Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

1oneiromono → psofia

το μπαλουξ το ξερεις??τωρα ερχεται και το καλοκαιρι ειναι γμτ δν εχω κανενα συγκεκριμενο μερος που σιχναζω αλλα μου φεναιτε οτι θα περασω αρκετο χρονο στα netcafe στις εξετασεις αμα δεν σπασω το code tou pc mou:P
Μάι 19 2008 21:56
Φωτογραφία

1oneiromono → JiMi-ClouD-

the same here τπτ καινουριο κοιτα πως θα σπασω το κοδικο αλλα τπτ δν κανω για hacker παντως :P
Μάι 19 2008 21:51
Φωτογραφία

psofia → 1oneiromono

Aλλαγή θέματος: στη Γλυφάδα πού βγαίνεις? xD
Μάι 19 2008 21:16
Φωτογραφία

Ash_Pokemaster → Whitelighter

:| Fuck. Καλά, βέβαια τυχερός είναι, θα μπορεί να διαβάζει χωρίς να έχει κάτι άλλο να κάνει. :'D Εκτός αυτού δεν θα έμπαινε και τόσο αυτό τον καιρό. =? Όσο για το Orange Box, και εγώ σκεφτόμουν να πάρε το CSS από eBay. Μπορεί να βρω φτηνά για εσάς. ;) Το Orange Box έχει το Source μέσα, σωστά;
Μάι 19 2008 21:04
Φωτογραφία

JiMi-ClouD- → 1oneiromono

ελα ρε,γτι???λογο εξετασεων?... εγω μονο στ πισι καθομαι:D βαριεμαι και προσπαθω να συγκεντροθω στ διαβασμα !!! κατα τ αλλα τ ιδια,κανα νεο εσυ?
Μάι 19 2008 20:51
Φωτογραφία

1oneiromono → psofia

μπα ελαχιστα μπαινω στο msn προτημω να σερφαρω στο νετ(addicted):hero:
Μάι 19 2008 20:47
Φωτογραφία

μου βαλαν code και μπενω μονο τα βραδια .εσυ?(ελπιζω να εχεις καλητερα νεα απο εμενα:))
Μάι 19 2008 20:45
Φωτογραφία

JiMi-ClouD- → 1oneiromono

efages louketo st pc?...omg:P
Μάι 19 2008 20:37
Φωτογραφία

πως τα πας man???sry man που δεν μπαινω msn,+εχω φαει λουκετο στο pc μου
Μάι 19 2008 20:32
Φωτογραφία

EarlCainHargreaves → sumiregusa

Γειά σου:blingeye2:
Μάι 19 2008 20:30
Φωτογραφία

1oneiromono → Zauk-Lain-

καλη επυτυχεια στις πανελληνιες:riiight: πως τα πας??
Μάι 19 2008 20:28
Φωτογραφία

Whitelighter → Ash_Pokemaster

Apo PSP: O Yata exei problima me to pc tou kai gi' afto to 'dwse se ena magazi gia kati diorthwseis. Tha parei mallon kainourio skliro. Den exei twra PC, epomenws, de tha mpainei MSN gia kapoio kairo. Pantws, emeis mallon tha agorasoume to Orange Box afthentiko na teleiwnoume. 8)
Μάι 19 2008 19:31
Φωτογραφία

Animesuki → skyrios

Πως παει????Διαβαζουμε??? ^_^
Μάι 19 2008 17:04
Φωτογραφία

Zoro → Bushido

Δεν καταλαβα τελικα το χεις παιξει το Shenmue?? Απ οσο εψαξα τωρα βρηκα οτι δεν υπαρχει για PC,αν και αναμενετε να βγει καποτε το Shenmue Online(δεν ξερω αν θα τα καταφερει ποτε..).. Παντως ειναι οντως παιχνιδαρα,πολυ προτοτυπο και με φοβερη ιστορια,μουσικη και ρεαλισμο στο επακρο.. (Αντε να δουμε αν θα βγει ποτε το 3..ειναι πανω απο 6 χρονια που περιμενουμε την ολοκληρωση της ιστοριας και δεν υπαρχουν ανακοινωσεις για το αν θα κυκλοφορησει ποτε:sigh2:..και δυστυχως και να κυκλοφορησει,θα βγει για PS3,X360...no luck whatsoever!!!)
Μάι 19 2008 17:03
Φωτογραφία

Strange Loop → Putin

metal head.....
Μάι 19 2008 17:00