Community Status Updates

Liberty19 → Neuro
Tha mpeis, tha mpeis! Den uparxei periptwsh...Mexri tis 10.05?!! Zntoup! De thelw na se pligwsw alla mallon ekeinh thn wra tha eimai gia poto.
Ara exoume kai kallitexnikh fleba sthn omada...Euge!!

Neuro → Liberty19
Einai IEK (pou 8a mou paei den ua mpw fetos sth sxoli kalon texnon!!!) to Intergraphics...kai exoume ma8ima mexri ta 10:05 xD

Liberty19 → Neuro
ela mwre siga...Tha ksekollisei pou tha paei? Tetoia wra kai eisai akomh sth sxolh? Se poia eisai? Egw Fysikotherapeia ki exoume kleisei apo Trith.

Neuro → Liberty19
signomi pou akoma den se exw kanei accept alla kati exoun ta xazo mac edw sthn sxoli kai otan paw na patisw save changes kolaei!! An einai dinaton mac na kolisi :emptyonexg1:

Liberty19 → iristella
Αστα να πανε...Μαλλον ομως θα μας καταλαβει γιατι ειμαστε ολες μια και μια...χεχε...Αλλα οτι θα φαει μια φρικη θα την φαει...Στο κλουβι με τις τρελες!

iristella → Anyparktos
Βασικα εχω παιξει και απο αυτο...Αλλα εγω εννοουσα την πραγματικη που ξερω να την χρησιμοποιω καλυτερα

Anyparktos → iristella
Benellii κιόλας!!Βρήκαμε τη γυναίκα(the one and only) που έπαιζε counterstrike!
Με την benelli άμα πυροβολήσεις τα παιδάκια γενικά δεν θα μείνει φρύδι άρα μην το κάνεις...

iristella → Neuro
ψιτ!!! τα πραγματα τα εφερες??????? Αν ναι πες να σου δωσω τα λεφτα... Και τι εννοουσες με το σχολιο για την σοκολατα υγειας παρακαλω πολυ?????

iristella → Anyparktos
:wis::blingeye2::hiding_something:γιατι εχεις ακουσει τπτ στις ειδησεις??????Δεν ημουν εγω αληθειαααα....
Τωρα περα απο την πλακα προς το παρον μονο νερομπαλονια τους εχω ριξει (αν και σκεφτομαι να δανειστω μια beneli ενος γνωστου μου τωρα τελευταια)

Anyparktos → iristella
Πες μου ότι ήταν αλήθεια αυτό με το αεροβόλο!?!?!?!?!?:hahaha: αν ναι you are my goddess!!!!

iristella → Anyparktos
Ολοι με την ιδια ευχη ειμαστε ε???? Και εγω εχω απο αυτα γι αυτο ξεσπαω στην lurrichio XD....... Tα αλλα αμα τα σκοτωσω θα παω φυλακη (προς το παρον τα πυροβολω μονο με αεροβολο) ..... ενω αν πεθανει η lurrichio δεν εγινε και τπτ ισα ισα θα ησυχασει ο ichigo

Anyparktos → iristella
Γιατί κοπέλα μου τόσο evil??Άκουσε εκεί να πεθάενι το καημένο το κοριτσάκι...Δεν λες καλύτερα να πεθάνουν αυτά που είναι απέναντι από το σπίτι μου και τσιρίζουν και δεν μπορώ να διαβάσω...[/Black+βλακ humour mode off]