Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dante80
→
Vetus
Καλημέρες μαν. Αφαιρέθηκε ένα ποστ σου στο thread για τον 18χρονο για προφανείς λόγους (στο προηγούμενο ακριβώς αναφέρω πως θα διαγράφονται σχετικά ποστ). Χαιρετούρες..C:
Αύγ 16 2013 01:20
-
Eυχαρίστησή μου. ;)Vetus
Μάρ 03 2013 17:10
iristella
→
Vetus
Ρε Vetus σου λέω ότι [B]δεν[/B] έχω προσωπική απέχθεια μαζί σου σαν άνθρωπο. Μίλησες στο Black Hole για μίσος, θεώρησα ότι κάτι παρεξήγησες και έρχομαι εδώ να σου πω ότι θέλω να λύσω την παρεξήγηση σύμφωνα με την οποία σε μισώ ή ότι τα έχω προσωπικά μαζί σου αλλά ότι αυτό που με ενόχλησε είναι αυτά που είπες και το πώς τα διατύπωσες.
Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε ή με δουλεύεις τόσην ώρα που παλεύω να βγάλω άκρη >.<.
Αnw σε ένδειξη καλής θέλησης και το κλείνω εδώ γιατί πιστεύω ότι ασχολήθηκα υπέρ του δέοντος, σου προτείνω να δεις το [URL="http://www.imdb.com/title/tt0369702/"]" Η Θάλασσα Μέσα μου"[/URL] μήπως και καταλάβεις ότι το θέμα είναι πολύ πιο πολύπλευρο και λεπτό από ότι ενδεχομένως φανταζεσαι.
Οκτ 22 2010 03:42
Vetus
Aπό την μια λες ότι έχεις προσωπική απέχθεια απέναντί μου (πράγμα τ' οποίο δεν με εκπλήσει) κι από την άλλη λες ότι προσπάθησες να με αντιμετωπίσεις ως ισότιμο ομιλητή (πράγμα τ' οποίο αντιπαρέρχεται με το πως ξεκίνησες το πρώτο σου reply); Πόσο πιο οξύμωρα μπόρει να γίνει το πράγμα; Και ναι, μετά το διαπίστωσα ότι κλειδώθηκε το thread αλλά όπως προανέφερα θα μπορούσες να το συνεχίσεις μέσω pm. Aλλά όπως αγαπάς. Όπως και να 'χει το σουλούπωσα το θέμα και το μετέφερα σε blog entry μου:
[url]http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=137[/url]
Οκτ 22 2010 03:03
iristella
→
Vetus
To αντίστοιχο thread ήταν κλειδωμένο όταν γύρισα γιατί έλειπα όλη μέρα και για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί σε κάποια πράγματα που μου πρόσαψες δημόσια θα πρέπει αν σου απαντήσω ιδιωτικά.
Από εκεί και πέρα σε αντιμετώπισα σαν ισότιμο συνομηλιτή και σου αφιέρωσα χρόνο προκειμένου να σου δώσω κάποια επιχειρήματα και να συζητήσω μαζί σου και να λύσω την παρεξήγηση για το ότι πρόκειται για προσωπική διαφορά/απέχθεια με σενα σαν άνθρωπο. Η απάντησή σου δείχνει ότι προφανώς ήταν λάθος μου κάτι τέτοιο.
Οκτ 22 2010 01:47
Vetus
Ω, Θέε μου. Τόσο πατριωτικά το 'χεις πάρει το θέμα ώστε να το κρίνεις απαραίτητο να μου απαντήσεις εδώ αντί ν' απαντήσεις στο αντίστοιχο thread ή έστω να μου στείλεις pm; Κι επειδή ξέρω πάνω-κάτω τι έχεις γράψει δεν μπαίνω ούτε καν στο κόπο να διαβάσω το post αυτό.
Οκτ 22 2010 01:12
iristella
→
Vetus
Επειδή ήμουν έξω και δεν πρόλαβα να σου απαντήσω στο thread σου απαντάω εδώ με την ελπίδα να καταλάβεις που είναι η ένστασή μου σε αυτά τα οποία έγραψες.
Καταρχάς όταν χρησιμοποιείς την φράση [I]"Για τους πιο ευαίσθητους που βρίσκουν το thread μου προκλητικό και δίχως ίχνος συμπόνιας...δεν μ' απασχολεί καθόλου"[/I] αυτομάτως λες σε πολλά άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σου εξηγήσουν από που πιάνεις το ζήτημα από λάθος βάση ότι δεν έχει νόημα να γράψουν γιατί θα τους γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελανι. Μπορεί όντως να εννοούσες άλλο και να ήταν ατυχής η διατύπωση ή απλά να προσπαθείς να το γυρίσεις γεγονός παραμένει όμως ότι από αυτήν την φράση που έγραψες αυτό εισέπραξα .
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω βέβαια πώς το να είσαι εν γνώση σου προκλητικός και προσβλητικός προς άτομα τα οποίά ενδεχομένως μπορεί να έχουν άσχημες εμπειρίες από το όλο ζήτημα είναι καλύτερο, αλλά υποθέτω ότι θα ξέρεις κάτι που αγνοώ...
Κατά δεύτερο λόγο ναι το διάβασα πάρα πολύ καλά το post σου και μάλιστα τρείς φορές προσπαθώντας να δω αν όντως βλέπω σωστά ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου από την αυπνία (κάτι που αν κρίνω από την κατηγορία για έλλειψη αντεπιχειρημάτων δεν έκανες εσύ με το δικό μου)
[quote][B]...δεν δεν λαμβάνουν υπόψην τους ότι θα υπάρξουν κι άτομα από τον κοινωνικό τους κύκλο (οικογενειακό και φιλικό) που θα τους σημαδέψει για μια ζώη ο χαμός του.[/B].[/quote]
Πραγματικά δεν μου λέει κάτι γιατί πολύ απλά εγώ δεν σχολιάζω την τραγικότητα του ότι θα μείνουν άνθρωποι πίσω σχολιάζω την απώλεια της ανθρώπινης ζωής. Αυτό ακριβώς που εσύ αποκαλείς ηλίθιο και εγωιστικό. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σχόλιο "κοίτα έναν ****** που πήγε και αυτοκτόνησε" και το σχόλιο "κρίμα που χάθηκε ένας άνθρωπος".
Από εκεί και πέρα δεν σου λέω να μην γράφεις τις απόψεις σου, σου λέω τρία πράγματα συγκεκριμένα. Αφενός να περιμένεις τον αντίλογο σε όσα λες όταν μιλάς με τέτοιο τρόπο αφετέρου να ενημερώνεσαι καλύτερα πάνω σε αυτά που θες να πεις και αφετρίτου να κρατάς πιο ανοιχτό μυαλό στις καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν γύρω σου. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που θα έχει διαβάσει ένα άρθρο γύρω από την αυτοκτονία θα την κατατάσσει ως αποκλειστικά ανεύθυνη και επιπόλαιη συμπεριφορά, ή θα πιστεύει ότι είναι σε θέση να κρίνει τις καταστάσεις που έχει βιώσει κάποιος άλλος ή θα πει ηλίθιο έναν άρρωστο άνθρωπο.
Οκτ 21 2010 16:57
didimakia
→
Vetus
Sure.
Here you go :D
[URL=http://img155.imageshack.us/i/202526j.jpg/][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/9202/202526j.jpg[/IMG][/URL]
Οκτ 02 2010 02:09
Vetus
→
didimakia
Mπορείς να μου στείλεις την original εικόνα με τον Ussop και το sniper που 'χεις στην signature σου;
Οκτ 02 2010 02:06
Vetus
Tην εικόνα με το μυστικό δείπνο την βρήκα κλασσικά στο danbooru που κάθε τόσο ανανεώνεται με νέες εικόνες Pokemon. Το torrent tracker τους οι pocketmonsters.net το ξανάνοιξαν πριν λίγες βδομάδες (αν δεν το ανέφερα σε σχετικό thread sorry μου : ( ). Αν και συνεχίζουν να μεταφράζουν το Pokemon Indigo League και το Pokemon Advanced Generation το Pokemon Best Wishes νόμιζα ότι αυτοί θα το αναλάμβαναν αλλά το πρόλαβαν άλλοι:
[url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7891[/url]
Οκτ 02 2010 01:09
Mr. Brightside
→
Vetus
Χε. Απο το Pocketmonsters πηρες την εικονα με τον μυστικο δειπνο ε? Πολυ φαση εχει. BTW, πως και αξιωθηκαν να ανοιξουν τους τρακερς τους?
Οκτ 01 2010 22:23


Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται
