Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στο Westeros [Game topic - In character]

• This topic is locked This topic is locked
302 replies to this topic

#181 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 10 June 2012 - 15:19

Khal Alegro

Στον Khal δεν αρέσει μισός άντρας . Μισός άντρας ούτε σε άλογο ανεβαίνει μόνος . Khal δεν εμπιστεύεται Tyrion .

#182 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 10 June 2012 - 15:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

Lady Melisandre

Ειναι πραγματι αληθεια πως ο αρχοντας μας δουλευει με μυστηριους τροπους.Ειναι στ'αληθεια κριμα που οι φλογες μου δειξαν την αληθεια πισω απο το κολπο του μικροδαχτυλο μολις αφου επεσε η νυχτα και μεσα στην ανοησια μου δεν επαψα να τον καταδιωκω.Ο θανατος του ηταν μαλλον προβλεψιμος μετα απο αυτην την ιδιοφυη κινηση.

Daenerys ο ιδιος υπονοησα πως ισως το μυστικο να εχει διαρευσει.Ως τελικη αποδειξη της αθωοτητας μου σου εδωσα μια απειλητικη υποσχεση.Θεωρησε την μη πραγματοποιηση της σφραγιδα της αθωοτητας μου.Το ιδιο ισχυει και για σενα tyrion

Ο αρχων του φωτος πλεον μου δειχνει τον δρομο.Eddard Stark αρχοντα του βορρα και υποτηθεμενε υπηκοε του βασιλια σε ονομαζω ενοχο και στο ονομα του Rh'llor σε καταδικαζω με την εσχατη κατηγορια πως υπηρετεις τον αρχοντα του σκοτους, του κρυου και του θανατου.

Στο ονομα του ερυθρου ταγματος σου ορκιζομαι πως θα σε κυνηγησω εως το τελος του κοσμος με του φως του δημιουργου στο χερι μου.

For the night is dark and full of terrors foolish man,but the fire burns them all away.

sc5bab.jpg

#183 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 June 2012 - 15:27

Arya Stark

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο θάνατος του Littlefinger δεν ήταν μάταιος και θα τον εκδικηθούμε. Μας ένωσε και μας καθοδήγησε και για αυτό τον πήρε ο θεός του θανάτου πρόωρα...

Ο Tyrion Lannister αφού πρώτα άφησε να ξεκάνουν χωρίς τύψεις την ίδια του την αδερφή και μετά πολύ έυκολα έδωσε στην ψύχρα τον αδερφό του στο έγκλημα Lord Varys δεν έχει και πολλές επιλογές από το να παραδεχθεί το έγκλημα του και να υποστεί την δίκαιη οργή μας.

xbJ3b2w.jpeg

#184 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 10 June 2012 - 15:29

JoffreymotherfuckingBaratheon

Δημοσιευμένη  εικόνα

Meh , φένεται πως αυτή η βδελυρή αράχνη ήταν όντως δολοφόνος.... And I thought he didn't have the balls for it.

Ε λοιπόν παλιο λυκόπαιδο , arya stark(mono) , κατηγορώ εσένα. Πολύ εύκολα εγκατέληψες τη βάρκα όταν την είδες να βουλιάζει και είπες να χωθείς και εσύ μεσα στη μάζα . Μπορεί να κατηγόρησες τον Ευνούχο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν το έκανες για να αθωοθείς! Αλλά φυσικά δεν ξέφυγες απο το φοβερό μου πριγκηπικό μυαλό.

Ours is the fury modafuckas

v4kFmx.png

#185 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2012 - 15:31

Τyrion Lannister

Δημοσιευμένη  εικόνα

Εκτός από νάνος τώρα είμαι και δολοφόνος.!!!!Μην ξεχάσεις να με κατηγορήσετε εις διπλούν αγαπητοί Daenerys και Tyrion και Arya. :P Επικαλείστε τι ακριβώς; Το ότι ο Littlefinger είπε ότι είστε αθώοι και ότι ο Varys ήταν ένοχος και ότι ο Khal Alegro δεν με συμπαθεί (υποθέτω δεν του αρέσει το ξανθό μαλλί πάνω μου). Ωραία εγώ που κολλάω? Και ας μου επιτραπεί και να αμφιβάλλω και για το αλάθητο του Littlefinger αλλά δεν είναι της παρούσης.

Θα περίμενε κανείς να επικεντρωθείτε σε άτομα που είτε υπερασπίστηκαν τον Varys όπως η Lady Melisandre ή στράφηκαν εναντίον σας ακόμη και όταν ειχε εγγυηθεί ο Littlefinger για την αθωότητά σας πχ ο Eddark Stark. Ξέρετε κάτι που δεν γνωρίζω; (πέρα από το ότι μόλις έμαθα ότι σκότωσα την αδερφή μου)

Ας μην ξεφεύγουμε παρακαλώ. Το ξέρω ότι και οι Starks και οι Targaryen έχετε θέματα με τους Lannister (Οι dothraki γενικά μισούν τον πλανήτη οπότε δεν έχω λόγο να είμαι η εξαίρεση) αλλά νομίζω κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

#186 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 10 June 2012 - 15:33

Jon Snow
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ολες οι ιερόδουλες στο King's Landing,θρηνούν για το χαμένο τους αφεντικό και γι'αυτό όλα τα "σπίτια" σήμερα θα'ναι κλειστά σαν ένδειξη πένθους.Οπότε,Άρχοντα Tyrion [Iristella] θα πρέπει ν'αναζητήσετε το γυναικείο χάδι σε κάποια άλλη πόλη...

Δυστυχώς,οι δολοφόνοι κατάφεραν ακόμα ένα καίριο χτύπημα κατά των αθώων.

Posted Image

#187 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 June 2012 - 15:45

Arya Stark

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ρε Joffrey πιο αφελής πεθαίνεις...Καταλαβαίνω ότι τώρα χωρίς τη μαμάκα να κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της και να σε προστατεύει τα έχεις χαμένα και απλά κατηγορείς όποιον δεν σου κάθεται καλά αλλά αυτό δεν κάνει τον Tyrion Lannister λιγότερο ένοχο και εσένα λιγότερο υπόλογο όταν αποκαλυφτεί η πραγματική του ταυτότητα...

Δεν άλλαξα αμέσως γνώμη προσπαθώντας να πάω με τους πολλούς. Άλλαξα αμέσως μόλις κατάλαβα την αθωότητα του Littlefinger και του Khal Alegro και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο για την τροπή της κατάστασης. Αν το ότι έστειλα έναν δολοφόνο στον άλλο κόσμο όταν όλοι ήταν στραμένοι κατά του Littlefinger με καθιστά ύποπτη στα μάτια σου τότε να πας σε καναν Maester να σε κοιτάξει.

Tyrion μικρέ πανέξυπνε νάνε φυσικά και δεν μπορείς να καταλάβεις το μεγαλοφυιές σχέδιο του Littlefinger. Και υπάρχει μόνο ένας λόγος για αυτό. Είσαι δολοφόνος.

xbJ3b2w.jpeg

#188 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2012 - 15:53

Τyrion Lannister

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δεν θα καταλάβω τι ακριβώς? Το ποιηματάκι με το "κακούλης" ? Was it that brilliant? Aν θυμάμαι καλά ήσουν η πρώτη που παραδέχτηκες ότι δεν το κατάλαβες. Tώρα αν επέλεξες να πας να τον ρωτήσεις κατ ιδίαν και τα βρήκατε δεν αποδεικνύει κάτι ούτε για την δική σου αθωότητα ούτε για την δική μου ενοχή.

Εγώ θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για την αγαπητή Melisandre. :)

#189 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 June 2012 - 15:58

Arya Stark

Μόνη μου το κατάλαβα αγαπητέ Tyrion απλά άργησα λιγάκι...Ένα παιδί είμαι που προσπαθώ να φύγω από αυτό το καταραμένο μέρος και να γυρίσω σπίτι μου...Η δική σου ενοχή όμως είναι αδιαμφισβήτητη και με τη βούλα του Βασιλιά, αν με πιάνεις...

xbJ3b2w.jpeg

#190 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 10 June 2012 - 15:58

Δημοσιευμένη  εικόνα

Lady Melisandre

Επιμενεις να με κατηγορεις ανοητο κοντοστουπικο πλασμα.Με φοβασαι και φοβασaι το οτι κινουμαι στις σκιες.Αλλα οι σκιες ειναι δημιουργημα του φωτος και αιονιοι υπηρετες του.Οσο πιο ισχυρο το φως,τοσο πιο πυκνη η σκια.

Δεν σε κατηγορω που με φοβασαι.Δεν οφειλω την συμπεριφορα σου στην ενοχη σου(αν και δεν αποκλειω το ενδεχομενο) αλλα στην αγνοια σου.Τοσα χρονια λατρειας σε 7 ειδολα εχουν θολωσει το μυαλο σου.Αλλα το φως ειναι με το μερος μου.

Μπορεις να με προκαλεις οσο θες αλλα ποτε δεν θα ξεχασω τον αληθινο ενοχο.Eddard Stark το αιμα σου ειναι στα χερια μου!!

Edit:ορθογραφικα.

Edited by Kalamaris, 10 June 2012 - 15:59.

sc5bab.jpg

#191 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 June 2012 - 16:05

Danerys Targaryen

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αχ κακόμοιρη Melisandre (kalamaris), το πολύ το tsun~tsun σε έχει καταστρέψει. Μη σου κάνει ο κοντός νάζια για να σε πείσει ότι είναι αθώος, πέφτεις αμέσως στην παγίδα του. Τόσο καιρό μιλάει ελάχιστα, και την προηγούμενη μέρα έσκασε στο τέλος, να ρίξει τον τελευταίο λίθο στο φίλο του το Varys (ice_hime) για ξεκάρφωμα. Κοντοπίθαρε (Tyrion Lannister {Iristella}) ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς.

Posted Image

#192 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 June 2012 - 16:06

Arya Stark

Μόνη μου το κατάλαβα αγαπητέ Tyrion απλά άργησα λιγάκι...Ένα παιδί είμαι που προσπαθώ να φύγω από αυτό το καταραμένο μέρος και να γυρίσω σπίτι μου...Η δική σου ενοχή όμως είναι αδιαμφισβήτητη και με τη βούλα του Βασιλιά, αν με πιάνεις...

Tyrion Lannister

Δημοσιευμένη  εικόνα

Eiναι η ίδια βούλα που είχε αποδείξει την ενοχή της Cercei και αρχικά του Littlefinger? Γιατί αν είναι να δουλεύει με τόση χρονοκαθυστέρηση άστο θα προτιμήσω τα ριγέ. :P

Nαι αγαπητή Melisandre αυτό με τις σκιές όπως το έθεσες το σκιάζομαι λιγάκι. Πολλά έχουν γίνει στις σκιές τώρα τελευταία.

#193 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 10 June 2012 - 16:11

Joffrey Baratheon
Δημοσιευμένη  εικόνα
Σκατόπαιδο. Κωλόπαιδο. Αν ξαναμιλήσεις έτσι για την μητέρα μου θα κοσμίσω τους πύργους του King's Landing με τα κεφάλια του ευρύπρωκτου αλλοδαπού που σου μαθάινει χωρό και το διοκό σου!

Μου φένεται πως πολλοί έχουν αρχίσει να κάνουν μικρές συμμαχίες μεταξύ τους και συνατνιούνται στα κρυφά. Το αστείο είναι πως οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πως άλλοι τους παίζουν στα δάχτυλα.

Κωλόπαιδο(mono) πιστεύω πως είσαι παίκτης και όχι πιόνι. και παίζεις καλά αν και μικρό σκατόπαιδο.

v4kFmx.png

#194 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 June 2012 - 16:29

Τρίχας Κορακοζώητος

Οι σκέψεις μου από την αρχή ήταν σωστές. Μιλούσα για φιλόδοξους άνδρες. Έκανα λάθος όμως στο πρόσωπο. Κατηγόρησα τον καημένο Littlefinger ενώ ο φονιάς ήταν ακριβώς δίπλα του, ο καράφλας με παραπλάνησε!
Ο διοικητής μου θα ήταν απογοητευμένος αν το μάθαινε... Κατηγόρησα έναν αθώο....

Ποια άλλη παράταξη όμως θα μπορούσε να ωφεληθεί από τη δολοφονία του Χεριού; Ποια προσέγγισε τον Littlefinger λίγο πριν το θάνατό του; Μα φυσικά η ύπουλη Ygritte [Mayachan], ξεγελώντας τον Λόρδο που νόμιζε ότι ήταν πονηρότερος από μια άξεστη βόρεια!

#195 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 June 2012 - 19:59

Ygritte

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αναμενόμενο ήταν να δολοφονηθεί ο Littlefinger, παραήταν έξυπνος για να μείνει ελεύθερος (χάσαμε και τη δουλειά Τ___Τ). Όμως ο θάνατός του δεν πήγε χαμένος, όπως έχει γίνει φανερό πλέον σε πολλούς από τους σωστούς ανθρώπους εδώ μέσα. Ο στούμπος ο Tyrion καρφώθηκε κι όλας.

Α και κάποιος να μαζέψει το μπάσταρδο του Stark. Άμα δεν ξέρεις να μην κρατάς στάση πηθίκου γυμνός την κρατάς τη ρημάδα τη μπλούζα. You know nothing, Jon Snow.

15fkk04.jpg