Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Asaph → penslinger girl
Γειααα σου φυσικα και σε θυμαμαι:) ναι βαφω τη Μουφα εδω και 2 χρονια (αν και το ψαρι σαμουραι το χε βαψει ο Γιωργος γιατι μουχε τυχει κατι χαχα)
Απρ 22 2009 00:04
penslinger girl → Asaph
Έλλη τι κάνεις, με θυμάσαι από το con? η κλειώ είμαι! (που μου είπες για τον harmonica man XD) λοιπόν διάβασα χρωματίζεις στριπ του κομιώτη; διάβασα πριν λίγες βδομάδες στο 9 τη Μούφα για το ψάρι σαμουράι και θυμάμαι που σκεφτόμουν τι εκφραστικά που ήταν τα χρώματα!!!! :3 την έχω κολλήσει στο ψυγείο μου τη σελίδα... (lol)
Απρ 21 2009 17:53
Ame Warashi → penslinger girl
ουυυυ!Τι κανεις εσύ?τελικά βρήκα τη διεύθυνση και το'χω κάψειιι... :P
Ιούλ 12 2008 22:52
penslinger girl
ωστε αυτό κάνεις όταν όλοι νομίζουν ότι πας στη βιβλιοθήκη για διάβασμα, ξετινάζεις το ίντερνετ? χε, αργά ή γρήγορα θα ξαναφτιάξω poll... είναι η ηρωίνη μου... >:)
Ιούν 24 2008 11:10
Ame Warashi → penslinger girl
επίσης ξέχασες να πεις ότι είναι και ο πιτσαδόρος στην πιτσαρία της γειτονιάς,ο ταχυδρόμος που χτυπάει πάντα 2 φορές,το αγόρι της διπλανής πόρτας! :PPP
Ιούν 23 2008 16:40
Ame Warashi → penslinger girl
κάνε κι άλλο pooool ρεεεεε...(υποτίθεται ότι διαβάζω βιβλιοθήκη τώρα... :P)
Ιούν 23 2008 14:42
Tidus → penslinger girl
ενταξει δεν πειραζει δεν εγινε και τιποτα. Γεια!!!!!!!!!!!!
Ιούν 21 2008 19:16
penslinger girl → Tidus
an deis befriend apo penslinger girl eimai i kleiw k welcome!!!!! XDDDD
EDIT: i am so SO sorry! enas filos mou eixe pei oti itan grammenos ws tidus alla ekane lathos! sorry gia to mperdema! bye!
:congrats:
Ιούν 15 2008 17:33
penslinger girl
O Hugo Pratt, ο δημιουργός του Κόρτο Μαλτέζε! Χ) Έχει κάνει και τους Σκορπιούς της Ερήμου που είναι σχεδόν εξίσου καλό κατά τη γνώμη μου.
Ιούν 12 2008 13:00
penslinger girl → BarbasSs
Hello!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα όταν είδα τον Κόρτο στο avatar σου! Κάπου χάθηκα βέβαια εκεί με το εκμέκ αλλα δε βαριέσαι. Όλο και λιγότερους φαν του Πραττ βρίσκω κ μου τη δίνει. Αnyhoo, keep up the daydreaming. bye!
Ιούν 11 2008 15:10


Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται
