Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

1oneiromono → psofia
το μπαλουξ το ξερεις??τωρα ερχεται και το καλοκαιρι ειναι γμτ
δν εχω κανενα συγκεκριμενο μερος που σιχναζω αλλα μου φεναιτε οτι θα περασω αρκετο χρονο στα netcafe στις εξετασεις αμα δεν σπασω το code tou pc mou:P

1oneiromono → JiMi-ClouD-
the same here τπτ καινουριο κοιτα πως θα σπασω το κοδικο αλλα τπτ δν κανω για hacker παντως :P

Ash_Pokemaster → Whitelighter
:| Fuck.
Καλά, βέβαια τυχερός είναι, θα μπορεί να διαβάζει χωρίς να έχει κάτι άλλο να κάνει. :'D Εκτός αυτού δεν θα έμπαινε και τόσο αυτό τον καιρό. =?
Όσο για το Orange Box, και εγώ σκεφτόμουν να πάρε το CSS από eBay. Μπορεί να βρω φτηνά για εσάς. ;)
Το Orange Box έχει το Source μέσα, σωστά;

JiMi-ClouD- → 1oneiromono
ελα ρε,γτι???λογο εξετασεων?...
εγω μονο στ πισι καθομαι:D
βαριεμαι και προσπαθω να συγκεντροθω στ διαβασμα !!!
κατα τ αλλα τ ιδια,κανα νεο εσυ?

1oneiromono → psofia
μπα ελαχιστα μπαινω στο msn προτημω να σερφαρω στο νετ(addicted):hero:

μου βαλαν code και μπενω μονο τα βραδια .εσυ?(ελπιζω να εχεις καλητερα νεα απο εμενα:))

πως τα πας man???sry man που δεν μπαινω msn,+εχω φαει λουκετο στο pc μου

Whitelighter → Ash_Pokemaster
Apo PSP:
O Yata exei problima me to pc tou kai gi' afto to 'dwse se ena magazi gia kati diorthwseis. Tha parei mallon kainourio skliro. Den exei twra PC, epomenws, de tha mpainei MSN gia kapoio kairo.
Pantws, emeis mallon tha agorasoume to Orange Box afthentiko na teleiwnoume. 8)

Zoro → Bushido
Δεν καταλαβα τελικα το χεις παιξει το Shenmue??
Απ οσο εψαξα τωρα βρηκα οτι δεν υπαρχει για PC,αν και αναμενετε να βγει καποτε το Shenmue Online(δεν ξερω αν θα τα καταφερει ποτε..)..
Παντως ειναι οντως παιχνιδαρα,πολυ προτοτυπο και με φοβερη ιστορια,μουσικη και ρεαλισμο στο επακρο..
(Αντε να δουμε αν θα βγει ποτε το 3..ειναι πανω απο 6 χρονια που περιμενουμε την ολοκληρωση της ιστοριας και δεν υπαρχουν ανακοινωσεις για το αν θα κυκλοφορησει ποτε:sigh2:..και δυστυχως και να κυκλοφορησει,θα βγει για PS3,X360...no luck whatsoever!!!)