Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Comics - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
441 replies to this topic

#241 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 18:29

Από BOOM! αυτό που διαβάζω προσωπικά είναι το Irredeemable (και το Incorruptible, που αν & σίγουρα όχι άσχημο δεν είναι στο επίπεδο του μεγάλου αδελφού του), του οποίου κάθε τεύχος είναι nail-bitting dramatic. Πολύ suspense!

Ο Mark Waid, που μ'αρέσει γενικώς, όταν είναι on he's on.

Kι εγώ έτσι.Γενικά ο Waid ότι και να γράψει είναι τουλάχιστον καλό.Το irredeemable όμως είναι πιστεύω ότι καλύτερο έγραψε μετά το Kingdom Come.Το incorruptible αν και καλό ακολουθεί κι αυτό μια πιο κλασική δομή.Το irredeemable όμως είναι γροθιά σε όλα τα superhero που κυκλοφορούν.

Επίσης πολύ καλά είναι σχεδόν όλα τα miniseries της ΒΟΟΜ.

#242 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 20:06

Είναι το 1ο πράγμα που διαβάζω τις βδομάδες που βγαίνει!
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#243 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 20:30

Δεν ξέρω τι κάνει η ΒΟΟΜ! στους υπόλοιπους τίτλους της, όμως το συμβόλαιο της Disney το τιμάει και με το παραπάνω. Διαβάζω κάθε τεύχος με το που βγαίνει, ειδικά o Duck Knight ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Έχει δώσει άλλον αέρα στις Disney εκδόσεις, κάτι που η Gemstone απέτυχε να κάνει. Καλός ο Barks, αλλά αν ασχολούνται μόνο με αυτόν για πάνω από 70 χρόνια σε 4-5 διαφορετικές εκδόσεις, είναι λογικό να καταντήσουν "βαρετές" οι ιστορίες του. Καιρός για κάτι νέο.

E5VV38U.jpg

#244 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 20:54

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Darkwing Duck από όσους ασχολούνται με το θέμα, τόσο που σκέφτομαι να του ρίξω ένα βλέφαρο (όντας & fan του cartoon).
----

#245 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 22:01

Διάβασέ το όπως είσαι, το τέλος προμηνύει πολλές εκπλήξεις. Δεν θέλω να σε spoilάρω, γι' αυτό δεν αναφέρω τίποτα περισσότερο πέραν του ότι είναι must read, ειδικά για όσους έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο με τον DW.

E5VV38U.jpg

#246 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 22:46

Μιας και το αναφερατε, να πω οτι εγω πριν απο κατι μερες τυχαια καθως ξεφυλιζα το Wizards of Mickey, ειδα διαφημιστικο για το DWD και εμεινα! Δεν ξερω κατα ποσο θελω να το διαβασω βεβαια γιατι εδω και καιρο λεω να ξεκινησω το προαναφερθεν WOM, ομως μακαρι αυτο να οδηγησει σε μια καινουρια σειρα στην τηλεοραση για τον τρομο της νυχτας! :P

#247 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2010 - 18:34

Here you go dear για τα 1 - 11 τωρα όποιος έχει εντοπίσει το 12 να το πει να το μάθω και εγώ. XD

τα κατεβασα αλλα δεν μου τα διαβαζει....δεν μπορω να τ ανοιξωωωωωω....ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:Crying2::nanteee::sadist::unlucky:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#248 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2010 - 21:18

τα κατεβασα αλλα δεν μου τα διαβαζει....δεν μπορω να τ ανοιξωωωωωω....ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:Crying2::nanteee::sadist::unlucky:

Αυτό το post το διάβασες? :thatsit:
----

#249 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 00:11

Thread renamed & sticked. Ό,τι λέει ο τίτλος από εδώ και πέρα, γενική συζήτηση περί κόμικς. Για συζητήσεις συγκεκριμένων τίτλων, feel free να δημιουργήσετε νέο thread.

E5VV38U.jpg

#250 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 11:56

Μόλις άρχισα το The Crow του J.O'Barr. Κάπως, κάπου, κάποτε είδα δει την ταινία στη τηλεόραση και τη ξαναθυμήθηκα από ένα review που είδα στο YouTube. Well, damn. Μη διαβάσετε τέτοιο πράγμα αν είστε down, θα κόψετε φλέβα. Αλλά ως τώρα το λατρεύω, ειδικά με το ασπρόμαυρο σχέδιό του, που δίνει πολύ όμορφα τη gothic και noir ατμόσφαιρα που απαιτείται για μια τέτοια ιστορία νεκρανάστασης και εκδίκησης.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 12:10

Μόλις άρχισα το The Crow του J.O'Barr. Κάπως, κάπου, κάποτε είδα δει την ταινία στη τηλεόραση και τη ξαναθυμήθηκα από ένα review που είδα στο YouTube. Well, damn. Μη διαβάσετε τέτοιο πράγμα αν είστε down, θα κόψετε φλέβα. Αλλά ως τώρα το λατρεύω, ειδικά με το ασπρόμαυρο σχέδιό του, που δίνει πολύ όμορφα τη gothic και noir ατμόσφαιρα που απαιτείται για μια τέτοια ιστορία νεκρανάστασης και εκδίκησης.

Και για να συμπληρώσω τα παραπάνω να σημειώσω ότι υπάρχουν αρκετές σελίδες με πραγματικά άψογο σκίτσο με κάρβουνο, όπου η δουλειά και η έμπνευση του O'Barr σε αφήνουν άφωνο. Γενικότερα το The Crow είναι τρομερή κυκλοφορίακαι με έκανε να ξενερώσω απίστευτα με τη ταινία, αφού δεν πιάνει ούτε το μισό της μαγείας του κόμιξ. Από όσο γνωρίζω κάθε τεύχος πωλείται ιδιαίτερα φθηνά, εγώ το είχα αγοράσει 2 ευρώ το τεύχος.

Εγώ αυτό το καιρό ψάχνω να βρω κάποιο κόμιξ που να αναπαριστά με ρεαλιστικό τρόπο ιστορικά γεγονότα. Είχα διαβάσει στο Public δύο τεύχη για τη μάχη του Antietam και το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο (από την ίδια σειρά, δεν θυμάμαι πως τη λέγαν) αλλά πέρα από αυτό δεν έχω βρει κάτι ανάλογο στο διαδίκτυο. Γνωρίζει κανείς τίποτα αξιόλογο να προτείνει;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#252 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2010 - 12:14

Palestine και Maus όπως-και-δήποτε!

To Maus είναι για τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και ακολουθεί την οικογένεια του Εβραίου συγγραφέα, όπου οι Ναζί αναπαριστώνται ως γάτες και οι Εβραίοι ως ποντίκια. Καλογραμμένο και συγκινητικό, χωρίς όμως να γίνεται μελό. Είναι το μοναδικό κόμικ που έχει πάρει το βραβείο Pulintzer.

To Palestine είναι η καταγραφή του συγγραφέα για τα γεγονότα που έγιναν στην Γάζα το 1991-1992 όπου ήταν και ο ίδιος παρών, και αυτό το κόμικ ήταν από τις λίγες πηγές πληροφόρησης που δεν λογοκρίνονταν, κατά τη διάρκεια αυτών των συμβάντων.

Ψάξε τα λίγο στον γούγλη και θα ξετρελαθείς. Είναι spot on αυτό που ψάχνεις, και είναι και τα δύο υπέροχα κόμικ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 07 Νοέμβριος 2010 - 12:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

#253 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2010 - 00:03

εγω να σου πω, προτιμησα το gοrαdze απο την παλαιστινη. Πολυ πιο φρικτα πραγματα απεικονιζονται εκει.

#254 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2010 - 23:25

btvs διαβαζει κανεις??

#255 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 19:04

παιδια ζηταω ενα (ή και παραπανω αν θελετε) χερι βοηθειας... προσπαθω να βρω και ν ακατεβασω το κομικ teenage mutant ninja turtles καθως και τις δυο σειρες (1987 & 2003) και δεν μπορω να τα βρω πουθενα...μονο καποιες σεζον απο τις σειρες εχω βρει αλλα οχι ολοκληρωμενες....

Βοηθεια κανεις?
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα