Jump to content


Community Status Updates


Photo

demonicMC → Putin

Hey friend! Θα ήθελες να παλέψουμε με τις περσόνες μας και να βιώσουμε την αναζωογονητική δύναμη της νιότης;!
Jul 08 2013 23:31
  • Kamui's Photo
    Kamui
    stop it get along

    Jul 09 2013 16:51
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Nope, δεν είχα καμία απολύτως ιδέα. Πέραν από το αν ήξερα ή όχι, τι σε έκανε να φτάσεις στη κατάληξη ότι είμαι από αυτούς τους ανθρώπους though? Κάτι στη συμπεριφορά μου;

    Jul 09 2013 18:16
  • Putin's Photo
    Putin
    Αυτά που λες, ο τρόπος που τα λες. Πολλά κάπως απροσδιόριστα πράματα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν και δε βλέπω το λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.
    Όπως ξαναείπα πάντως όλο αυτό έγινε λόγω παρεξήγησης μιας και νόμιζα πως ήξερες ότι δεν είχα και πολλή διάθεση αλλά συνέχιζες να με "τσιγκλάς". Αν είναι αλήθεια αυτά που λες τότε ήταν καλοπροαίρετα όλα από τη μεριά σου, το οποίο αν το ήξερα τα πράματα θα ήταν διαφορετικά τώρα μιας και δεν έχω κάποια particular έχθρα απέναντί σου.
    Γενικά οκ δεν ένιωσα άσχημα όταν έγραψα τα παραπάνω αλλά τώρα δημιουργήθηκε μια αρκετά awkward κατάσταση και δεν ξέρω πως να αντιδράσω
    Προσπάθησε όσο γίνεται να ξεχάσεις όσα έγιναν μιας και κανείς από τους δυο μας δεν ήξερε τι πραγματικά συνέβαινε και συνέχισε να με αντιμετωπίζεις όπως θα έκανες και παλιά. Αν δεν τρέχεις σε pstn θα παίξουμε και καμιά περσόνα ξέρω γω λολ

    Αν θες τίποτε άλλο pm γιατί είναι ακόμη πιο awkward δημόσια, αν και θα προτιμούσα να μην το συνεχίσουμε μιας και δεν έχει νόημα.
    Jul 10 2013 00:29