Community Status Updates
Zentsugi → iristella
Παρ' ολα αυτα που ειπες στο link που εδωσες, εψαξα μια-δυο σελιδες αλλα παλι πλειοψηφια γυναικες ειναι. Αλλα θα συμφωνησω οτι μπορει και να ετυχε να μην ξερω fans του ειδους irl.
Δεν χρειαζεται να ειναι gay καποιος για να ειναι κατα της παραπληροφορησης και των στερεοτυπων για τους ομοφυλοφιλους. Οι σεξουαλικες προτιμισεις λιγα εχουν να κανουν με το να επιδιωκεις μια αντικειμενικοτητα σε αυτα που πιστευεις και γραφεις. Αλλα επειδη μου φανηκε σαν να υπονοεις οτι ειμαι gay (οχι οτι με πειραζει ή τιποτα τετοιο, αλλα για του λογου το αληθες), σε ενημερωνω οτι δεν ειμαι.
Σαφως και δεν περιμενουμε απο καθε τι που διαβαζουμε να αντιστοιχει στην πραγματικοτητα. Αλλα οταν περιστρεφεται γυρω απο ενα μειζον κοινωνικο θεμα στις μερες μας, νομιζω πρεπει να ειμαστε λιγο πιο σοβαροι. Γιατι εσυ μπορει να το γνωριζεις. Οι ιαπωνουλες fujoshi ομως μπορει και οχι (γιατι πλειακις εχουν αποδειχθει οι κοινωνικες διαφορες).
Δεν απαντησα στο thread ουτε για να σας επαναφερω στον σωστο δρομο (αυτο ειναι αδυνατο πλεον :D) ουτε για να σας διαφωτισω, αμυαλες fangirls. Δεν ειπα οτι ειναι λαθος που σας αρεσει το ειδος ουτε το οτι δεν ξερετε τα ψεγαδια του, απλα το ανεφερα για να εχει καποια συνοχη η απαντηση μου.
Φανταζομαι οτι οταν λες τιτλοι χωρις effeminate χαρακτηρες εννοεις κατι στυλ Abe? :D (ή κανω λαθος και ο τιτλος δεν ειναι yaoi?)
Για να κλεισω, να πω οτι απαντησα απλα γιατι ειδα ενα fangirl να κανει fanrage προς τους "απιστους" χωρις ουσιαστικο επιχειρημα η βαση και δεν μπορεσα να αντισταθω.
Και προφανως σου απαντησα εδω για να μην [S]μεινω αλλο στο ακολαστο και ιεροσυλο thread[/S] ξεφυγει κι αλλο η συζητηση.
Oct 14 2011 16:42


This status update has reached the maximum number of replies allowed
