Community Status Updates
Kai → OdyMonaxos
:hahaha: Το 'χει μέσα του το anime.gr βλέπω, ενθουσιαστήκατε αρκετοί αλλά δεν ξέρω αν είναι για το anime ή τα χαστούκια.
Feb 03 2012 18:01
Kai → Napster
Sugoi! Sugoi! *claps* *claps* *claps*
Ναι, ανακοινώθηκε πως μπήκε στην τελευταία Arc... η οποία ελπίζω να μην κρατήσει καμιά 10 χρόνια.
Πριν πολύ καιρό διάβαζα ένα post με τις ομοιότητες του Bleach με το Saint Seiya και πώς το Bleach οδεύει προς την πτώση του όπως έκανε το Saint Seiya χρόνια πριν από εκείνο. Με βάση τα τελευταία rankings του που τα πήγαινε χάλια (συγκριτικά με παλιά) ο τύπος έχει δίκιο αλλά ελπίζω να μην σημαίνει ταυτόχρονα ότι αφού τελειώσει θα βγάλει spin-offs, sequels & prequels. :terror2:
Feb 03 2012 18:00
Fallen_Mpougatsa → Napster
[QUOTE=Napster;560702]Τυχερέ!
Εκτός απο τους Dragon & Fly scans, ποιά άλλα group είναι μισθωμένα απο Mangafox?
Εγώ προσωπικά μόνο μια φορά διάβασα απο mangareader και είμαι αθώος, η FAI φταίει που μου έδωσε το link.:tensai:[/QUOTE]
OK OK, Maρία ο αποδιοπομπαίος τράγος. :P
Feb 03 2012 17:57
Napster → Kai
Αααααχ, άρχισαν να μου στέλνουν και γράμματα οι fans μου.:blush2:
Dear my sugoi fans,
Θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ *(κοπεί!), ΝΑΙ καλά ακούσατε, για να ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ και ΌΧΙ να τελειώσει το Naruto.
Your loyal [s]Narutard[/s],
NAPSTAH.
Υ.Γ. Αλήθεια το Πλιτς οδεύει προς το τέλος του? ο.Ο!
Edit: Epic το album "Χτύπα κι άλλο". Lolololololol!
Feb 03 2012 17:54
Kai → Kenny
*pats* There-there.
Και μιλώντας για mangaupdates, καθώς προσπαθούσα να περάσω τη λίστα μου τις προάλλες εκεί (ναι, βαριόμουν πολύ) είδα πως είχα μείνει πίσω κάτι κεφάλαια σε καμιά 12 σειρές χωρίς να το ξέρω (και χωρίς να το θέλω) :frozen: Κι έχω ακόμα δρόμο μέχρι να περάσω τα reading...
Feb 03 2012 17:48
zade → Kalamaris
Πωωω! Καλά ε; Θα γίνουμε τρομερά διάσημοι. θα μας δείξει το ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ! Πάω να το πω στη μάνα μου να νιώσει κι εκείνη περήφανη.
Feb 03 2012 16:34
Fallen_Mpougatsa → Tenshi
Αγαπητέ Άγγελε, πάνε να κάνεις κανα moderate σε εκείνο το καημένο το new member section. Erase ALL the unrelated posts!
Feb 03 2012 16:29
Kai → Fallen_Mpougatsa
O.o Δεν μπορώ να δω το συσχετισμό ανάμεσα σε αυτό που έγραψα κι αυτό που μου απάντησες, but...
[spoiler]
[img]http://files.sharenator.com/OkayGuy_The_Keyboard_Game-s500x462-168083-535.jpg[/img][/spoiler]
Feb 03 2012 16:29
mono → Trivia Spitting Monster
Όχι εντάξει δεν έχω χαζέψει ακόμα τόσο :P
Χμ, έτσι όπως το λες έχεις ένα δίκιο. Νομίζω και το νέο σχολικό έτος την άνοιξη αρχίζει. Ωραία εξήγηση ^^
Feb 03 2012 16:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
Όχι. Είναι εκεί και μας θυμίζει οδυνηρά το ότι είναι και για πάντα θα είναι η καλύτερη απ'όλους μας.
Feb 03 2012 16:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed