.Mono | Arya Stark | Πολίτης
05.IceHime | Lord Varys | Δολοφόνος
06.Fandom | Khal Alegro | Πολίτης
07.WildMonkey | Jamie Lannister | Πολίτης
08.OdyMonaxos | Lancel Lannister | Πολιτης
10.Babba | Derek Halligan | Επιθεωρητής
17.redqueen | Cersei Lannister | Πολίτης
24.MiranaNeko | Sansa Stark | Δολοφόνος

Μπλε - παίζουν ακόμα | Κόκκινο - έχουν αποχωρήσει | Πράσινο - ρόλος

Η μέρα ξεκινάει και [λόγω και εκλογών] τελειώνει Τρίτη στις 15.00

... let the massacre begin...
Posted Image

#252 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 June 2012 - 13:51

Daenerys Targaryen

Posted Image

Μπορεί να ήταν μικρή, αλλά η Arya Stark (mono) ήταν πιο δυναμική και έξυπνη από τις περισσότερες γυναίκες του σαθρού βασιλείου σας.

Επιβεβαιωμένα αθώα, ήταν η πιο λαμπρή επιλογή των δολοφόνων για να αδυναμώσουν τους αθώους. Είμαι σίγουρη ότι η ζηλιάρα αδερφή της τα κανόνισε όλα, για να μη δώσει ούτε μια μέρα χαράς στη μικρή της αδερφή. Και μιας και λέμε για κοκκινομάλλες φόνισσες.... Melisandre (kalamaris) κατηγόρησες την ψόφια πλέον αθώα Arya Stark ανοιχτά ενώ είχε δείξει εδώ και μέρες ότι είναι αθώα, και επιμένεις να στοχεύεις αθώους και όχι δολοφόνους. Αρνούμαι να πιστέψω ότι μια κόκκινη ιέρεια συμπεριφέρεται έτσι από απροσεξία. Σε δίνω λοιπόν στον θεό σου και ας αποφασίσει αυτός τη μοίρα σου.

Posted Image

#253 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 16 June 2012 - 13:55

Jon Snow
Posted Image

Αγαπητή Λαίδη Melisandre [Kalamaris],εξηγήστε μου γιατί το πτώμα της μικρής μου αδελφής μυρίζει χειρότερα κι από τεκέ,μήπως δανείσατε το λιβάνι του Ναούσας στον δολοφόνο της ή μήπως ευθύνεστε εσείς για τον άδικο και πρόωρο χαμό της ;
Απ'ότι φαίνεται ο Κόκκινος θεός σας,λύγισε μπροστά στον άρχοντα του Βορρά
Eddard Stark [Osama Bin Laden] κι εκτόνωσε την οργή του στην μικρή κι αθώα Arya [mono].

Posted Image

#254 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 June 2012 - 14:00

Posted Image

Lady Melisandre

Daenerys Stromborn δεν διανοουμαι το ποσο εξοργιστηκα ανοητη ειναι η κινηση την οποια εκανες.Ποσες φορες να το πω.ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΗΝ ΑΡΥΑ.Απλως ειπα πως δεν θεωρουσα πως ειναι 100 σιγουρο οτι ειναι αθωα.Οταν απαντησε στο ποιημα του μικροδαχτυλου ειπε απλως οτι το καταλαβαινει,δεν εδωσε καποιο στοιχιο που να δειχνει την κατανοηση της.Αυτο μπορουσε να το κανει και ενας δολοφονος,εκτος αν ειχατε εσεις στοιχειο που να την αθωωνει πραγμα πολυ πιθανο.Αλλα ξαναλεω ποτε δεν την κατηγορησα και ποτε δεν την ψηφισα.

Δευτερον αν ημουν δολοφονος θα ημουν τοσο ηλιθια ωστε να συμφωνησω με τον αλλον να σκοτωσω την αθωα που "κατηγορησα" ενω εκανα ξεκαθαρο το οτι την υποπτευομαι?Η κινηση αυτη δειχνει ενα πραγμα το οποιο θα επρεπε να ειχες καταλαβει.ΘΕΛΟΥΝ να με ψηφισετε.Βλεπουν οτι οι κατηγοριες ειναι επανω μου και θελουν να κερδισουν χρονο.Σκοτωστε με και μαζι μου θα πεσει αλλος ενας αθωος.Δυο αθωοι δικοι τους.Ποιος ξερει,ισως και ενας επιθεωρητης.Σκοτωστε με και οι ελπιδες σας πανε προς το μηδεν.

Δεν υπαρχει τιποα που να αθωωνει τον Eddard και εχω πει ξανα και ξανα πως καθε τι που εκανε ειναι υποπτο.Οσο για το δευτερο δολοφονο πονταρω στον Τριχα που επιμενει να ψηφιζει επανηλειμενως την προφανως αθωα Ygritte.

Εμπρος λοιπον,θελετε να με σκοτωσετε?Ειμαι ετοιμη.Στο κατω κατω οταν θα ειμαι νεκρη λιγο θα με νοιαζει αν οι πρακτορες του αλλου σας εξολοθρευσουν εξ'αιτιας της δικης σας ανοησιας η αν θα αποκτησετε μυαλο και θα θριαμβευσετε.

Για τελευταια ισως φορα σας λεω,look to your sins.The night is dark and full of terrors.

Edited by Kalamaris, 16 June 2012 - 14:01.

sc5bab.jpg

#255 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 16 June 2012 - 19:48

Khal Drogo

Posted Image

Daeneris, μπορει μεχρι εδω να ειχες δικιο. Αλλα θα διαφωνησω μαζι σου. Η Melisandre δεν ειναι ενοχη. Ειμαι σιγουρος πως οι δυο τελευταιοι δολοφονοι ειναι ο Nedd και ο Τριχας. Ο Τριχας μαλιστα φαινεται οτι ειναι δολοφονος, συνεχιζει να ψηφιζει την Ygritte που ειναι αθωα. Ξερω οτι θα με κατηγορησεται ως συνενοχο, ομως μπορω να αποδειξω την αθωοτητα μου οποιαδηποτε στιγμη.