Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Tamaki → Anyparktos
[color=#A1063C]Είχαμε έρθει και πάνω το προηγούμενο σκ παρέα! Δε σε είδαμε though.. Μάθαμε πάντως από την eri ότι είσαι λίγο huge τύπος :laugh:.[/color]

Anyparktos → Tamaki
Xεχ!!Οκ πες το έτσι now i get it...Έλεγα κι εγώ κάποιο λόγο θα χεις για να το παίρνεις απο κείνη τη μεριά.Τον πάω κι εγώ πολύ τον pyramid!

Tamaki → Anyparktos
[color=#A1063C]O pyramid αυτή τη στιγμή απουσιάζει, θα έρθει να συμφωνήσει μαζί σας σε λίγο.
Αλλά σε κάθε περίπτωση ,επρόκειτο για πρόκληση (προς τους kenny,somnium και την υποφαινόμενη) και το ξέρω γιατί είναι από τους καλύτερους μου φίλους ο rp.
Θα ήμουν μια απογοήτευση αν άφηνα το.. "καυστικό" του σχόλιο να πέσει στο πάτωμα :).[/color]

Vetus
Στην Kαβάτζα παίζει να πάω αυτήν την Παρασκευή. Κι επειδή ξεχνάω εύκολα φάτσες ατόμων που δεν έχω δει πολλές φορές (έχω σκατά μνήμη, μην το ψάχνεις) ελπίζω να θυμάσαι εσύ την δικιά μου. ΧD

Neuro → Billykid
??? Είσαι κοπέλα:erk:?? Και γιατί έβαλες τέτοιο όνομα?:sleepy::blurah5:

Bushido
→
Vetus
Χαιρετω κ εγω φιλτατε~
τελευταια φορα ειχα ειδωθει στο καβατζα
(τωρα που το ειπα αυτο μετατραπηκα σε θεος??)
xD *just kidding μην περαστω κ για ψωνιο :S*
do desu ka?

Tamaki → red pyramid
διόρθωσε επιτέλους την υπογραφή σου.. δλδ κάνε τα γράμματα όντως size 1 κλείνοντας το.. ή σβήσε το! και.. κρεπάλης..λέμε τώρα..
αυτά.. :) (χαμογελάκι της καφρίλας).

odin
Ναι,να με μπουκωσεις,δεν θα αντισταθω καθολου:blingeye2:
Οχι μεταλ,φτου κακα,μακρυα απο μας:oo:

Tamaki → Ptomahawk
[color=#A1063C]Yes it is! :fromabove:
Καλά είμαι! Εσύ τι κάνεις;; [/color]

Melkor → odin
την αφεντρα την εχεις στο τσεπακι σου, αλλα εμενα οχι. θα τον μπουκωσω με τριγωνα, τσουρεκια και υπερπιτογυρα μεχρι αηδειας και σκασμου... μουχαχαχαχαχαχαχαχα
ποια σοου μπιζνα και πρασινα αλογα τωραααα. μη σου πω οτι και μεχρι μεταλ θα τον βαλω να ακουσει. μουχαχαχαχαχαχαχα

Vetus
→
Bushido
Xαιρετώ σας, φίλτατε! Ένας Θεός ξέρει πότε ειδωθήκαμε τελευταία φορά in real life. :P