Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyKai

Αχά, ώστε από κει ξεκίνησε η φήμη. Καλά, σίγουρα, σε καμία περίπτωση δεν είναι συγκρίσιμο με το φαινόμενο Mangahere - D&F.
Feb 03 2012 18:37
Photo

KaiKenny

ΥΣΤ. Στους easygoing το mangareader υπάρχει μέσα στη λίστα των [url=http://forum.egscans.com/showthread.php/298-Why-Donate-Donators-List-INFO]δωρητών[/url]. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλοι τόσοι.
Feb 03 2012 18:31
Photo

Kai → OdyMonaxos

Ε, αν σκεφτείς ότι είμαι ακόμα στο 14ο επεισόδιο και έχει 43, τότε ναι σίγουρα θα το συμπληρώσω και με άλλα.
Feb 03 2012 18:26
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Αχ, αφέντρα, το ξέρεις καλά το ποτανάκι σου...
Feb 03 2012 18:24
Photo

KaiKenny

Η αλήθεια είναι πως δεν ξεναδιαβάζω τα v2 εκτός κι αν μου αρέσει πολύ η σειρά, αλλά έτσι κι αλλιώς φαίνονται στα releases μιας και βγαίνει το σηματάκι από δίπλα, οπότε τους. Όχι, στα completed για την ώρα έχω 6 τίτλος όλο κι όλο: 3 webtoons, το Imon Peace Maker που το πέρασα όταν έβαλα το sequel του στα ongoing, το Tobaku Haouden Rei που τελείωσα πριν λίγο και το Warui Ko no Mikata που δεν θυμόμουν καν ότι το είχα περάσει. Λέω να περάσω σιγά-σιγά τα ongoing για να μπορώ να βλέπω τα updates τους και όταν τελειώσω με αυτά, περνάω και τα completed. Για το ΥΓ... το περίμενα ότι πάει για κόψιμο αλλά ήλπιζα ότι θα είχε μερικά κεφάλαια ακόμα μπροστά του. Άντε να δούμε πότε θα κάνει come back τώρα.
Feb 03 2012 18:24
Photo

OdyMonaxos → Kai

Μέχρι τότε συμπλήρωσε μερικά χλατσίδια στο άλμπουμ :P
Feb 03 2012 18:19
Photo

Kaidou → D. Luffy

Lol,η sig σου...
Feb 03 2012 18:18
Photo

Kai → OdyMonaxos

Είναι από το Mobile Suit Gundam 0079... Αν και κάποια στιγμή θέλω να δω και το LotGH.
Feb 03 2012 18:15
Photo

zennith666 → Audit01

Ναι ο ψήρας τους πρόσεξα ανάμεσα σε 3 κλάσματα του δευτερολέπτου που τους δείχνει και το αναφώνησα!!!!!
Feb 03 2012 18:14
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Ναι, το κολάν είναι αλήθεια :P
Feb 03 2012 18:12
Photo

KennyKai

See? Έχω λόγο που επιμένω στο M-U. :P Πάντως θέλει λίγη προσοχή όταν ελέγχεις τη reading list σου στο M-U κάθε μέρα. Ένα manga μπορεί να έχει update, να ανέβει στην κορυφή της λίστας, αλλά να μην έχει τη χαρακτηριστική κόκκινη παρένθεση δίπλα από τον τίτλο. Αυτό συμβαίνει στις εξής περιπτώσεις: > Όταν το πιο πρόσφατο release δεν έχει chapter number, αλλά λέγεται πχ "vol 2 omake", "extra 1" ή κάτι παρόμοιο. > Όταν έχεις σημειώσει ότι έχεις διαβάσει πχ μέχρι το κεφάλαιο 64, και βγαίνει κεφάλαιο με αριθμό οτιδήποτε μικρότερο του 65. Πχ αν ξαναδουλέψουν το chapter 63 και βγάλουν 63v2, ή αν βγει chapter με αριθμό 64.5. Βέβαια αυτό για σένα ίσως δεν είναι θέμα, αλλά εγώ με τον ένα σκασμό ongoing, πρέπει να προσέχω για να μη μου ξεφύγει κάποιο. :P Περνάς και τα completed manga στο M-U; Έχει και λίστα για complete. ^^ ΥΓ. Όπως θα έμαθες, κόπηκε το KnKnH. Δεν μπορούν να τον αφήσουν σε ησυχία αυτόν τον άνθρωπο.
Feb 03 2012 18:08
Photo

OdyMonaxos → Kai

anime.gr , το πες μόνη σου. Από το Legend of the galactic heroes δεν είναι;
Feb 03 2012 18:08
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

τπτ το ειδιέτερο.σήμερα τελειώσαμε τα μαθήματα στην σχολή και τετάρτη δίνω το πρώτο μάθημα. εσύ? τι μουσική ακούς?
Feb 03 2012 18:05
Photo

Kai → OdyMonaxos

Το φανταζόμουν. XD
Feb 03 2012 18:02
Photo

OdyMonaxos → Kai

Η απάντηση είναι εύκολη. Κλάτς!!!
Feb 03 2012 18:02