Jump to content

Community Status Updates

Photo

Matsu → Sponis

Καταραμενο γλυκο...
May 20 2008 12:07
Photo

Megi ♥

yep yep :joyful:
May 20 2008 12:01
Photo

sumiregusa → EarlCainHargreaves

Γεια σου επισης, να υποθεσω οτι και εσυ αναρωνεις απο Count Cain.
May 20 2008 11:29
Photo

Erisadesu → odin

pote erxese?
May 20 2008 10:08
Photo

XDot → Dante80

an deis to minima steile mou.. gia thn upografh sou
May 20 2008 08:54
Photo

Bushido → Namida

heyZ~ 1ον καλημερα! ti kaneis kala ? 2ον δν τα καταφεραμε χτες να σου στειλω το game xD 3oν ...ανοιξα thread για beat-em-up tournament...k dn exeis postarei??? akoma??? :/ ^^ go go go ....na mazepsoume kosmo~ 4on....paw na φτοιαξω κανα καφε~...να ανοιξει το ματι .. Janee~
May 20 2008 08:43
Photo

red pyramid

Whatever, εδώ είμαστε και θα περιμένω :P
May 20 2008 07:22
Photo

Tamaki → red pyramid

omg.. θα σου το εξηγήσω πάλι μετά τη δουλειά :)
May 20 2008 07:08
Photo

red pyramid → Tamaki

Αυτό με την αψίδα δεν το κατάλαβα ποτέ
May 20 2008 05:49
Photo

Bushido → Zoro

1000thnx aniki~ αλλα δυστυχως δν εχω τσιπακι....ξεχασα να το αναφερω αυτο~ ανιγουεη~ μαρεσει ο τροπος μανκγα-γκαμε-μανγκα-γκαμε ας ελπισω να βγει ελλαδα (με την ελπιδα θα μεινω μαλλον) ΑRIGATO ^^
May 20 2008 00:21
Photo

Zoro → Bushido

(μην βγουμε και offtopic και μας κραξουν οι mods:'D) Ναι,πολυ καλο,καλυπτει τα volumes 22-27 του manga αν θυμαμαι καλα,αλλα το παιξα πολυ λιγο,γιατι δεν καταλαβαινω τι λενε...(πολυ λιγα πραματα ειναι στα αγγλικα..το menu ευτυχως ειναι..)..και ετσι ειπα να τελειωσω ολο το manga πρωτα και μετα να ξαναασχοληθω μ'αυτο...τωρα ειμαι στο volume 29..συντομα το τελειωνω και θα συνεχισω το παιχνιδι.. Παντως,οπως σου πα,λεει πολυ...οι κινησεις δεν ειναι πολλες αλλα εχει αρκετα upgrades..εχει ολα τα οπλα του(βαλιστρα,κανονι κλπ) και το berserk mode..μεχρι και την πανοπλια παιρνεις..ολα!! Αν σ'ενδιαφερει να το κατεβασεις,πηγαινε στο thread του Berserk ή του Currently Playing Videogame,εχω κανει ολοκληρο αρθρο..με videaki και πλοκη...ακομη και link για κατεβασμα...(ελπιζω να ξερεις να χρησιμοποιεις το dvd decrypter για burn..παντως ειναι πολυ απλο..) Αυτα...Sayonara:bye:
May 19 2008 23:45
Photo

mihalakis21 → Megi ♥

angel sanctuary και mihalakis.hmmmmmm. ειναι ο αρχαγγελος???
May 19 2008 23:20
Photo

Whitelighter → Ash_Pokemaster

Έλεος, ρε ebay-addicted. Τέλος πάντων, αν το βρείς τόοοοσο πιο φθηνό από αυτό που θα βρω εγώ Ελλάδα, τότε πάρε μου και μένα ένα. Όλα αυτά όμως μετά τις εξετάσεις. Πω πω, μόλις έψαξα στο Google για να δω τι περιέχει το Orange Box. Shimata-- Δεν έχει το CSS μάλλον. :| Έχει TF2 (:respect:), το Half-Life 2 και άλλα, αλλά css μάλλον όχι. :( Εγώ κι ο Στέργιος νομίζαμε ότι έχει και το css, αλλά τώρα που το είδα αυτό, μου φαίνεται θα αναθεωρήσω. Ίσως να μην το πάρω. Anyway, bb.
May 19 2008 23:08
Photo

Bushido → Zoro

οχι δν το εχω παιξει...επειδη δν ειχα ποτε dreamcast~ αλλα με ειχε κινησει παρα πολλυ οταν βγηκε....κ ακομα θελω να το δω~ (οσο για το ονλινε το κοιταγα σημερα τα μεσημερη στο νετ ΧD)
May 19 2008 23:03
Photo

JiMi-ClouD- → 1oneiromono

χαχα,υπαρχει τροπος...
May 19 2008 22:01