Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 3 votes

Quentin Tarantino's Django Unchained


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#16 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 13 January 2013 - 23:00

Την είδα κι εγώ και ήταν πολύ καλή. Ούτε που καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα, ο Leonardo di Caprio κάνει φοβερά τον αισχρό δουλέμπορο και ο γιατρός είναι η νέα μου αγαπη. :3

Βέβαια, το δουλεμπόριο των μαύρων είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και λογικό είναι πολλοί να το θεωρούν προσβλητικό ένας σκηνοθέτης (και μάλιστα λευκός) να φτιάχνει μια ταινία δράσης με αυτό το θέμα. Πέρα από αυτό όμως, η ταινία παρουσιάζει τα πράγματα όπως ήταν στην πραγματικότητα και το ότι παρουσιάζει σαν τέρατα τους λευκούς που ζούσαν σα βασιλιάδες με το να βασανίζουν κόσμο, το βρίσκω πολύ σωστό.

15fkk04.jpg


#17 htsopelas

htsopelas

    Starting...

  • Banned
  • 5 posts

Posted 15 January 2013 - 16:19

Ρε παιδιά είναι στον νότο της Αμερικής πριν τον εμφύλιο. Η λέξη nigger (και όχι nigga δεν είναι ραπερ...) ήταν νόρμα και όχι εξαίρεση. Εμένα η ταινία μου άρεσε αλλά γενικά ο Ταραντίνο μαρέσει οπότε δεν ξέρω πόσο μετράει η αποψή μου.


θα συμφωνησω ωραια ταινια αλλα μ'αρεσει ο Tαραντινο
| μετακομίσεις | καταστήματα επίπλων | ανακαινίσεις | πισίνες

Kenny edit: Links removed, user banned

#18 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 29 March 2013 - 03:28

Εδέησα να το δω. Τα όποια ψήγματα υπόθεσης πνίγονται σε αναίτια και υπερβολική βία. Γίνεται και μια προσπάθεια για έναν συναισθηματικό εκβιασμό ή και χειραγώγηση αν θέλετε, με τους χαρακτήρες που παρουσιάζονται να είναι καρικατούρες για να οδηγηθεί ο θεατής σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Ίσως φταίνε οι προσδοκίες που είχα πριν το δω αλλά οι τρεις ώρες για κάτι τόσο επιφανειακό και ανούσιο είναι φλυαρία. Αν το Χομπιτ λοιπόν κούρασε, αυτό δεν βλεπόταν. Αν υπάρχει κάτι που μου μένει από τη ταινία, είναι ότι αφού δεν εκτιμούσα ποτέ τον Ταραντίνο δεν θα τον εκτιμήσω ούτε και τώρα.

#19 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 April 2013 - 11:05

Εδέησα να το δω. Τα όποια ψήγματα υπόθεσης πνίγονται σε αναίτια και υπερβολική βία. Γίνεται και μια προσπάθεια για έναν συναισθηματικό εκβιασμό ή και χειραγώγηση αν θέλετε, με τους χαρακτήρες που παρουσιάζονται να είναι καρικατούρες για να οδηγηθεί ο θεατής σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Ίσως φταίνε οι προσδοκίες που είχα πριν το δω αλλά οι τρεις ώρες για κάτι τόσο επιφανειακό και ανούσιο είναι φλυαρία.

Θα συμφωνήσω, πράγμα περίεργο για 'μένα γιατί γενικά απολαμβάνω και τον Ταραντίνο και τα αίματα. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί αλλά η συγκεκριμένη με κούρασε τόσο που την είδα με τρία διαλείμματα για να μπορέσω να την αντέξω ολόκληρη. Σε όλη την ταινία προσπαθούσα να μη βαρεθώ και να βρω πού είναι το χιούμορ αλλά δεν τα κατάφερα. Περίεργο.

Posted Image