Hajime_Saito
Ναι, στα λευκά συγκεκριμένα, αυτά που σου δίνει το kit δε συγχωρούν λάθη και είναι πολύ άβολα στην εφαρμογή, ειδικά σε κυρτές επιφάνειες (που φυσικά το Sinanju έχει μόνο από αυτές). Τα water slide (
http://www.hlj.com/product/BAN957461/Gun) θα σου κάνουν τη ζωή ΠΟΛΥ πιο εύκολη με το συγκεκριμένο kit, απλά θα χρειαστείς κάποια επιπλέον αναλώσιμα, αν ενδιαφέρεσαι το συζητάμε.
Όσο για τα χρυσά, καλύτερα να βγάλεις τα μάτια σου και να τα βάψεις γιατί το χρώμα που τους δίνουν τα decals είναι πολύ ψεύτικο και είναι κρίμα, δυο φορές κρίμα για σένα που πήρες το titanium coated. Με έναν χρυσό Gundam Marker και μια super fine brush θα είσαι μια χαρά. Το χρώμα βγαίνει απο τα κομμάτια με λίγο οινόπνευμα οπότε δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Nov 08 2013 22:55