Community Status Updates
Kai → Jorg
:hahaha: Ναι ρε, με sparkles και τα σχετικά για τονίσεις το πόσο σημαντική ήταν για εσένα αυτή η επιστροφή. Μου σου πω να ζωγραφίσεις και τον εαυτό σου και να τον βάλεις από δίπλα σε buddy-buddy φωτογραφία (αυτός να τρώει marshmallows κι εσύ να κάνεις το σήμα της νικης) με λεζάντα "Ο Byakuran κι εγώ πριν τη μεγάλη επιστροφή".
Μα ναι, δεν το ήξερες. Nα πώς έγιναν κανονικά.
Ξαφνικά ο Mukuro πήγε στην Ιαπωνία να βρει τον υποψήφιο για επόμενο αρχηγό της Μαφίας Tsuna, χωρίς ο ίδιος ο Tsuna να ξέρει ότι είναι αφού δεν είχε συναντήσει τον Reborn! Ok, Mukuro could do that. Ξαφνικά, απήγαγε ένα άσχετο παιδάκι που ο Tsuna δεν είχε ξανασυναντήσει ποτέ στο manga, τον Fuuta, και παράλληλα έκανε επιθέσεις στο σχολείο του Tsuna. Eπειδή ήταν μέσα στους δυνατούς έτυχε να βάλει στο μάτι και τον Yamamamoto και τον Gokudera με τους οποίους ο Tsuna δεν είχε σχέσεις. Πριν από αυτό μάλιστα είχαν χτυπήσει άσχημα και τον Ryohei(ποιος είναι αυτός; )-που τυχαία ήταν αδερφός της Kyoko(ποια είναι αυτή), δεν το ξέραμε- και τον Kusakabe (ποιος είναι αυτός), που ήταν δεξί χέρι του Hibari (ποιος είναι αυτός; ).
Πηγαίνει ο Hibari πρώτος στον Mukuro να κανονίσει το θέμα. Μα γιατί παίρνει ο άσχετος μέρος;
Ξαφνικά ο Tsuna αποφασίζει πως πρέπει να σώσει το άσχετο παιδάκι χωρίς να του το πει κανένας. Πετάγετε ο Reborn του λέει ότι είναι ο επόμενος αρχηγός της Μαφίας. Ταράζεται ο Tsuna, του δείχνει τα γρήγορα τι παίζει με το deathperation bullet. Έρχεται ο Gokudera, που νωρίτερα είχε σκοντάψει κατα λάθος και έσωσε τυχαία τον Tsuna από το χτύπημα του Chikusa γιατί δεν είχε δει την μπανανόφλουδα στον δρόμο και πιάστηκε μετά στον καυγά. Του λέει ότι συγκινήθηκε βαθιά που ήθελε να σώσει το παιδάκι και ότι από εκεί και πέρα θα είναι το δεξί του χέρι και θα πάει να τον βοηθήσει -ντοπαρισμένος ήδη από τον Shamal(ποιος είναι αυτός;).
Πετάγετε η Bianchi που είχε ακολουθήσει τον Reborn, πέφτει κάτω ο Gokudera, του λένε στα γρήγορα γιατί. Καθώς φεύγουν συναντάνε τον Yamamoto που τους ακούει να λένε κάτι για Μαφία και λέει "Θέλω κι εγώ να παίξω". Πηγαίνει κι αυτός μαζί.
Στον δρόμο βλέπουν την Haru, την χαιρετάνε, σε μια πόλη μένουν όλοι, γιατί όχι; Λέει ο Tsuna στο άσχετο από μέσα πως θέλει την Kyoko. (Έτσι εξηγείται γιατί όταν ο Birds έστειλε τα Bloody twins ξωπίσω τους ο Tsuna είπε στην Bianchi, τον Gokudera και τον Yamomoto να τον πλακώσουν στον ξύλο για να σωθούν και οι άλλοι δε θέλανε γιατί ήταν ήδη τόσο δεμένοι μεταξύ τους).
Και φυσικά ο Lambo και η I-Pin βρήκαν ευκαιρία να εμφανιστούν πρώτη φορά στο παραπάνω περιστατικό και μετά μάθαμε για το bazooka του Lambo και τι κάνει. Και γενικά κάπως έτσι αρχίσανε όλα και άρχισε και μετά η μάχη με τον Mukuro. To Reborn φυσικά και άρχισα από το Kokuyo Arc, όχι σαν τις άλλες τις βλακείες που μας βάλανε στο anime, αυτά τα fillers που μας βγάζαν 1-1 τους βασικούς χαρακτήρες για εισαγωγή.
Αίσχος!
[I][SIZE=1]Ναι, έχω πολύ χρόνο στα χέρια μου.[/SIZE][/I]
Jun 01 2011 22:44


This status update has reached the maximum number of replies allowed
