Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Zauk-Lain-

Πρόστυχε!! Άμα σε δω στο cosplay, θα φας σφαλιάρες!!! (μόνο να φοράς καπελάκι πάλι και να έχεις μπαστούνι του baseball, γιατί αλλιώς δεν θα σε αναγνωρίσω :P)
Jun 05 2008 20:41
Photo

Zauk-Lain- → QueenofHearts

Den peirazi!Se euxaristo polu...Kalh sinexeia me tis spoudes sou!
Jun 05 2008 20:40
Photo

Zauk-Lain- → psofia

A to eipa epidh ekana ena char eki k dokimasa sophia,Sophi kai to vrike!Axa Eki sto sex to mialo sou!Ama thes paradido mathimata..^_^
Jun 05 2008 20:38
Photo

Zoro → iristella

Μπα καθολου,απ οσο βλεπω μονο ενα 5% του αρεσε το τελος των ταινιων...οι υπολοιποι ειτε δεν τις εχουν δει ειτε προτιμουν το ανιμε..δεν νομιζω να εισαι η μονη... Βασικα κι εμενα δεν μπορω να πω οτι μισησα το τελος του ανιμε,απλα το πως φτασαμε εκει απο το επεισοδιο 26 και μετα δεν μ'αρεσε(χωρις να σημαινει οτι ηταν ολα τα κομματια απαισια,απλα δεν συγκρινοταν με την εξυπνασδα του 1ου μερους για μενα)... Γι αυτο λεω οποτε ευκαιρησεις δες τις ταινιες:drink: Επισης ναι,ας μη το παμε και στην θανατικη ποινη,εχει τραβηξει αρκετα αυτο το thread και ειναι δυσκολη συζητηση:hot:
Jun 05 2008 19:59
Photo

psofia → Ephialtes

Nice! Πού σε έστειλα? :P
Jun 05 2008 19:52
Photo

psofia → 1oneiromono

ναι παίζω! Θα προσπαθήσω να πάω. Εσύ γιατί δεν έρχεσαι ρε Sasuke-kun?
Jun 05 2008 19:51
Photo

psofia

Aγαπητέ επισκέπτη της σελίδας μου, σε πληροφορώ ότι ναι παίζω WoW.
Jun 05 2008 19:50
Photo

iristella → Zoro

Τhanks για το comment και επιφυλασσομαι.Πιστευω οτι θα εχω αρκετα διαφορετικη αποψη και απο τους 2 σας στο θεμα καθοτι Α)ειμαι ισως το μοναδικο ατομο που του αρεσε το τελος του anime B) το μοναδικο ατομο το οποιο στενοχωρηθηκε εξισου για τον θανατο L και Light(με της Misa εκανα party).... Aυτο με την θανατικη ποινη με εχει προβληματισει αρκετα.... Εχω 1002 κατα να σου πω αλλα στο τελος οτι και να λεω σκεφτομαι το εξης: Αν συνεβαινε σε καποιο κοντινο μου προσωπο κατι και ειχα τον ενοχο μπροστα μου...Ποσες ειναι οι πιθανοτητες να τον αφησω να ζησει...Η απαντηση ειναι καμια.Για να μην σου πω οτι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι σε τετοια περιπτωση ολες μου οι ανθρωπιστικες αρχες πανε περιπατο.... Ειναι πολυ δυσκολη και μεγαλη συζητηση.....
Jun 05 2008 19:47
Photo

Zoro → iristella

Κι εγω εγραψα για σενα...μην ανυσηχεις,πολυ καλο το comment σου για την θανατικη ποινη...εγω ειναι κατα,πιστευω οτι η ισοβια καθειρξη(ή οπως λεγεται...:))ειναι ηδη αρκετη... Με την θανατικη ποινη,το χαμε ξανασυζητησει και στο σχολειο,υπαρχουν 2 πραγματα που δεν συμφωνω: -το να αφαιρεις ζωες δεν βελτιωνει τπτ,υπαρχουν παντα ενα σωρο εγκληματιες που μενουν "απιαστοι",εφ οσων ειναι κατι που περιοριζεται μονο στους "ατυχους" που πιαστηκαν μεσα σε μαι χωρα που την εφαρμοζει,την θεωρω αδικη δλδ... -υπαρχει το ενδεχομενο λαθους..τουλαχιστον απο την φυλακη ελευθερωνουν εναν αθωο,απο τον θανατο δεν υπαρχει γυρισμος ομως... Εκανες πολυ καλη αναλυση,wanna join our debate??:P(αφου δεις τις ταινιες..που και παλι 2 μερες χρεαζεσαι,δεν ειναι σαν την σειρα που θελει αρκετο καιρο...σου συνιστω να τις δεις οσο πιο γρηγορα μπορεις,κανεις ενα διημερο διαλειμμα απο τις αλλες σειρες και τις βλεπεις,και μετα συνεχιζεις κανονικα..) Απλα συμβουλη ειναι,μην ανυσηχεις,μετα κανε οτι θεωρεις καλυτερο εσυ:)
Jun 05 2008 19:40
Photo

sintar → Gaijin Bosozoku

xexe ναι ετσι ειπα!!
Jun 05 2008 19:40
Photo

KennyPhantom Duck

PK, check the pink press.
Jun 05 2008 19:23
Photo

kith → HICARU

εγω με το καλο 18 του μηνα τελιονο και 8α δουμε που 8α παω....
Jun 05 2008 19:18
Photo

iristella → Zoro

Καλα ναι αυτο ειναι και το πιο τρελο του poll ΧDDDD....Αnyway διαβασα και το post σου στο Deathnote thread...Η διαμαχη δεν προβλεπεται να ληξει συντομα ε???? Αφησα και εγω μια δικη μου ασχετη με την δικη σας συζητηση απορια....αν και μου φαινεται οτι το παραψειριζω το ζητημα αλλα τεσπα
Jun 05 2008 19:18
Photo

Zoro → iristella

LoL,ολοι οσοι γραφουν για την Misa αφηνουν αρνητικο σχολιο και ειμαστε 26>16... It's a Crazy Crazy World:'D
Jun 05 2008 19:05
Photo

HICARU → kith

καλα κι εγω αλλα αν δεν ερθει καμια αδεια συντομα :bath: δεν με βλεπω να επιβιωνω:deadga6:
Jun 05 2008 18:44