Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Toν κακομοιρη τον L.... τον εφαγε μπαμπεσικα ο Light.... Θα τις δω και τις ταινιες αν και με το τελος του anime εμεινα πληρως ικανοποιημενη (εννοειται εχω κανει ηδη μια δισελιδη λιστα με αυτα που πρεπει να δω) Παει θα το καψω το pc.... Aααααχ
May 24 2008 23:10
Photo

Zoro → iristella

Το Death Note αποτελει το σημειο συμφωνιας ολου του anime.gr!!!Δεν εχω βρει ατομο που να μην το χει δει/αρεσει... Αν και εμενα μ'αρεσε μεχρι το 25,απο κει και μετα χαλασε πολυ..προτιμω το τελος των ταινιων,που ηταν με τον L και οχι τον Near...αν δεν τις εχεις δει,στις προτεινω,μιας και ειναι μονο 2...ειδικα αν δεν σ'αρεσε το τελος του ανιμε,πιθανον να σ'αρεσει αυτο...
May 24 2008 23:06
Photo

iristella → Zoro

Τουλαχιστον το Death Note αποτελει σημειο συμφωνιας.....
May 24 2008 23:00
Photo

Zoro → iristella

Φυσικα,δεν ειναι τπτ το παραξενα η συμπαθεια προς τους κακους μιας σειρας...δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια..εγω βασικα προτιμω badass/antiheroes.. Αρα παραμενεις Narutard:thumbup:
May 24 2008 22:53
Photo

iristella → Zoro

Παρακαλω! Και εγω ηθελα να σου κανω invite αλλα ολο ξεχνιομουν.Το one piece το προσπαθω να το ξεκινησω. Εχω κολλησει με rurouni kenshin τωρα και προσπαθω να το τελειωσω (ειναι και αρκετουτσικα) αλλα εννοειται ειναι προτεραιοτητα... ερωτηση: πιανομαι ως narutard ακομη και αν συμπαθω πιο πολλους κακους απο καλους?
May 24 2008 22:49
Photo

Zoro → iristella

Hey,thanx για το accept! Νarutard βλεπω ε??OnePiecetard here!! Ξεκινα One Piece οποτε μπορεις,δεν θα χασεις!(κι εγω αντιστοιχα πρεπει καποτε να ξεκινησω Naruto!!)..ειναι ενας απο τους 2 ανταγωνιστες του Naruto(το αλλο ειν το Bleach).. Καλα να περνας,animaniac...
May 24 2008 22:37
Photo

iristella → Zoro

hello!!! τι κανεις????
May 24 2008 22:15
Photo

red pyramid → Glastenen

το ζαβό καλοπροαίρετα, αν το παρεξήγησες....
May 24 2008 21:32
Photo

lordofblues → Rick Hunter

File και γαμω τα usernames εχεις
May 24 2008 21:04
Photo

Melkor

Greetings to everybody who visits this page. On behalf of my second self and me, we wish you a pleasant anomaly!!!Feel free to contact us anytime, and we promise that a discount on the total sum is in order. (μηπως εινα ιλιγο υπερβολικο το κειμενακι? ακουω προτασεις)
May 24 2008 20:20
Photo

FingolfinDante80

Γειά σου Γιωργάρα! Ένα έχω να σου πω...πότε θα τα ξαναπιούμε ορέ;!!!
May 24 2008 20:19
Photo

Zoro → lordofblues

Uuuuuuuu,δεν σε ειχα κοψει κι εσενα για perv:awww: Να μου πεις στο ιδιο καζανι ειμαστε ολοι(!)
May 24 2008 17:25
Photo

lordofblues → Zoro

Ναι ιδια ειναι. Απλα με αρεσε το anime λογω το σκηνων sex αν καταλαβαινεις τι εννοω... ειναι πιο ωραιες να ειναι live.
May 24 2008 17:15
Photo

Zoro → lordofblues

Βασικα,γιατι να τα αφησω τα κεφαλαια του manga πιο πριν?ειναι 100% ιδια με του ανιμε?? Και επισης αν διαβασω μονο το manga και καθολου το ανιμε χανω τπτ??
May 24 2008 17:10
Photo

lordofblues → Zoro

Οταν το ξεκινησεις με το καλο να ξερεις το παρακατω Δες το anime και υστερα διαβαζεις το manga απο το Vol 8 chapter 90
May 24 2008 17:02