Community Status Updates

Emmanouela → Zoro
ευχαριστωωω! ακομα δεν ξερω τι θα κανω με τα αρχεια που εχω...μαλλον οταν τελειωσω με της εξετασεις θα το ψαξω λιγο ακομα και αμα δεν βρω τπτ απλα θα τα σβησω...!
anw, arigato gosai mas!!! XD

Zoro → Erisadesu
Ναι αλλα εσυ τι εσκασες μυτη στο προφιλ μου,περιεργη!!??:nanana:
Βασικα απλα την μια την βοηθουσα με τις προηγμενες γνωσεις μου στον κυβερνοχωρο(oh yeah!:head:) ενω η αλλη ειναι Narutard και ξερεις οτι οι Narutard με τους OPfan το μονο που δειχνουν ειναι τα δοντια τους:hihi2:

Zoro → Bushido
lawl,κι εγω που νομιζα οτι μονο εγω ειχα μαζεψει πολλους φιλους με τα μιζερα 40 ατομα μου,αλλα εσυ με εχεις ανετα:zetsubou:
Ηρθε η ωρα να κανουμε αυτο που μου ειχε πει ο lordofblues παλια,δλδ να ενωσουμε τις στρατιες μας και να κυριευσουμε το anime.gr....μεσα??:nanana:

Zoro → Emmanouela
Softsubs ειναι οι υποτιτλοι που θες,δλδ οι υποτιτλοι σαν αρχειο απο μονοι τους,χωρις το video...οι γνωστες μορφες ειναι .srt,.ass και .sub αν θυμαμαι καλα...(ενω RAW ειναι ολα τα video απο ανιμε που δεν εχουν υποτιτλους και ειναι με ιαπωνικες φωνες,σαν τα δικα σου δλδ...με ειδικα προγραμματα οπως το zoomplayer που χρησιμοποιω εγω μπορεις να δεις RAW με softsubs,να τα "ενωσεις" για να τα δεις μονο,μετα παραμενουν ξεχωριστα αρχεια)
Εψαξα αρκετα να σου βρω κανα fansub group αλλα τπτ,κυκλοφορουν μονο σε Hardsub...Hardsub ειναι αυτα που σου δωσα δλδ video που εχουν ηδη ετοιμους-"κολλημενους" τους υποτιτλους...απο τα link που σου δωσα μπορεις να τα βρεις και σε καλη ποιοτητα-τα avi...αλλα εγω γενικως για ανιμε κατεβαζω σε rmvb γιατι εχουν ποιοιτητα πολυ λιγο κατωτερη των avi και πιανουν πολυ λιγο χωρο,πολλες φορες λιγοτερο απο το μισο των avi και ετσι δεν γεμιζεις πολλα dvd/σκληρο...
Αυτα,τελικα τι θα κανεις λοιπον??:hmmm::nanana:

iristella → Liberty19
Προβλεπω μολις μπει ο neuro στο vk group να φαει τρελη φρικη!!!XD Eναν αντρα εχουμε και αντι να τον εχουμε πασα τον καναμε goφερακι

Phantom Duck
Στο account σου υπάρχει ένα κουμπάκι που γράφει ΒΑΝ. Αναρωτιέμαι τι να γίνει αν το πατήσω :hehehe: :hahaha:

KageHitsu
→
Zauk-Lain-
Με > methos :)!!! aaa Detroit μη φοβασαι θα το γυρισεις :drink: 4-3 θα το κανουμε

Erisadesu → Phantom Duck
eipes kati???
[IMG]http://asiatraveling.net/wp-content/uploads/2008/03/001.jpg[/IMG]
dont mess with me litle duck ....

Sunabouzu → Erisadesu
Ειναι ολα απο posters του Masamune Shirow
του mangaka του Ghost In The Shell