Community Status Updates

Zoro → iristella
Ναι,εχεις κι ενα δικιο...παραηταν love junkie,αλλα πιστευω οτι ο Light ευθυνοταν για τα οσα κακα εγιναν...αυτη ηταν μονο το εργαλειο(εκτος απο τους φονους που εκανε στην αρχη,αλλα γενικα δεν ηταν κακια,παλι γι αυτον τους διεπραξε)...αν "υπηρετουσε" πιο καλο ατομο,που της το αναγνωριζε κιωλας και την αγαπουσε ομοιως,να δεις που θα φαινοταν πιο καλη...
Αλλα οπως ειπα,εχεις κι ενα δικιο...

iristella → Zoro
Γενικα με εκνευριζε απιστευτα το ποσο χαζη ηταν. Στην ουσια μεγαλο μερος απο τα στοιχεια που μαζεψε ο L ηταν απο την Misa. Οπως επισης και το οτι δεν συνειδητοποιουσε το γιατι σκοτωνει ανθρωπους απλα το εκανε επειδη ηθελε ο Light. Γενικα το να ειναι κανεις τοσο εξαρτημενος απο εναν αλλο με εκνευριζει αφανταστα
Edit: δλδ η Misa ντε και καλα επρεπε να υπηρετει καποιον? ΑΑΑχ ας ειχα και εγω ενα death note να της εδειχνα πως γινεται η σωστη δουλεια... :hahaha:
ουτε light oυτε near ουτε melo (στον L θα την χαριζα για να τρωμε παρεουλα σοκολατες και γλυκα και παγωτα)

iristella → Zoro
:hahaha: πολυ πλακα το fanboy mode. μετα απο τοσο καλα λογια που μου εχεις πει για το οne piece ειμαι σιγουρη οτι θα μου αρεσει πολυ. Αλλα και το shippuuden περα απο αυτην την φαση εχει πολυ καλη ιστορια. Γενικα κανεις δεν απαγορευει να αρεσουν σε καποιον και το Νaruto kai to one piece και το bleach και οτι αλλο υπαρχει. Στο κατω κατω το καθενα εχει την δικη του χαρη:wooi2:
YΓ: εισαι και misa fan εκτος των αλλων.... Καπου εδω διαφωνουμε καθετα. Πραγματικα παραλιγο να σταματησω το death note εξαιτιας της. Και μαλλον ειναι η μονη που την γλιτωνει στο τελος..........:oo:

iristella → Anyparktos
Oyasumi me_loves_neliel kun!!! Arigato (kαι καπου εδω τελειωνει το ιαπωνικο λεξιλογιο) για την παρεα!

Zoro → iristella
Ουστ,παλι καλα που επεσε στα ματια μου αυτη η συζητηση!!!
[fanboy mode]Το One Piece περα απο το μετριο αρκ που μας περιβαλλει αυτη τη στιγμη,περιμενει ενα τελειο πραγματικα αρκ μετα(αποδειξη το manga)και θα φτασει την κορυφη πιθανον..η χαρα του fanboy..ενω για το ανιμε του Naruto Shippuden δεν ακουω καλα λογια τελευταια...αρα πιστευω συντομα οχι μονο θα συγκρινετε,αλλα θα το ξεπερναει τo Νaruto:bleh:[/fanboy mode]
Και τωρα σε normal mode θα πω,ολα καλα ειναι,σε μας να μας αρεσουν και τπτ αλλο...:bath:
(αν και οι κοκορομαχιες δεν ειναι κακο να λειπουν:oo:)
Edit κι εγω:Ναι,ηταν καπως ξεκαρφωτο το ποσο αγαπουσε τον Light και το ποσα ηταν διατεθειμενη να κανει γι αυτον,παρ οτι δεν τον ηξερε αρχικα και δεν υπηρχε ανταποκριση εν τουτοις...αυτο ηταν ψευτικο...παραηταν "απλη"..
Παρ ολα αυτα,αν εξαιρεσεις τα απο πανω και τα δεχτεις,εγω την βρηκα συμπαθητικη και χαριτωμενη...που να βρεις τετοιο ατομο που σου κανει τοσα πραγματα??ακομη και να πεθανει ηταν ετοιμη για αυτον...love slave:P

Anyparktos → iristella
Oyasumi!Ελπίζω να το μαθες μέχρι τώρα ότι oyasumi=καληνύχτα ε?Τεσπα δεν την παλεύω άλλο πάω για κανα azumanga και ύπνος...

Anyparktos → Ephialtes
Lol,ανεμιστήρι ήθελε ο άνθρωπος ρε...Μάλλον γνωρίζεστε ε?Γιατί τώρα είδα κι εσύ από Τρίκαλα...(για το thread ψύξη μιλάω)

Anyparktos → Tamaki
Yup...Και η πατάτα της υπόθεσης:Κατα λάθος το profile έγραφε female...Οπότε και η Eri περίμενε να δει κανα κoριτσάκι!Lol!